PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انقضا دامنه دات آی آر

H a m ! d
October 1st, 2015, 11:59
سلام
می خواهم یک دامنه دات آی آر ثبت کنم که چند روز دیگه احتمالا منقضی میشه
اما دقیقا نمی دونم کی منقضی میشه
میشه بفرمایید چرخه دقیق آزاد شدن دامنه چگونه است؟ حتی اگر شد ساعت دقیق آزاد شدن دامنه رو بفرمایید
ممنون

Computer
October 1st, 2015, 12:01
سلام
دامنه ای ار تا 1 ماه بعد از تاریخ انقضا کسی حق ثبتش رو نداره و امتیازش برای صاحب اصلی دامنه محفوظ هستش
بعد از 1ماه شما میتونید ثبت کنید
موفق باشید

H a m ! d
October 1st, 2015, 12:07
البته بنده یک جا خوندم
یک ماه که بعد از منقضی صاحب دامنه می تونه دامنه رو ثبت کنه
یک ماه بعد از این که در بالا عرض کردم دامنه قفل میشه و صاحب دامنه می تونه اون رو با پردخت بیشتر ثبت کنه
و بعد از این یک ماه دامنه آزاد میشه
البته نمی دونم درست خدمتتون عرض کردم یا نه

حالا سوال بنده اینه اگر صحبت بالا درست باشه اگر دامنه ای در تاریخ 1-10-2015 منقضی بشه
آیا دقیقا در تاریخ 1-12-2015 آزاد میشه و بنده می تونم ثبت کنم؟ تاریخ دقیق می خواهم
ممنون

Computer
October 1st, 2015, 12:11
البته بنده یک جا خوندم
یک ماه که بعد از منقضی صاحب دامنه می تونه دامنه رو ثبت کنه
یک ماه بعد از این که در بالا عرض کردم دامنه قفل میشه و صاحب دامنه می تونه اون رو با پردخت بیشتر ثبت کنه
و بعد از این یک ماه دامنه آزاد میشه
البته نمی دونم درست خدمتتون عرض کردم یا نه

حالا سوال بنده اینه اگر صحبت بالا درست باشه اگر دامنه ای در تاریخ 1-10-2015 منقضی بشه
آیا دقیقا در تاریخ 1-12-2015 آزاد میشه و بنده می تونم ثبت کنم؟ تاریخ دقیق می خواهم
ممنون

حرفتون درست هستش
ولی در مورد زمان دقیقش بنده اطلاعی ندارم
اگر دامنه خاصی نباشه طرف ثبت نمیکنه و به راحتی میتونید ثبت کنید ولی اگر دامنه خاص باشد بعد از انقضا باید سریع ثبت کنید

H a m ! d
October 1st, 2015, 12:13
ممون از شما
منتظرم ببینم دوستان تجربه یا اطلاعات دقیقی در مورد موضوع دارند یا خیر

Raiden
October 1st, 2015, 12:51
دوست عزیز ، اگر دامین خاصی هست که باید بک اردر کنید.
سیستمش رو دوست عزیزمون آقای سلطانی پیاده کردند و برای چند تا از دوستان دامین های با ارزشی ثبت کردند البته این موضوع مربوط بک سال پیش هست ، الان رو جریان نیستم که آیا ثبت میکنند یا نه !
ولی اگر دامین با ارزش باشه ، شانس گرفتش توسط شما 0 هست !
تا بخواید دستی چک کنید بینید آزاد شده یا نه ؟ دوستان دلال در کسری از ثانیه دامین رو ثبت میکنند.
بهتر هست با آقای سلطانی در ارتباط باشید و از ایشون کمک بگیرید.
پدارم باشید.

daving
October 1st, 2015, 13:23
دامنه بعد از 60 روز از انقضا باز میشه ساعتش هم بر میگرده به اون ساعتی که دامنه تایید شده که قابل دسترسی نیست یعنی بین 24 ساعت هر زمانی امکان آزادی وجود داره

1eng.ir
October 1st, 2015, 13:49
دامین بعد از طی دوره‌ی 60 روزه (قابل تمدید) از پنل صاحب قبلی حذف میشه.
توی روزهای غیر تعطیل، بین ساعت 2 تا 6 صبح، آزاد سازی انجام میشه و قابل ثبت خواهد بود.

دامین با ارزش باشه، تقریباً غیر ممکنه بتونید ثبت کنید.

