ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فعالیت vps حتی بدون روشن بودن کامپیوتر شخصی

abolfazlll
September 30th, 2015, 21:02
سلام
اساتید یه سوالی داشتم،بر روی vps نرم افزاری رو اجرا کردیم که برای اجرا نیاز به نت داشت به همین دلیل بهترین گزینه رو استفاده از vps دونستیم
اما یه نقص داریم تو کارمون و اونم اینه که هرچقدر فعالیت نرم افزار بدون قعطی باشه بهتر کار میکنه
میخاستم بدونم وقتی من کامپیوتر شخصیم و خاموش میکنم بالطبع نرم افزاری که روی vps درحال اجراست هم بسته میشه؟؟
اگر جواب مثبته چطور میتونم سیستمم رو خاموش کنم ولی نرم افزار به کار خودش بر روی vps ادامه بده
(بنده تازه کار هستم ممنون میشم دوستان راهنماییم کنند)

ASPAD.IR
September 30th, 2015, 21:04
درود
خیر ، اگه شما از روی سرور مجازیتون Log Out نکنید یا Auto Turn off نداشته باشه وقتی صفحه ریموت رو می بندید ، سرور به کار خودش در حالت روشن ادامه میده.

abolfazlll
September 30th, 2015, 21:11
درود
خیر ، اگه شما از روی سرور مجازیتون Log Out نکنید یا Auto Turn off نداشته باشه وقتی صفحه ریموت رو می بندید ، سرور به کار خودش در حالت روشن ادامه میده.
خیلی ممنون از راهنماییتون
از کجا باید ببینم Auto Turn off داره یانه؟ من از ویندوز سرور 2008 استفاده میکنم

mehrshad.ho
September 30th, 2015, 21:18
شما وقتی نرم افزار رو روی vps ران می کنید بعد از اتمام کار پنجره آن را نبندید و برای خروج از سرور همان ضربدر بالای صفحه را بزنید
برنامه به این صورت پایدار به کارش ادامه می دهد

abolfazlll
September 30th, 2015, 21:19
شما وقتی نرم افزار رو روی vps ران می کنید بعد از اتمام کار پنجره آن را نبندید و برای خروج از سرور همان ضربدر بالای صفحه را بزنید
برنامه به این صورت پایدار به کارش ادامه می دهد
تشکر از شما بابت پشتیبانی خوبتون