PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین قیمت و روش برای خرید دامنه

amione
September 29th, 2015, 18:25
سلام
دوستان می خواستم بدونم ارزون ترین راه خرید دامین دات کام چیه به نظر خودم خرید از گو ددی با آفرهاش مناسبه اما مشکلم اینجاست که خیلی تازه کارم و روند خرید رو نمی دونم
وایزا و مستر کارت ندارم می خوام بدونم می شه از پی پال کارت های هدیه و بی نامش استفاده کرد اگر نه راه کار دیگه ای هست که سیف و مطمئن باشه (اگر جایی هست که قیمت های به صرفه ای دارن لطف می کنید راهنمایی بفرمایید)
ممنونم بابت وقت و ارائه طریق دوستان

salar123
September 29th, 2015, 18:39
راحترین راه حل اینه که از ریسلو بخرید. تو سایت وب مانی یه حاساب باز کنید . با دلار وبمانی خرید کنید. هزینه اولیه این شرکت هم برای ثبت دامنه 25 دلار هست.

khabaloo
September 29th, 2015, 20:49
بدترین کار ممکن خرید از گوددیه
یک روز نشده حسابتون بسته میشه

amione
September 29th, 2015, 22:25

چون از ایرانم حتی اگه بشکن بزنم هم باز می فهمه؟ یا مسئله چیز دیگه اس؟

khabaloo
September 29th, 2015, 22:45
اگر با آیپی ایران برید که 100 درصد قفله
اگر از فیل استفاده کنید هم اگر مشکوک بشه اکانت رو قفل میکنه و از شما تقاضای اسکن پاسپورت و مدارک بانکی می کنه
ضمن اینکه حتی خود آمریکایی ها گاهی از مشکلات انتقال گله دارند.
اگر به ساپورت تیکت بزنید گاهی جوابش چند روز طول میکشه و انگار ربات جوابتون رو داده و مرتب یک حرف رو تکرار میکنن.
کلا وقتی راه های دیگری هست به خاطر قیمت به هیچ وجه اینجاها دامنه ثبت نکنید.

Computer
September 29th, 2015, 22:50

بنده الان چندین سال هستش از godaddy پنل دارم و مشکلی نداشتم !
ولی خوب تاییدش سخت هستش و اینکه نباید با ای پی ایران وارد بشید
بنده طی این چندین سال فقط با ای پی امریکا وارد شدم

- - - Updated - - -

بهترین راه همین ریسلو هستش که دوستان گفتن خودتون رو به دردسر نندازدید

amione
September 30th, 2015, 13:23
ممنونم از هر سه عزیز

- - - Updated - - -

راحترین راه حل اینه که از ریسلو بخرید. تو سایت وب مانی یه حاساب باز کنید . با دلار وبمانی خرید کنید. هزینه اولیه این شرکت هم برای ثبت دامنه 25 دلار هست.
سلام مجدد
اکانت وب مانی ساختم اما با سطح alias اکانت ریسلو هم وریفای می شه (لطف می کنی یه خورده این قضیه وریفای ریسلو واسم توضیح بدی) بعد هزینه اولیه برای ثبت دامنه یعنی برای یکسال ثبت دامنه دات کام برای مثال باید 25 دلار پرداخت بکنم یا نه این 25 دلار جداست + هزینه 6 دلاری خود دامنه ؟ اگه نه من برای 5 سال می خوام دامنه رو بگیرم از اونجا ک اکانتم هنو وریفای نشده یا شاید بلد نیستم تعرفه اش رو تو وب سایت برای 5 سال ندیدم

تازه ایمیلش اومد پس 25 تا رو می زنم اکانت وریفای می شه (پول همه چی رو حل می کنه) بعد 25 تا می شینه تو حساب و می شه خرجش کرد فقط اون سطح alias موردی ایجاد نمی کنه اوکی هست؟

- - - Updated - - -

وقت بخیر
یه سوال دیگه
اگه من برای ثبت نام در ریسلو از مشخصات الکی و فیک استفاده کنم و حتی کشور مورد نظرم رو هم بزارم مثلن فرانسه و البته خوب آدرس هم ناقص و فیک خواهد و بود و .... احتمال اینکه به مشکل بخورم چقدر هست حتی اگه همیشه موقع لاگین بشکن بزنم ! اونوقت لازمه همه مشخصات ایران و حقیقی و دقیق باشه؟

Computer
September 30th, 2015, 14:40
اگه من برای ثبت نام در ریسلو از مشخصات الکی و فیک استفاده کنم و حتی کشور مورد نظرم رو هم بزارم مثلن فرانسه و البته خوب آدرس هم ناقص و فیک خواهد و بود و .... احتمال اینکه به مشکل بخورم چقدر هست حتی اگه همیشه موقع لاگین بشکن بزنم ! اونوقت لازمه همه مشخصات ایران و حقیقی و دقیق باشه؟

سلام
بهتر هستش ابتدا نمایندگیتون رو با مشخصات واقعی بسازید برای ثبت دامنه کاستومر فیک میتونید بسازید و دامنه ثبت کنید مشکلی هم پیش نمیاد
موفق باشید

salar123
October 1st, 2015, 02:09
بله میشه خرج کرد 25 دلار رو. برای وریفای کردن حتما ایران قرار بدید که دیگه نگن پاسپورت. و نه الان دات کام 10 دلارهست و دات ای ان 4 دلار.
و 25 دلار رو پرداخت کردید اگه تا 24 ساعت فعال نشد تیکت بزنید براتون حل میکنن. معمولان نهایتا 72 ساعت اکانت فعال میشه.

- - - Updated - - -

و یه گزینه دیگه که وب مانی 25 سنت کارمزد میگیره حسابتون رو 26 دلار شارژ کنید.

iwpanel
October 1st, 2015, 11:19
بله میشه خرج کرد 25 دلار رو. برای وریفای کردن حتما ایران قرار بدید که دیگه نگن پاسپورت. و نه الان دات کام 10 دلارهست و دات ای ان 4 دلار.
و 25 دلار رو پرداخت کردید اگه تا 24 ساعت فعال نشد تیکت بزنید براتون حل میکنن. معمولان نهایتا 72 ساعت اکانت فعال میشه.

- - - Updated - - -

و یه گزینه دیگه که وب مانی 25 سنت کارمزد میگیره حسابتون رو 26 دلار شارژ کنید.
وب مانی توی resello کارمزد نداره فقط pp و ویزا 3% داره