توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ftp سرور
upnull50
October 7th, 2015, 00:17
سلام
من برای بکاپ گرفتن از سایتم به مشکل خوردم می خوام بکاپ هایی که دستی یا با پلاگین می گیرم بفرستم رو یک وی پی اس دیگه تنظیمات ftp انجام شده ولی نمی دونم تو قسمت remote path چی بنویسم؟ هر چی می نویسم فایده نداره بکاپ ها را نمی فرسته کسی می تونه ما را راهنمایی کنه؟
- - - Updated - - -
دوستان کسی جواب این سوالو نمی دونه؟
nimafire
October 7th, 2015, 00:20
سلام
سرور مقصد دایرکت ادمین است یا سی پنل؟
معمولا / اگر بگذارید باید انتقال انجام شود
Marketer
October 7th, 2015, 00:28
از سی پنل به دایرکت ادمین انتقال میدید یا از دایرکت ادمین به سی پنل
اینو مشخص کنید
upnull50
October 8th, 2015, 21:31
دوستان من سایت خودم سی پنله می خوام بکاپ های اونو از طریق ftp بفرستم روی یک وی پی اسی که سرور ویندوز 2008 داره این کار هم با کمک یک پلاگین به صورت اتوماتیک انجام بشه آیا اصلا" شدنی هست؟
- - - Updated - - -
دوستان اینجا یک نفر جواب این سوالو نمی دونه؟
mparvin
October 8th, 2015, 22:40
سلام
اسم پلاگین چی هست؟
دسترسی به کد پلاگین دارید؟
اگر کد php برای اینکار لازم دارید میتونید از فرمت زیر استفاده کنید:
$conn_id = ftp_connect($ftp_server);$remote_path= 'PATH-TO-REMOTE-FOLDER/FILE';ftp_put($conn_id, $remote_path, $local_file, FTP_ASCII);
کدکاملش هم توی سایت خود php هست:
http://php.net/manual/en/function.ftp-put.php
upnull50
October 8th, 2015, 23:12
شما اول مطمئن بشید که اف تی پی سرور ویندوز سرورتون درست کانفیگ شده. مثلا با فایل زیلا بهش وصل بشید ببینید اصل وصل میشه. امکان ارسال فایل میده.
بعد اگر اوکی شد و مطمئن شدید تازه برید سراغ سی پنل
من دادم خود مدیر سرور کانفیگ کرد برای چند ساعت کانکت می شد و فایل هم ارسال می کرد ولی الان کانکت نمی شه ( مشکل اونجاست اون موقع هم که با فایل زیلا کانکت می شد باز مشکل وجود داشت یعنی پلاگین بکاپ ها را نمی فرستاد رو سرور) سوال من اینه اصلا" شدنی هست که بکاپ های یک سایتی را که روی سی پنل هست با کمک پلاگین بفرستیم روی یک وی پی اس با سرور 2003 یا 2008 ؟ ( از همین وی پی اس های معمولی که هممون استفاده می کنیم)
- - - Updated - - -
سلام
اسم پلاگین چی هست؟
دسترسی به کد پلاگین دارید؟
اگر کد php برای اینکار لازم دارید میتونید از فرمت زیر استفاده کنید:
$conn_id = ftp_connect($ftp_server);$remote_path= 'PATH-TO-REMOTE-FOLDER/FILE';ftp_put($conn_id, $remote_path, $local_file, FTP_ASCII);
کدکاملش هم توی سایت خود php هست:
http://php.net/manual/en/function.ftp-put.php
اسم پلاگین updraftplus والا من اصلا" رشتم این نیست آشنایی هم با این کد ها ندارم فقط می تونم در حد پلاگین کار کنم
Sajad
October 9th, 2015, 00:14
اگه ارتباط برقرار میشده و الان نمیشه چک کنید که آیپی بلاک نشده باشه.
یک اسکریپت php هست که fullbackup از cpanel میگیره و میتونید بگید که براتون بریزه روی ftp و با کرانجاب هر چند ساعت یا هر چند روز اینکار رو انجام بده.
[QUOTE=upnull50;1414854]من دادم خود مدیر سرور کانفیگ کرد برای چند ساعت کانکت می شد و فایل هم ارسال می کرد ولی الان کانکت نمی شه ( مشکل اونجاست اون موقع هم که با فایل زیلا کانکت می شد باز مشکل وجود داشت یعنی پلاگین بکاپ ها را نمی فرستاد رو سرور) سوال من اینه اصلا" شدنی هست که بکاپ های یک سایتی را که روی سی پنل هست با کمک پلاگین بفرستیم روی یک وی پی اس با سرور 2003 یا 2008 ؟ ( از همین وی پی اس های معمولی که هممون استفاده می کنیم)
- - - Updated - - -
اینطور که شما میگی ممکنه کانفیگ مشکل داشته باشه. اگر فقط یه بار میخواید این کار رو انجام بدید، چرا بر عکسش رو انجام نمیدی؟
شما یه فایل زیلا نصب کن روی سرور ویندوز. به ftp سی پنل وصل شو. تمام فایلاش رو بریز رو بریز رو ویندوز.
