ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مانیتورینگ بهنای باند

demonvictor
October 5th, 2015, 23:28
عرض سلام وخسته نباشید

یه سرور اختصاصی دارم که کنترل بنل esxi نصب شده روش و با استفاده از اون سرورمجازی وو این چیزا رو میسازم.
حالا میخواستم بدونم که با استفاده از چه ابزاری میتونم بهنای باندی که دارن سرور ها مصرف میکنن رو قشنگ چک کنم.
مثلا فلان سرور چند گیگ آبلود داشته و چند گیگ دانلود و در هر لحظه داره چه مقدار ترافیک و بهنای باند مصرف میکنه.
توجه کنین که میخوام تک تک سرور هارو به این شکل بهنای باند هاشون رو مانیتور کنم.و الیبته مصرف بقیه موارد هم که بود چه بهتر.

ممنون میشم راهنمایی کنین.

farssub
October 5th, 2015, 23:59
این مورد رو اطلاعی ندارم ولی پنل ریبوت و ریستارت برای کاربرانتون میتونین تهیه کنید که پنل هم دارای پنل ادمین هست در همین انجمن به فروش میره سرچ کنید میتونید پیدا کنید

demonvictor
October 6th, 2015, 00:12
نه اصلا منظورم این نیستش.اصلا کامل متوجه چیزی که میخواستم نشدین فکر میکنم.
اصلا سوالی که من برسیدم هیچ ارتباطی به این نداره که دسترسی قرار باشه به مشتری داده بشه.من در مورد مانیتورینگ بهنای باند برسیدم.مجدد بخونین.

persian.developer
October 6th, 2015, 00:26
با استفاده از ابزارهایی مانند Cacti یا میکروتیک و... میتونید این کار رو انجام بدید قبلا بحث های زیادی در این رابطه شده، کمی جستجو کنید در انجمن به نتیجه میرسید

nginxweb
October 6th, 2015, 00:27
درود

دوست گرامی برای اینکار باید یک router نصب و کانفیگ کنید که bw را مانیتورینگ کنید و بتوانید VM ها را کنترل نمایید.

همچنین با سیستم های مانیتورینگ مانند PRTG Network Monitor‎ اینکار امکان پذیر است

amin0181
October 6th, 2015, 00:46
ککتی و میکروتیک مناسب هست با توجه به هزینه پایین
فقط برای ککتی حواستون به پورت هایی که کاربر میبنده باشه

demonvictor
October 6th, 2015, 01:04
ممنون بابت راهنمایی های شما.

میتونم از این سرویس به صورت رایگان و یا کرک شده یا حالا هرچیزی استفاده کنم؟

PRTG Network Monitor

demonvictor
October 6th, 2015, 02:38
نه.تعداد سرورمجازی ها بالاست و هزینه ای هم نمیخوام بکنم.برای همین سوالی که داشتم این هستش که میتونم از این برنامه:
PRTG Network Monitor
به صورت کرک شده اش رو استفاده کنم که دیگه هزینه ای برداخت نکنم؟

amin0181
October 6th, 2015, 02:42
سلام من برای مانیتورینگ از این استفاده میکنم

http://www.sitebike.ir/vmware_esxi_monitoring_traffic_control.html

نسخه آزمایشی این پنل دارای کنترل 4 ماشین مجازی می باشد

برای بخش مانیتورینگ از پروتکل SNMP استفاده میشه که
عمل کردی شبیه ککتی داره
--------------
هزینه زیادی داره نسبتا برای 50 ماشین ماهیانه 100.000 تومان یکم زیاد هست !
سیستم های مشابه و رایگان دیگه نیز هست ( vcenter + Cacti نیز همین کارهار و انجام میدن )
قبلا دیده بودم سیستم جالبی هست شما استفاده میکنید ؟
امکان ارائه دسرسی کامل به کاربر هست ؟
سرعت عملکرد چطور هست ؟
راضی هستین ؟
(پوزش در صورتی که در روند پاسخ دهی به استارتر اختلال ایجاد شد )

- - - Updated - - -

نه.تعداد سرورمجازی ها بالاست و هزینه ای هم نمیخوام بکنم.برای همین سوالی که داشتم این هستش که میتونم از این برنامه:
PRTG Network Monitor
به صورت کرک شده اش رو استفاده کنم که دیگه هزینه ای برداخت نکنم؟
میتونید PRTG هم برنامه خوبی هست ( دوسال پیش میخواستم کار کنم به نظرم یکم سخت اومد رفتم سراغ ککتی )
اگه بخواید از ککتی استفاده کنید میتونم از مانیتورینگ خودم بهتون اکسسز بدم برای سرور هاتون

demonvictor
October 6th, 2015, 11:06
میتونید PRTG هم برنامه خوبی هست ( دوسال پیش میخواستم کار کنم به نظرم یکم سخت اومد رفتم سراغ ککتی )
اگه بخواید از ککتی استفاده کنید میتونم از مانیتورینگ خودم بهتون اکسسز بدم برای سرور هاتون

امین جان آموزش نصب و کرکش رو دارین بهم بدین که اوکی اش کنم؟برای همین prtg رو؟

amin0181
October 6th, 2015, 15:17
خدمت شما
آموزش نصب و کانفینگ نرم افزار مانیتورینگ prtg (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=130939)