ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویروسی شدن سایت

cameron
September 30th, 2015, 14:37
سلام.سایت من چند بار ساسپند شد.نمیتونم unsuspendesh کنم .حذفش میکنم دوباره نصب میکنم.
آخرین باری که بسته شدن به این دلیل بود:
res3 lfd[4454]: *Script Alert* - A script in '/home/myuser/public_html/wp-content/plugins/ultimate-posts-widget/css' has sent an email 101 times within the last hour

Computer
September 30th, 2015, 14:42
سلام بهتره فایل هاتون رو اسکن کنید
و این پلاگین رو حذف کنید و از منبع دانلود کنید و نصب کنید
و اینکه این ایمیل هایی که ارسال شده ظاهرا بخاطر تنظیمات پلاگین هستش تا ویروس
موفق باشید

pardazonline
September 30th, 2015, 14:42
درود ، دوست عزیز سرور کانفیگ شده هست ؟
+ آیا ClamAV + csx + csf بر روی سرور نصب می باشد ؟

cameron
September 30th, 2015, 19:41
درود ، دوست عزیز سرور کانفیگ شده هست ؟
+ آیا ClamAV + csx + csf بر روی سرور نصب می باشد ؟
بله کانفیگ شده و نرم افزار ها نصب هست.

- - - Updated - - -

دفعه های پیش که دوباره این مشکل پیش اومد آدرس فرق میکرد فکر میکنم هر بار توی یک آدرس این کار رو انجام میده.

- - - Updated - - -

قبلا کل فایلهای رو دانلود کردم اسکن کردم ویروس داشت حذف شد دوباره آپلود کردم ولی بعد از چند روز دوباره این مشکل دار شد.

- - - Updated - - -

شرکتی که هاست رو ازش گرفتم هاست رو باز نمیکنه و میگه امکان میزبانی این سایت رو نداریم.

- - - Updated - - -

جواب هاستینگ :
کاربر محترم، احتراما به استحضار می رسانیم که هاست مورد نظر به دلیل ارسال اسپم از مسیر زیر مسدود شده است و متاسفانه اجازه باز کردن این سایت از طرف مدیریت سرور داده نمی شود
/home/myuser/public_html/wp-content/plugins/ultimate-posts-widget/css

Marketer
September 30th, 2015, 19:54
احتمالا یه شل توی این مسیر قرار داره وارد Cpanel بشید و اسکن کنید ایمیل هارو هم اسکن کنید

اگه نشد بگید براتون بک اپ بگیرند بعدش پاک کنند دوباره بسازنند

xphost
September 30th, 2015, 19:54
اصولا اگر باز نمیکنند باید بهتون بک اپ بدن که منتقل کنید

Computer
September 30th, 2015, 20:12
سلام
بک اپ هاست رو که میتونن بهتون بدن !!
کل بک اپ رو اسکن کنید

موفق باشید

cameron
September 30th, 2015, 23:40
بک آپ هاست رو میدن مشکلی نیست.ولی الان بار سوم هست که من هاست رو terminate کردم.فایل ها رو ویروس کشی کردم دوباره آپلود کردم.تمام موارد امنیتی هم روش انجام دادم.

Computer
September 30th, 2015, 23:47
بررسی کنید ببینید از اسکریپت هایی که نصب هستش دونه دونه غیر فعال کنید ببینید حل میشه !
روی یک هاستینگ دیگه هم تست کنید

cameron
October 2nd, 2015, 13:17
یک راه حل برای جلوگیری از این مشکل پیدا کردم:
وارد whm شدم و اکانت هاستی که مشکل داشت رو modify کردم و Maximum Hourly Email by Domain Relayed رو گذاشتم روی 30.:)

- - - Updated - - -

متاسفانه با اینکار هم درست نشد و امروز برای بار چهارم سایت بدلیل اسپم ساسپند شد.

shivahost
October 2nd, 2015, 13:25
سایت شما هک شده، ویروسی نیست، باید شل و راه های دسترسی رو پیدا کنید. فایل هایی هستند که وارد هاست شما کرده اند که یک اسکریپت هستند و با ویروس یابی و ... پیدا نمی شوند.

معمولا از روی تاریخ می شه این فایلها را پیدا کرد. برخی باید پاک بشن و برخی فایل های اصلی شما هستند که باید ویرایش کنید و کد مخرب را از داخلش حذف کنید.