توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب CentOs 6.5
SajjadM2
October 2nd, 2015, 17:40
سلام من چندین بار همین نسخه که روی هارد سرورم هست رو نصب کردم و هیچ وقت هیچ مشکلی نداشتم به راحتی نصبش کردم
2 3 بار از نو ماشین مجازی ساز رو ایجاد کردم + مک رو یک بار عوض کردم و نتیجه ای نگرفتم بعد از ریبوت کردن سرور یعنی وقتی تمام نصب تموم میشه با پیغام زیر مواجه میشم
و قبلا ندیدمش اصلا m و L هم امتحان کردم نتیجه ایی ندیدم عکس رو ضمینه میکنم
28317
- - - Updated - - -
ویرایش دوم پست
نتیجه
================================
اگر میدونید مشکل از کجا ها میتونه باشه راهنمایی فرمایید
================================================== =====
سلام نزدیک به 10 بار ماشین مجازی رو ایجاد و شروع به نصب با چندین ایزو کردم نتیجه همون بود که دیدید!
گفتم شاید بخاطر سنت اوس هست !!! رو همون هارد اومدم ویندوز هم نصب کردم که دیدم نصب نمیشه!!
یکی از دوستان گفت مشکل شاید از هارده سروره! که کانکت نمیشه یا هارد مشکل داره!!
منم روی هارد دوم ایجاد کردم و ایزو رو هم همونجا ریختم نتیجه!!
کندی سرعتی که وجود داشت! کامل از بین رفت !! سنت اوس به راحتی نصب شد و هیچ مشکلی هم پیش نیومد!
تست دوم ایزو رو ریختم روی هارد 2 و سپس از روی هارد یک شروع به نصب کردم که نصب نشد!
AvalinHost
October 3rd, 2015, 03:05
سلام
هنگام مونت کردن iso باید گزینه connect at power on رو بزنید.
allbert
October 3rd, 2015, 03:06
احتمالش هست که یا فایل iso یا هارد مشکل پیدا کرده باشه . دیسک چک رو که در ابتدای نصب از شما میخواد رو انجام بدید.
Woshka
October 3rd, 2015, 03:54
فایل iso رو از mirror دیگری تهیه کنید ببینید آیا درست می شود یا خیر
SajjadM2
October 3rd, 2015, 09:40
سلام
هنگام مونت کردن iso باید گزینه connect at power on رو بزنید.
سلام تیک زده میشه !!! و فایل ایزو هم بالا میاد نصب رو هم کامل انجام میدم بعد از ریبوت کردن آخرین مرحله این مشکل پیش میاد چندین بار با چندین ایزو چک شد! قبلش 4 5 بار نصب کردم رو همین سرور لینوکس رو مشکلی هم نداشتم لطفا برسی میکنید ببینید مشکل کجاست؟
احتمالش هست که یا فایل iso یا هارد مشکل پیدا کرده باشه . دیسک چک رو که در ابتدای نصب از شما میخواد رو انجام بدید.
هارد و فایل ایزو مشکلی ندارن! من نصب رو کامل انجام میدم وقتی تمام میشه ! و ریبوت میکنم این پیغام میاد که جدیده!!!
فایل iso رو از mirror دیگری تهیه کنید ببینید آیا درست می شود یا خیر
سلام تست کردم مشکل حل نشد نسخه 6.7
Woshka
October 4th, 2015, 05:04
سلام تیک زده میشه !!! و فایل ایزو هم بالا میاد نصب رو هم کامل انجام میدم بعد از ریبوت کردن آخرین مرحله این مشکل پیش میاد چندین بار با چندین ایزو چک شد! قبلش 4 5 بار نصب کردم رو همین سرور لینوکس رو مشکلی هم نداشتم لطفا برسی میکنید ببینید مشکل کجاست؟
هارد و فایل ایزو مشکلی ندارن! من نصب رو کامل انجام میدم وقتی تمام میشه ! و ریبوت میکنم این پیغام میاد که جدیده!!!
سلام تست کردم مشکل حل نشد نسخه 6.7
Cenos Minimal رو امتحان کنید ببینید جواب می گیرید یا خیر
همچنین بعد از نصب با parted magic بوت کنید و هارد رو بررسی کنید چه اطلاعاتی روش وجود داره و آیا همه چیز درست هست یا خیر
SajjadM2
October 4th, 2015, 12:25
Cenos Minimal رو امتحان کنید ببینید جواب می گیرید یا خیر
همچنین بعد از نصب با parted magic بوت کنید و هارد رو بررسی کنید چه اطلاعاتی روش وجود داره و آیا همه چیز درست هست یا خیر
سلام نتیجه ای که من گرفتم و تیکت کردم خدمت پشتیبانی ولی هنوز جوابی نگرفتم
اگر میدونید مشکل از کجا ها میتونه باشه راهنمایی فرمایید
================================================== =====
سلام نزدیک به 10 بار ماشین مجازی رو ایجاد و شروع به نصب با چندین ایزو کردم نتیجه همون بود که دیدید!
گفتم شاید بخاطر سنت اوس هست !!! رو همون هارد اومدم ویندوز هم نصب کردم که دیدم نصب نمیشه!!
یکی از دوستان گفت مشکل شاید از هارده سروره! که کانکت نمیشه یا هارد مشکل داره!!
منم روی هارد دوم ایجاد کردم و ایزو رو هم همونجا ریختم نتیجه!!
کندی سرعتی که وجود داشت! کامل از بین رفت !! سنت اوس به راحتی نصب شد و هیچ مشکلی هم پیش نیومد!
تست دوم ایزو رو ریختم روی هارد 2 و سپس از روی هارد یک شروع به نصب کردم که نصب نشد!
Woshka
October 4th, 2015, 14:02
با parted magic تست کردید؟
SajjadM2
October 5th, 2015, 03:48
با parted magic تست کردید؟
اینی که میگید چی هست از کجا میشه انجام داد؟
Woshka
October 5th, 2015, 04:02
اینی که میگید چی هست از کجا میشه انجام داد؟
آمریکا
http://198.8.92.165/pmagic_2015_07_07.iso
ایران
http://185.87.180.35/pmagic_2015_07_07.iso
لایو بوت کنید و با فایل منجر فایل هانون را بررسی کنید
ببینید اصلا سیستم عامل نصب شده
فایل ها مشکلی ندارند و ...
ghomeishi
October 7th, 2015, 18:06
از روی شبکه داره بوت میشه باید بوت روی هارد باشه
mhiizadi
October 9th, 2015, 16:57
سلام .
به bios options ماشین مجازی باید برید و سپس bios on start up رو روشن کنید و مثل ویندوز های خودمون بزاریدش روی cd rom ؛ با اولین ریبوت از روی cd rom خونده میشه .