درود خدمت عزیزان.دوستان عزیز طبق عکسی که قرار دادم اون قسمت در سایت chmk برای بهینه سازی گویا پیام میده که 65 عکس و 62 عنوان باید قرار داده یبشه.برنماه سایت بنده pixco.ir طوری است که زمانی که عکسی رو قرار میدم در اندازه های مختلف فروشگاه اون رم میسازه.من طبق اون لینکی گه سایت قرار داده همه جوره عکسارو روشون اسم -توضیح و.. مینویسم ولی نمیدونم چرا وقتی میرم دوباره انالیز میکنم هیچ تغییری پیدا نمیکنه دوستانی که تو این قسمت تبحر دارن لطفا یه نگاهی بندازن و راهنمایی کنن مشکل از چیهالان امثلا اون عمکس رو هر بلایی بگید سرش اوردم ولی باز تو لیست میارش!!
hharddy
October 1st, 2015, 13:26
برای عکسی که میذارید باید تگ title قرار بدید
pixco
October 1st, 2015, 14:34
برای عکسی که میذارید باید تگ title قرار بدید
درود همین کارو انجام میدم ولی باز وقتی انالیز میکنم میاردش.
noa_takotnaha
October 1st, 2015, 14:59
واقعا دست شما درد نکنه.
ولی دوباره میگم. اون عکسی که شما براش alt گذاشتی سایز 600*600 هست. ولی اونی که سایت chkme زده سایز 180*180 هست.
pixco
October 1st, 2015, 15:43
واقعا دست شما درد نکنه.
ولی دوباره میگم. اون عکسی که شما براش alt گذاشتی سایز 600*600 هست. ولی اونی که سایت chkme زده سایز 180*180 هست.
درود علی جان.بله درسته همینطوره که میفرمایید.سیستم فروشگاهی ووکامروس عکسها رو به سایزهای مختلف که نیاز هر قسمت هست ریسایز میکنه مثلا توصفحه اول 180 در 180 قسمت جدول فروش ویژ] بزرگتر خلاصه ریسایزش میکنه حالا نمیشه این مشکل رو حل کرد که سئو بالاتر بره؟ بعد اینکه یه قسمت تو chkme است که keword زده فکر کنم کلمات کلیدی سایت است اون رو کجا باید وارد کنم داش علی