PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جلوگیری از ساسپند(مسدود) شدن سایت

maani00
October 3rd, 2015, 09:18
با سلام خدمت اساتيد. تا به امروز چندين بار سايت زدم ولي بعد از چند هفته و چند ماه ف*ي*ل*ت*ر و بلافاصله ساسپند شد. بامدیر هاست تماس گرفتم گفت که از سازمان تصدیق مصادیق مجرمانه نامه زدن که این سایت مسدود بشه. اکثر سايتهايي که من ديدم فقط فيلتر ميشن و ساسپند (مسدود) نميشن. ميشه توضيحي در اين زمينه بدين و اينکه بايد چکار کنم که حداقل بعد از ف*ی*ل*ت*ر شدن ساسپند نشم و بتونم با تغییر آدرس دوباره به فعالیت ادامه بدم؟؟ من اینجور هاستی رو میخوام که منو مسدود نکنه. لطف می کنید راهنمایی کنین؟؟

- - - Updated - - -

دوستان عزیز لطف میکنید راهنمایی کنین من رو؟؟؟؟

xphost
October 3rd, 2015, 09:22
این نامه زدن رو من نشنیدم
معمولا اگر بحث یک سایت امنیتی و ... بشه نامه ای درب منزل مدیر سرور میاد که برای توضیحات حضور پیدا کنند اونم نه از سمت مصادیق مجرمانه بلکه پلیس فتا
روی سرور ما سایت های زیادی ***** هستند و ساسبند نمیکنیم
ولی اگر سایت سیاسی و امنیتی مشاهده بشه ساسبند که هیچ کلا حذفش میکنیم
میزبانتون رو عوض کنید شاید درست شه مسئله
بعضی از همکارا مسدود میکنند ولی بعضی هایی که من میشناسم مسدود نمیکنند

InterServer.ir
October 3rd, 2015, 11:31
سلام

این موضوع راه حل بسیار ساده ای داره
لینک سایت رو پ.خ کنید در صورتی که مطالب مستهجن و ... نباشه راه حل رو می گم که در هیچ جا ساسپند نشید حتی هاست فعلی.

maani00
October 3rd, 2015, 13:22
سلام

این موضوع راه حل بسیار ساده ای داره
لینک سایت رو پ.خ کنید در صورتی که مطالب مستهجن و ... نباشه راه حل رو می گم که در هیچ جا ساسپند نشید حتی هاست فعلی.

با سلام مجدد و تشکر فراوان از شما دوست عزیز...
متاسفانه فعلا برای من امکان ارسال پیام خصوصی میسر نیست و می بایست مدتی صبر کنم...

سایت من تقریبا مربوط به یک سال پیش میشد که به علت بروز این مشکل تا مدتها از فعالیت مجدد خودداری کردم، اما در حال حاضر تصمیم به ادامه فعالیت گرفتم و سعی دارم این مشکلو اینبار قبل از خرید هاست و ثبت دامین حل کنم.
لازم به ذکره که محتویات سایت من به هیچ عنوان محتویات نامربوط نبوده و فقط تعدادی آهنگ برای دانلود قرار می دادم، تنها همین....

ممنون میشم این مشکلو برای همیشه برای من حل کنید...
با سپاس...

lemo1996
October 3rd, 2015, 13:26
با سلام خدمت اساتيد. تا به امروز چندين بار سايت زدم ولي بعد از چند هفته و چند ماه ف*ي*ل*ت*ر و بلافاصله ساسپند شد. بامدیر هاست تماس گرفتم گفت که از سازمان تصدیق مصادیق مجرمانه نامه زدن که این سایت مسدود بشه. اکثر سايتهايي که من ديدم فقط فيلتر ميشن و ساسپند (مسدود) نميشن. ميشه توضيحي در اين زمينه بدين و اينکه بايد چکار کنم که حداقل بعد از ف*ی*ل*ت*ر شدن ساسپند نشم و بتونم با تغییر آدرس دوباره به فعالیت ادامه بدم؟؟ من اینجور هاستی رو میخوام که منو مسدود نکنه. لطف می کنید راهنمایی کنین؟؟

- - - Updated - - -

راه حل بسیار آسان است!

سایت های بزرگی که میبینید مسدود نمیشه برای اینه که روی هاست اشتراکی نیست یا روی سرور مجازی و یا سرور اختصاصی است
اینجوری مدیریت دست خودتون هست و کسی نمیتونه سرور شما رو مسدود کنه فقط ف*ی*ل*ت*ر* میشه سایتتون
موفق باشید.

AbtinServer
October 3rd, 2015, 18:34
با سلام
راحت ترین و بی دردسرترین کار برای شما دریافت سرویس از سرویس دهنده خارجی است

djmojtaba
October 3rd, 2015, 18:56
گرفتن دی ان اس اختصاصی بهترین گزینه هستش روی هاست اشتراکی هم جواب گئ هستش و مسدود نمیشد

maani00
October 3rd, 2015, 19:26
اگه بخوام از هاستینگ های خارج از کشور هاست تهیه کنم، مشکل پرداخت هزنیه رو چطوری حل کنم؟

AbtinServer
October 3rd, 2015, 19:30
اگه بخوام از هاستینگ های خارج از کشور هاست تهیه کنم، مشکل پرداخت هزنیه رو چطوری حل کنم؟

دوستانی که پرداخت انجام می دهند در این انجمن زیاد است.

mhiizadi
October 4th, 2015, 00:42

- - - Updated - - -

مشکل از سیاست کاری هاستینگ مد نظر هست .
هر جایی سیاست خود را دارد .
میتونید از هر جایی خرید میکنید درخواست ای پی اختصاصی و دی ان اس اختصاصی با رنج متفاوت از سرور اصلی بکنید تا به مشکل بر نخورید .
ارادت .

alismt
October 4th, 2015, 00:54
با سلام
برای حل مشکلتون هاستینگی رو انتخاب بفرماییدکه با *****ینگ مشکلی نداشته باشن
که چنین چیزی کمتر پیدا میشه مگر هاستینگ های خارجی
موفق باشید

ghomeishi
October 5th, 2015, 11:15
سایتتون را منتقل کنید یا از شرکت های خارجی هاست بگیرید

netpooyesh
October 19th, 2015, 22:24

- - - Updated - - -

در چه موردی توی سایت مطلب گذاشتید