ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد خرید فیزیکی سرور برای شرکت

aligator2006
October 4th, 2015, 12:34
سلام دوستان عزیز
من تازه وارد هستم تو بحث سرور
چند تا سوال داشتم اگه امکلانش هست پاسخ بدید ممنون میشم

خواستم بدونم برای یه شرکتی که بخوایم سرور فیزیکی بخریم آیا نساز به اتاق سرور و اینجور چیزا داریم ؟

سوال مهمتر اینه که میتونیم وب سایت شرکت رو روی سرور فیزیکی که خریدیم داخل مرکز بالا بیاریم ؟ به چه چیزایی نیاز داریم واسه این کار> ؟ به صرفه هست ؟

اصولا فلسفه خرید سرور برای یک شرکت به جز share کردن منابع و سیستم های دیگه چی میتونه باشه یا نصب اتوماسیون های مختلف برای شرکت.

در مورد هزینه ها هم اگه یه براوردی بکنین ممنون میشم

ممنون از پاسختون

RoobinaServer
October 4th, 2015, 12:52
سلام دوستان عزیز

خواستم بدونم برای یه شرکتی که بخوایم سرور فیزیکی بخریم آیا نساز به اتاق سرور و اینجور چیزا داریم ؟

سوال مهمتر اینه که میتونیم وب سایت شرکت رو روی سرور فیزیکی که خریدیم داخل مرکز بالا بیاریم ؟ به چه چیزایی نیاز داریم واسه این کار> ؟ به صرفه هست ؟

اصولا فلسفه خرید سرور برای یک شرکت به جز share کردن منابع و سیستم های دیگه چی میتونه باشه یا نصب اتوماسیون های مختلف برای شرکت.

ممنون از پاسختون

با سلام

تمام این موارد بستگی به جدیت کار شما و نوع مصرف شما دارد.
راه اندازی یک سرور روم کوچک (خنک کننده، برق، ژنراتور، لینک پهنای باند مناسب از طریق دکل یا لینک کمتر از طریق adsl و ...)
اگر کار کوچک و معمولی هست دیتاسنتر میزبانی کنید بهتر هست ، اما اگر در وسعت کارخانه های مختلف و ... باشد طبیعتا شرایط فرق دارد.
معمولا این موارد را کسی که تجربه موارد دیتاسنتری و زیرساختی دارد باید انجام شود نه هر شخصی، از خرید سخت افزار مناسب گرفته تا الی آخر، چون ممکن هست کوچکترین اشتباهی در روند تجاری شرکت اختلال ایجاد کند.

کلا به جدیت کارتون بستگی داره تمام موارد.

براورد هزینه هم نمیتوان کرد چون هیچ فیلد کاری و نیاز های آن مشخص نشده.

موفق باشید

aligator2006
October 4th, 2015, 13:24
با سلام

تمام این موارد بستگی به جدیت کار شما و نوع مصرف شما دارد.
راه اندازی یک سرور روم کوچک (خنک کننده، برق، ژنراتور، لینک پهنای باند مناسب از طریق دکل یا لینک کمتر از طریق adsl و ...)
اگر کار کوچک و معمولی هست دیتاسنتر میزبانی کنید بهتر هست ، اما اگر در وسعت کارخانه های مختلف و ... باشد طبیعتا شرایط فرق دارد.
معمولا این موارد را کسی که تجربه موارد دیتاسنتری و زیرساختی دارد باید انجام شود نه هر شخصی، از خرید سخت افزار مناسب گرفته تا الی آخر، چون ممکن هست کوچکترین اشتباهی در روند تجاری شرکت اختلال ایجاد کند.

کلا به جدیت کارتون بستگی داره تمام موارد.

براورد هزینه هم نمیتوان کرد چون هیچ فیلد کاری و نیاز های آن مشخص نشده.

موفق باشید

مرسی از توضیح شما . کار ما معمولی هست نه کوچیک نه خیلی گسترده . هزینه های دیتا سنتر هم مناسب هست
خواستم بدونم اگه بخوایم یه سرور روم کوچیک داشته باشیم هزینه های نسبی چقد میشه همین هایی که فرمودین مثل خنک کننده و ups و ... ) یه براورد اولیه هزینه میتونید به من بدید ؟
تقریبی باشه هزینه ها
و اینکه آیا روی همون سروری که سرور داخلی شرکت هست میشه وبسایت رو گذاشت یا بهتره یه سرور جدا برای وبسایت باشه ؟ کدوم بهتره ؟

arc1o0
October 4th, 2015, 16:23
مرسی از توضیح شما . کار ما معمولی هست نه کوچیک نه خیلی گسترده . هزینه های دیتا سنتر هم مناسب هست
خواستم بدونم اگه بخوایم یه سرور روم کوچیک داشته باشیم هزینه های نسبی چقد میشه همین هایی که فرمودین مثل خنک کننده و ups و ... ) یه براورد اولیه هزینه میتونید به من بدید ؟
تقریبی باشه هزینه ها
و اینکه آیا روی همون سروری که سرور داخلی شرکت هست میشه وبسایت رو گذاشت یا بهتره یه سرور جدا برای وبسایت باشه ؟ کدوم بهتره ؟

سلام

شما کوچکترین اطاق سروری که بخواید راه بندازید، به غیر از پهنای باند ایینترنت حدود 30-50 میلیون تومان برای شما هزینه خواهد داشت.

اطاق سرور برای شما برای راه اندازی سایت، توجیه اقتصادی ندارد، اما برای راه اندازی اتوماسیون و سیستم های نرم افزاری تحت lan مجبور به راه اندازی هستید، هرچند این موارد رو هم می تونید روی وب،

در کل اول باید اعلام کنید که قصد چه کاری رو دارید تا بعد از اون به شما سناریو داده بشه

موفق باشید.

mehrdad.piri
October 4th, 2015, 21:50
سلام طبق اطلاعی که از راه اندازی اتاق سرور در دانشگاه خودم داشتم یک رک و با سیستم خنک کننده و دو سرور اختصاصی با منابع متوسط دو سال پیش حدود 15 میلیون تومان برای راه اندازی اش هزینه شد
اما هزینه ی زیاد این اتاق سرور مربوط به پورت شبکه و پهنا باند مورد نیاز هست که حداقل 5 میلیون تومان هزینه در بر دارد

amin0181
October 4th, 2015, 22:09
سلام دوستان عزیز

ممنون از پاسختون
وقتی دارین سرور تهیه میکنید با یه کانفیگ متوسط حدود 4 میلیون تومن هزینه داره براتون پس نیاز هست که جایی براش در نظر گفته باشید با شرایط مناسب
در صورتی که دارین هزینه میکنید و سرور و ترافیک و ای پی میگیرین به راحتی میتونید با هزینه کمی اینکار رو انجام بدین ( بسته به نوع سایت هست )
بسته به پروژه شما داره و میزان هزینه
میتونید از چند سیستم + اینترنت عادی و ایجاد شبکه داخلی خیلی از کار ها تون رو انجام بدین
بسته به پروژه داره