ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با stop شدن mysql راس ساعت ساعت خاص

moferferi
October 6th, 2015, 16:08
سلام

من یه vps لینوکسی دارم و یه سری سایت دولتی روی اون دارم.
دایرکت ادمین و تنظمیات اولیه را دادم به یک شرکت واسم انجام داد و خودم با سیستم عامل لینوکس اصلا اشنایی ندارم.
الان مشکلی که دارم اینه که هر شب راس ساعت 11 mysql متوقف میشه و مجبورم از طریق ssh و دستور service mysqld restart اون را دوباره راه اندازی کنم

به دلیل وجود چندتا سایت دولتی روی سرور نمیتونم به کسی دسترسی بدم و مشکل را ببینه.
ایا شما دوستان میتونید کمکم کنید؟
مثلا چه جوری میتونم لاگ mysql را ببینم و یا کلیه لاگ هایی که توی اون بازه زمانی ایجاد میشه

اگر هم کسی میتونه تلفنی کمک کنه تا خودم مشکل را حل کنم هزینه اش را پرداخت میکنم؟

با تشکر

rezaserver
October 6th, 2015, 16:17
سلام

بصورت چشم بسته نمیتوان مشکلی رو حل کرد.

یک راه میتونم پیشنهاد بدم البته با اینکه اصولی نیست اما زحمت ران کردن رو از دوشتون بر میداره.

=> یک فایل با محتوی " service mysqld start" ایجاد کنید.

سپس داخل کرون تب قرار بدید تا در زمان معین دستور اجرا بشه و داون تایم mysql به حداقل برسه.

موفق باشید

allbert
October 6th, 2015, 16:42
سلام توقف سرویس دیتابیس دلایل متفاوتی میتونه داشته باشه که میشه به بالا رفتن لود، پر شدن فضا در هارد به دلیل درگیر شدن هارد و کپی شدن فایل های تمپ ... و تنظیمات نادرست. بهتر هست با همون شرکت تماس بگیرید دوست عزیز. اگر اشنایی ندارید ممکن هست برای دیتابیس یا دیگر فایل ها مشکل ایجاد کنید.

Marketer
October 7th, 2015, 00:33
دلایل مختلفی داره

اگه بافر یا هاردتون پر بشه یا کانفیگ نادرست ! فقط حواستون باشه خراب کاری نکنید چون Database به کل نابود میشه