توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب بسته ها در سرور اینترانت
demonvictor
October 1st, 2015, 22:10
عرض سلام و خسته نباشید
سرورمجازیی که اینترانت باشه چطور میشه برناهه هایی مثل nano و بقیه موارد رو روش نصب کردش؟
منظورم مواردی هستش که توسط
yum
نصب میشن.
؟؟!!
spark3r
October 1st, 2015, 22:38
بسته های رو توی سیستم خودتون دانلود کنید و به سرور با scp منتقل کنید و بعدش با دستور نصب بفرمایید.
demonvictor
October 1st, 2015, 23:05
بسته های رو توی سیستم خودتون دانلود کنید و به سرور با scp منتقل کنید و بعدش با دستور نصب بفرمایید.
به چه شکل توی سیستم خودم آخه دانلودش کنم؟از کجا دانلودش کنم؟بعدا به چه شکل و چه دستوری در سرور اجراشون کنم؟
MANUTD777
October 2nd, 2015, 02:44
به چه شکل توی سیستم خودم آخه دانلودش کنم؟از کجا دانلودش کنم؟بعدا به چه شکل و چه دستوری در سرور اجراشون کنم؟
وقتی تو سرور wgetمیکنید دارید دانلود میکنید دیگه همون لینک رو دانلود کنید تو سیستم خودتون و انتقال بدید به سرور ادرس بدید و نصب کنید
zirsakht
October 3rd, 2015, 13:34
عرض سلام و خسته نباشید
سرورمجازیی که اینترانت باشه چطور میشه برناهه هایی مثل nano و بقیه موارد رو روش نصب کردش؟
منظورم مواردی هستش که توسط
yum
نصب میشن.
؟؟!!
می تونید اقدام به ساخت مخزن (Repository) برای سرور خود بکنید که در موقع اجرای دستور yum بصورت خودکار از Repository دریافت کند.
در مورد نحوه ساخت Repository در وب جستجو کنید.