توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب کارت شبکه بر روی esxi
lo0ord
October 5th, 2015, 21:20
سلام
من یک سرور میکروتیک برای راه اندازی هات اسپات میخوام اوکی کنم روی یک کامپیوتر یعنی روتربرد نخرم.
حالا میگم esxi نمیشناسه کارت شبکه ها رو و... آیا راهی هست که میکروتیک رو روی یک کامپیوتر راه بندازم و هات اسپات روش ران کنم ؟؟
amin0181
October 6th, 2015, 01:03
میشه واضح تر بگین ؟
روی سیستم خودتون دارین هات اسپات میزنید ؟ اگه روی سیستم خودتون هست میشه و مشکلی نداره ( فک کنم دو تا کارت شبکه نیاز دارین در این صورت )
میخواین از طریق یه سرور میکروتیک هات اسپات بزنید میشه مشکلی نداره
esxi چیه این وسط ؟
lo0ord
October 6th, 2015, 18:04
میشه واضح تر بگین ؟
روی سیستم خودتون دارین هات اسپات میزنید ؟ اگه روی سیستم خودتون هست میشه و مشکلی نداره ( فک کنم دو تا کارت شبکه نیاز دارین در این صورت )
میخواین از طریق یه سرور میکروتیک هات اسپات بزنید میشه مشکلی نداره
esxi چیه این وسط ؟
خوب کلا یه شبکه دارم مثلا نزدیکه 50 تا کامپیوتر داره. حالا میخوام روی یک کیس میکروتیک نصب کنم و هات اسپات اوکی کنم و کامپیوترا با هات اسپات اینترنت داشته باشن
میشه؟؟ چیا لازم دارم؟ کدوم ورژن میکروتیک رو دانلود کنم کرک هم داشته باشه خوب کار کنه
amin0181
October 6th, 2015, 19:34
اره میشه
سیستم عامل pc در صورتی که ویندوز باشه روال اینه که شما برنامه هات اسپات نصب میکنی( برای ویندوز *) و اینترنت اصلی رو از لن میگیری با یه کارت شبکه وایرلس هم بقیه رو بهش وصل میکنی
-
آموزش راه اندازی هات اسپات روی میکروتیک زیاد هست برای دانشگاه خودمون از ورژن 5 استفاده شده بود ( نحوه راه اندازی و اطلاعی ندارم که به چه صورت میکروتیک روی چه سیستمی بالا اومده که ایا مستقیم و بدون مجازی ساز مستقل هست یا خیر)
اما میتونید یه مجازی ساز نصب کنید , میکروتیک رو روی مجازی ساز نصب کنید و بعدش برای راه اندازی هات اسپات اقدام کنید
-
دلیل خاصی برای استفاده از هات اسپات دارین ؟
اکثر قابلیت های هات اسپات رو میتونید با مودم هایی که قابلیت روتینگ دارن هم میتونید انجام بدین حتی برای اتصال کاربرا و محدود کنید ( برای اکانتینگی که داره یا نه مطمن نیستم در صورتی که مد نظر هست )