ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در اتصال به ایمیل ها ( ایمیل اتوماتیک سایت کار میکنه php ) .

sami85
October 2nd, 2015, 23:40
با سلام
لازمه بگم (لینوکس سنتوس ۶ و دایرکت ادمین دارم )
بعد از چند وقت که تغییری در سرور نداده بودم و همه چیز رو به راه بود در فایروال CSF آیتمی از ارورهای EXIM رو رفع کردم ((چند وقت قبل از این جریان به ایمها وصل نشده بودم )) حال این ارور
log_selector = +arguments +subject +received_recipients
سبز شده

بعد از این کار امروز برای اولین بار خواستم به ایمیلهام متصل بشم برای چک ! دیدم هر دو سرویس Roundcube Webmail و SquirrelMail ارور میدهند !

--- Roundcube Webmail
Connection to storage server failed

----- SquirrelMail
Error connecting to IMAP server: localhost.
0 : php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known

بعد از این جریان در سایت ثبت نام کردم ببینم ایمیل برای اشخاص فرستاده میشه ! خدا رو شکر این یکی کار میکنه ! بفرمایید آیا مشکل از اینه یا نه بعد از چند وقت خود بخود پیش اومده !
چجور میتونم حلش کنم که مشکلی برای Exim پیش نیاد . چون اجازه نمیدم از ایمیل هایی که ساخته نشده ایمیلی ارسال بشه ! که بلک لیست اسپم نشم !

ممنون از همکاری شما .

- - - Updated - - -

سلام دوستان !
من دو کار انجام دادم ! یکی اینکه ارور رو قرمز کردم درست نشد و یکی کد های زیر رو زدم درست نشد ‍!

cd /home
/etc/init.d/dovecot stop
rm -f */imap/*/*/Maildir/dovecot*
rm -f */imap/*/*/Maildir/.*/dovecot*
rm -f */Maildir/dovecot*
rm -f */Maildir/.*/dovecot*
/etc/init.d/dovecot restart

من فکر می کنم با توجه به اینکه
SquirrelMail هم ارور داده مشکل از Imap هست !

Error connecting to IMAP server: localhost.
0 : php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known

نمی دونم اینجا برای فروش هاسته یا تبادل اطلاعات تا به حال چند پست گذاشتم و کسی جواب نداده ! برید بخوانید !
الان نیاز به هم فکری دارم لطفاً خط بدید برم مشکلم رو حل کنم !
می بخشیدا ولی یک پاسخ هم نگذاشتید بعدا طرف میاد تو یه پستی نشون میده دیتاسنتر رو ایشون طراحی کرده !
بعضی وقتا شده خودم جواب پیدا کردم اینجا گذاشتم !
دمتون گرم کمک کنید دیگه ...

entel
August 4th, 2016, 17:38
سلام ببخشید تاپیک قدیمی بالا میارم ولی منم عین همین مشکل رو دارم فکر کنم از etc/hosts باشه چون توش خالی بود چطور میتونم اپدیتش کنم؟ تا درست بشه یا اگه مشکل از جای دیگه هست بگید این اموزش های که دوستمون تو پستش گفته منم طی کردم ولی درست نشد منتظر پاسختون هستم با تشکر

entel
August 4th, 2016, 22:16
upppppppppp

entel
August 5th, 2016, 11:30
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟

entel
August 9th, 2016, 13:09
لطفا یکی راهنمای کنه الان دو روزه منتظرم

entel
August 9th, 2016, 18:39
لطفا یکی راهنمای کنه همچنان منتظرم