یک بار نمی خوام بگیرم می خوام دائمی به طور اتوماتیک هر روز بکاپ بگیره برعکسش چه فایده ای داره؟ من که با فایل زیلا نمی خوام کار کنم باید تنظماتش طوری باشه که پلاگین بتونه فایل ها را بفرسته
شما اصلا" فرض کن با پلاگین هم نمی خوام بکاپ بگیرم اگر بخوام داخل سی پنل به طور دستی بکاپ بگیرم و بفرستم روی همین سرور 2008داخل سی پنل باید چهار تا چیز را وارد کنیم یکی آدرس سرور که همون آی پیه یکی یوزر نیم و پسورد یکی هم اون قسمت remote path این پلاگین با ریموت پد مشکل داره نمی دونم این آدرس را کجا بگیرم؟ آیا راهی هست که بشه ftp سرور را پاک کرد همه را از اول تنظیم کرد؟
- - - Updated - - -
اگه ارتباط برقرار میشده و الان نمیشه چک کنید که آیپی بلاک نشده باشه.
یک اسکریپت php هست که fullbackup از cpanel میگیره و میتونید بگید که براتون بریزه روی ftp و با کرانجاب هر چند ساعت یا هر چند روز اینکار رو انجام بده.
این لینکی که شما دادید خیلی قدیمیه لینک های دانلودش کار نمی کنن.. به جز اون این اسکریپت بکاپ ها را می فرسته روی اون سروری که سایت روش هاست شده من می خوام بکاپ ها را بفرستم روی یک وی پی اسی که اصلا" ربطی به هاست سایتم نداره
- - - Updated - - -
دوستان راهی هست که بشه به کل ftp و همه تنظیماتش را پاک کرد و از اول نصب کرد؟
- - - Updated - - -
دوستان اینجا یک نفر نیست ما را راهنمایی کنه؟
امکان حذف ftp و نصب دوباره اش روی ویندوز 2008 وجود داره؟ آیا تو این انجمن یا جای دیگه آموزش جامعی به فارسی یا انگلیسی هست؟من آموزش هایی که پیدا کردم هیچ کدوم کامل نبود
allbert
October 10th, 2015, 09:52
اگر یک سرور جداگانه دارید روی ان ftp را نصب و کانفیگ کنید سپس از طریق تنظیمات backup انتقال را از طریق ftp انجام دهید. موفق باشید.
Sajad
October 10th, 2015, 10:29
این لینکی که شما دادید خیلی قدیمیه لینک های دانلودش کار نمی کنن.. به جز اون این اسکریپت بکاپ ها را می فرسته روی اون سروری که سایت روش هاست شده من می خوام بکاپ ها را بفرستم روی یک وی پی اسی که اصلا" ربطی به هاست سایتم نداره
با کمی خلاقیت و تغییر در کدها میتونید اینکار را انجام بدید. لینکهای دانلودش هم مهم نیستند ! اصل همون کد php هست که باید طبق خواسته خودتون تغییر بدید.
upnull50
October 10th, 2015, 14:37
اگر یک سرور جداگانه دارید روی ان ftp را نصب و کانفیگ کنید سپس از طریق تنظیمات backup انتقال را از طریق ftp انجام دهید. موفق باشید.
دقیقا" می خوام همین کار را بکنم مشکل اینه که وقتی اطلاعات remote path را وارد می کنم بکاپ ها را نمی فرسته... remote path را باید از کجا بگیرم یا مشکل از remote path یا ftp درست تنظیم نشده
آیا امکانش هست که ftp سرور را کامل یک بار حذف کرد و دوباره از نصب کرد؟
allbert
October 10th, 2015, 14:39
بله دوست عزیز امکانش هست. شما اول سرویس ftp رو با نرم افزار های ftp تست کنید تا از کارکرد برنامه اطمینان حاصل کنید سپس مشخصات رابرای بکاپ ست کنید
upnull50
October 10th, 2015, 14:42
با کمی خلاقیت و تغییر در کدها میتونید اینکار را انجام بدید. لینکهای دانلودش هم مهم نیستند ! اصل همون کد php هست که باید طبق خواسته خودتون تغییر بدید.
مشکل پلاگین یا اسکریپتی که این کار را بکنه نیست به طور دستی هم می تونم برم از داخل سی پنل بکاپ ها را بفرستم... مشکل تنظیمات ftp سروره
مشکل من اونجاست... نمی دونم چرا هر چی remote path وارد می کنم بکاپ ها را نمی فرسته...
- - - Updated - - -
بله دوست عزیز امکانش هست. شما اول سرویس ftp رو با نرم افزار های ftp تست کنید تا از کارکرد برنامه اطمینان حاصل کنید سپس مشخصات رابرای بکاپ ست کنید
همه این کار ها را کردم جواب نمی ده....
جایی هست که آموزش حذف ftp را از روی سرور 2008 توضیح داده باشه؟
می خوام کلا" ftp را حذف کنم از اول نصب کنم تنظیماتش هم از اول انجام بدم
Sajad
October 10th, 2015, 18:44
remote path را چی میزنید ؟
با نرمافزاری مثل filezilla میتونید به اون ftp متصل بشید؟