بهترین راه استفاده از سرویس زیر هست.
http://blog.resellernic.ir/?p=18

iwpanel
October 1st, 2015, 14:34
سلام
می خواهم یک دامنه دات آی آر ثبت کنم که چند روز دیگه احتمالا منقضی میشه
اما دقیقا نمی دونم کی منقضی میشه
میشه بفرمایید چرخه دقیق آزاد شدن دامنه چگونه است؟ حتی اگر شد ساعت دقیق آزاد شدن دامنه رو بفرمایید
ممنون
سلام بعد از expire حدود 60 روز آزاد میشه

H a m ! d
October 1st, 2015, 15:03
بهترین راه استفاده از سرویس زیر هست.
http://blog.resellernic.ir/?p=18

ممنون
اما حس خوبی ندارم نسبت به بک اوردر دامین
ایا قابل اعتماد هستن؟

iwpanel
October 1st, 2015, 15:06
ممنون
اما حس خوبی ندارم نسبت به بک اوردر دامین
ایا قابل اعتماد هستن؟
backorder مشکلی نداره
بله قابل اعتماد هستن

hassan_shahi
October 1st, 2015, 15:10
سلام دوست عزیز

اگر دامین براتون مهم هستش و میخواید ثبتش کنید از طریق یاهو یا پ.خ با من در ارتباط باشید راهنماییتون میکنم.

amin0181
October 1st, 2015, 15:40
از پرشین رجیستر استفاده کنید کارشون خوبه
-
دامین هم پ خ کنید زمان اکسپایر شدن و از طریق خود nic میشه پیدا کرد

ipsat
October 1st, 2015, 15:44
ماه اول اکسپایر ، ماه دوم قفل ، اول ماه سوم ( یک روز جلوتر یا عقب تر هم پیش میاد ) آزاد از ساعت 12 شب به بعد.
نکته :
مطابق آنالیز بنده فقط 4 نفر هستند دومین ( 3 حرفی ، سه رقم و چهار رقم عدد ) رو بک اردر می کنند و فقط ریسلر نیک دومین به صاحبان درخواست دهنده واگذار ( فقط 2 موردش را دیدم ) و بقیه هم دومین رو پنل خودشون آرشیو می کنند.

H a m ! d
October 1st, 2015, 20:23
backorder مشکلی نداره
بله قابل اعتماد هستن

با تشکر از دوستان

این که کلا بنده نمی تونم اعتماد کنم به دلیل اینه که قبلا دامنه که می خواستم ثبت کنم از طریق یک سایت که آنلاین دامنه رو ثبت نمی کرد اقدام به ثبت یه دامنه کردم
یک دامنه می خواستم ثبت کنم با توجه به این که دامنه در ماه های گذشته هم آزاد بود و اصلا کسی اون دامنه رو ثبت نکرده بود بنده درخواست ثبت دامنه رو دادم دیدم بعد از چند دقیقه دامنه به نام شخص دیگری ثبت شد!
پیگیر موضوع که شدم گفتن همان لحظه که شما درخواست دادید یک نفر دیگه دامنه رو ثبت کرده!!!! دامنه ای که چند ماه قبل هم هویز گرفتم آزاد بود!
بعد از چند روز هم بر روی دامنه یه صفحه بارگذاری شد که دامنه فروشیه!!

iwpanel
October 1st, 2015, 21:45
با تشکر از دوستان

این که کلا بنده نمی تونم اعتماد کنم به دلیل اینه که قبلا دامنه که می خواستم ثبت کنم از طریق یک سایت که آنلاین دامنه رو ثبت نمی کرد اقدام به ثبت یه دامنه کردم
یک دامنه می خواستم ثبت کنم با توجه به این که دامنه در ماه های گذشته هم آزاد بود و اصلا کسی اون دامنه رو ثبت نکرده بود بنده درخواست ثبت دامنه رو دادم دیدم بعد از چند دقیقه دامنه به نام شخص دیگری ثبت شد!
پیگیر موضوع که شدم گفتن همان لحظه که شما درخواست دادید یک نفر دیگه دامنه رو ثبت کرده!!!! دامنه ای که چند ماه قبل هم هویز گرفتم آزاد بود!
عزیز این دیگه به وجدان طرف بستگی داره شما بابد کسی افتاده بودیدالبته بعضی وقت ها هم اینجوری میشه ولی خوب بستگی به whoiseretam داره

hosnaco.com
April 3rd, 2016, 18:53
با تشکر از دوستان

دوست عزیز اگر .ir میخواهید ثبت کنید حتما از خود nic.ir یا نمایندگان مورد تایید ثبت کنید .
ولی اگر از .com و ... بخواهید ثبت کنید به نظر من اگر نمایندگی از سایتهای resello.com و ... بگیرید بهتره و یا از کسانی ( شرکتهایی ) که نمایندگی دارند نمایندگی ثبت بگیرید ( البته اول کار طی کنید که خودتان میخواهید ثبت دامنه داشته باشید و نمایندگی فعال را برای شما تنظیم کنند ). که البته برای این کار باید پرداخت دلاری داشته باشید که اونم راه حل داره ، یک حساب ارزی روسیه webmony باز میکنید که مشکلی با ایران نداره و از طریق epayment24 و یا هر سایت پرداخت ارزی دیگه ریال به دلار تبدیل میکنید و از طریق webmony حسابتونو شارژ و دامنه را ثبت میکنید . این بهترین راهه فعلا