ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید از هتزنر

Emi
September 29th, 2015, 18:58
سلام. دوستان مممنون میشم کمکم کنید.
من دیرو زرفتم تو هتزنر ثبت نام کنم. یه سرور الکی انتخاب کردم و مراحل ثبت نام رو رفتم.
بعد ایمیل اومد پاسپورت رو بفرستم. منم فرستادم و وریفای شد. بعد یهم یوزر و پس داد. یه ایمیل هم اومد سرور شما اماده ست!!!
ای پی و پسورد سرور رو هم داد!
حالا من اصلا اون سروره رو نمیخوام. فقط واسه ثبت نام یه چیزی رو انتخاب کردم. سرور اصلی که میخوام پلن دیگه ای هست.
رفتم تو سربرگ سرور و کنسلینگ رو زدن و سرور از لیستم پاک شد.
1- حالا سوالم اینه، سر ماه فاکتور این سرور برام ارسال نمیشه؟
ا2- لان یه سرور دیگه میخوام سفارش بدم به مشکل نمیخورم که بگن چرا قبلی رو لغو کردی؟
3- این قضیه 14 روز چیه تو قسمت کنسلی زده بود؟
4- من میخواسم سروری که میگیرم براش فضای بک اپ هم تهیه کنم. این فضای بک اپی هتزنر میده درست حسابی هست و میشه رو حساب کرد که اگه هارد سرور سوخت حداقل از اون برگردونم فایلهام رو؟

a.e
September 29th, 2015, 20:50
1- خیر، اگر کنسل کرده اید نیاز به پرداخت هزینه ایی نمی باشد.

2- خیر؛ میتوانید بدون مشکل سفارش دهید.

3- تا یک مدت زمان خاص شما میتوانید بدون پرداخت هزینه از سرور استفاده نموده و سپس کنسل نمایید و نیاز به پرداخت هزینه نیز نمی باشد اما باید توجه داشت در صورتی که این کار تکرار شود پنل شما بسته خواهد شد.

4- سرور اصلی شما در هر دیتاسنتری که باشد پیشنهاد میشود حتماً سرور بک آپ خود را از دیتاسنتر دیگری تهیه نمایید.

mhiizadi
September 30th, 2015, 00:06
سلام. دوستان مممنون میشم کمکم کنید.
من دیرو زرفتم تو هتزنر ثبت نام کنم. یه سرور الکی انتخاب کردم و مراحل ثبت نام رو رفتم.
بعد ایمیل اومد پاسپورت رو بفرستم. منم فرستادم و وریفای شد. بعد یهم یوزر و پس داد. یه ایمیل هم اومد سرور شما اماده ست!!!
ای پی و پسورد سرور رو هم داد!
حالا من اصلا اون سروره رو نمیخوام. فقط واسه ثبت نام یه چیزی رو انتخاب کردم. سرور اصلی که میخوام پلن دیگه ای هست.
رفتم تو سربرگ سرور و کنسلینگ رو زدن و سرور از لیستم پاک شد.
1- حالا سوالم اینه، سر ماه فاکتور این سرور برام ارسال نمیشه؟
ا2- لان یه سرور دیگه میخوام سفارش بدم به مشکل نمیخورم که بگن چرا قبلی رو لغو کردی؟
3- این قضیه 14 روز چیه تو قسمت کنسلی زده بود؟
4- من میخواسم سروری که میگیرم براش فضای بک اپ هم تهیه کنم. این فضای بک اپی هتزنر میده درست حسابی هست و میشه رو حساب کرد که اگه هارد سرور سوخت حداقل از اون برگردونم فایلهام رو؟

1- خیر ارسال نمیشه .
2- روی قطع کردن contract با شما خیلی حساس خواهند شد ؛ اگر سرور اول بوده و امروز سفارش دادید و همین امروز هم کنسل کردید ؛ فردا فاکتور برای شما ارسال خواهد شد و باید پرداخت کنید !
در غیر این صورت پنل deactivate خواهد شد ؛ مگر اینکه با ساپورت هتزنر صحبت کنید و بگید یه سرور دیگه میخواستید .
3- تا این مدت میتونید سرور درخواستی رو کنسل کنید .
4- خیر قابل اعتماد نیست .