توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نویسندگی در سایت اپروید
erfan79
October 2nd, 2015, 16:35
با عرض سلام و خسته نباشید به همه ی بازدید کنندگان عزیز
سایت اپروید سایت تازه تاسیسیه که نیاز به چند تا نویسنده داره و نویسندگی در این سایت هم نیاز به حرفه ای بودن نداره و فقط لازمه کار کردن با
ورد پرس است که اگه کسی بلد نی ولی میخواد نویسندگی هم کنه عیبی نداره من بهش اموزش میدم و برای اپلود فایل هم کاملا بهش میگم و حقوق
من در اول کار بهتون نمیدم ولی اگه ببینم خوب و زیاد پست میزارید حتما بهتون برای هر پست حقوق میدم.کسانی که مایل با همکاری با ما هستند به شماره موبایل 09392920282 پیام بدن یا در تلگرام یا در همین جا نظر بدین
blackz
October 2nd, 2015, 16:38
سلام بیایید تلگرام 09016239247
lizard.tiny
October 2nd, 2015, 16:57
سلام
نویسنده هوشمند " افزونه " خواستید در خدمتم
با قابلیت :
کپی کامل متن
جایگذاری نام سایت شما با میزبان هرجایی از متن
جایگذاری کامل لینک ها
امکان ارسال از سایت های خارجی و ترجمه بصورت خودکار
و ...
blackz
October 2nd, 2015, 17:10
ایشون پستی 100 تومن میدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
number one
October 2nd, 2015, 17:19
نویسندگی در چه زمینه ای؟
روزانه چند پست؟
چقدر آپلود داره؟(عکس و....)
قیمت؟
erfan79
October 2nd, 2015, 17:27
در زمینه اندروید روزانه هر چه قدر تونستید روزیم که نتونستید اشکالی نداره اپلودشم راحت و یه چیز یه گیگی در عرض ده ثانیه اپ میشه قیمتشم برای شروع پستی100 و یه سایته دیگه هم دارم برای اهنگ برای اونم اگه بخواید برای هر پستی که تو دوتاش زدید 300 میدم
Hoomanf
October 3rd, 2015, 01:31
چرا فکر میکنید اینجا مردم دارن از گشنگی میمیرن؟ 100 تومن بابات هر پستی که تو سایتتون بزنید بهتون میدم، دیگه اینجور تاپیک ها اینجا نزنید...
erfan79
October 3rd, 2015, 16:31
من کسیو مجبور نکردم
mohsen1771
October 4th, 2015, 05:42
مگه خدنگ میخواید استخدام کنید؟
طرف بیاد خودشو پاره کنه!! بخاطر 100 تومن؟
کپی هم 100 تومن نمی ارزه!!! چه برسه اونی که شما میخوای!!!
برو خدا خیرت بده، پیش خودت چه فکری کردی؟
SaeedFazlollahzadeh
October 4th, 2015, 08:22
شما اگه یه سر به سایت های ترجمه کننده مثل ایران ترجمه و غیره هم تشریف ببرید و نرخ رو مشاهده کنید، هر لغتی 4 تومن به مترجم میدن که 250 تا لغتش میشه 1000 تومن. حالا سایت ها و دارالترجمه های دیگه ای هم هستن که بیشتر از این پرداخت میکنند.
بعدش بابت هر پست فقط 100 تومن؟ پول نت نویسنده تون در نمیاد!
اگه توانایی دارید که حداقل هر لغتی رو 5 تومن یا همون اصلا 4 تومن محاسبه کنید. پیشنهاد بعدی هم که خودم تجربه کردم، اینه که شما چند ماه شروع به کار کنید و ببینید وضعیت نویسندگی و وضعیت مالی تون در چه حدی میشه و اگه تونستید، یه بودجه ای برای این کار با صفاتی که گفتم، کنار بذارید. معمولا هم در ماه اول به صورت هفتگی پرداخت ها رو انجام میدن، مگر این که سایت خیلی بزرگ و معتبر باشه که بنده تجربه اش رو دارم که اولین تجربه ام در یک سایت بزرگ بود که مدیر محترمش بعد از تقریبا یک ماه پرداخت رو انجام دادند.
و آدرس سایت رو هم مینوشتید بهتر بود و هم چنین یک سری شرایط دیگه رو.
موفق باشید
smhnw
October 4th, 2015, 08:46
اخ اولا که حقوق نمیدن و اگر خیلی خوب بود کار نویسنده زحمت میکشند و پستی 100 ت میدند ...
اقایون کلاتونم بندازید هوا !
نمیدونم چرا همه میگن بیکاریم عزیزم پس این چیه ؟ کار که ار نداره ! :d
پی چی ؟ میری درس میخونی که چی ؟ میری دانشگاه که چی ؟ اینم کاره :d
amir5612
October 4th, 2015, 14:33
استارتر محترم
با پستی 100 تومن میتونی کسیو پیدا کنی که برات پست بزنه
اما فقط کپی
نه عکس میزنه کسی برات
نه تگ میزنه
نه آپلود میکنه
من خودم یکی از دوستان براش نویسندگی کردم پستی 100 تومن . اما فول کپی هیچی تغییر ندادم
هنوزم اگر بخواد براش مینویسم چون آدم خوش حسابی بود
git
October 4th, 2015, 16:25
شرایط را بفرست
nightdarkshadows
October 4th, 2015, 20:20
دوستان حق بدید! به نظر میاد ایشون متولد 79 هستن و خوب حق بدید که پول نویسنده رو باید از پول تو جیبیش بده نه از درآمد کلانی که از تبلیغات در میاره. باید تغذیه مدرسه اش رو کمتر کنه و مسیر مدرسه تا خونه رو با اتوبوس بیاد تا بتونه پول نویسنده ها رو داشته باشه. ;)
حالا این به کنار، این دوستمون git رو دریابید که شرایط رو می خواد بدونه!
p30nama
October 7th, 2015, 23:16
در زمینه اندروید روزانه هر چه قدر تونستید روزیم که نتونستید اشکالی نداره اپلودشم راحت و یه چیز یه گیگی در عرض ده ثانیه اپ میشه قیمتشم برای شروع پستی100 و یه سایته دیگه هم دارم برای اهنگ برای اونم اگه بخواید برای هر پستی که تو دوتاش زدید 300 میدم