firstline
September 29th, 2015, 17:25
با سلام
برای تبلیغ یک جشنواره فیلم نیاز به ارسال ایمیل انبوه روزانه دارم. (و در صورت بازدهی خوب، برای تبلیغ بصورت ادامه دار)
- سرویس و اسکریپت ارسال ایمیل انبوه نصب و راه اندازی بشود
- امکان گزارش در مورد ایمیلها، ایمیلهای باز شده و نشده و...
- با ارسال ایمیل فارسی بصورت html و قاب بندی شده مشکلی نداشته باشه
- کانفیگ و تنظیمات انجام شده باشد
- بانک ایمیل مشخصی ندارم، بجز یک سری بانک ایمیل منتظر شده در اینترنت، پس به یه بانک ایمیل هم نیاز دارم
- تعداد ایمیل های ارسالی روزانه هر چه بیشتر باشه بهتره، و چون هنوز شروع نکرده ایم و نهایت بانک ایمیلی که داریم 20000 تا هست(معتبر سازی نشده)، پس با بانک ایمیلی که شما در اختیار ما قرار میدهید باید بتونیم توی دو هفته آینده هر روز ارسال کنیم و بعد از آن بصورت هفتگی
لطفا اگر بانک ایمیل خاصی دارید، مشخصات و هزینه آن را اعلام بفرمایید
- برنامه یا اسکریپت خاصی مد نظرم نیست، اما امکانات mailwizz را که نگاه کردم جالب و جامع بود.
هزینه سرویس را بصورت مشخص اعلام نمایید
لطفا پیشنهاد سرویس هاتون رو ارسال کنید(تا جمعه بیتر وقت ندارم).
با تشکر
برای تبلیغ یک جشنواره فیلم نیاز به ارسال ایمیل انبوه روزانه دارم. (و در صورت بازدهی خوب، برای تبلیغ بصورت ادامه دار)
- سرویس و اسکریپت ارسال ایمیل انبوه نصب و راه اندازی بشود
- امکان گزارش در مورد ایمیلها، ایمیلهای باز شده و نشده و...
- با ارسال ایمیل فارسی بصورت html و قاب بندی شده مشکلی نداشته باشه
- کانفیگ و تنظیمات انجام شده باشد
- بانک ایمیل مشخصی ندارم، بجز یک سری بانک ایمیل منتظر شده در اینترنت، پس به یه بانک ایمیل هم نیاز دارم
- تعداد ایمیل های ارسالی روزانه هر چه بیشتر باشه بهتره، و چون هنوز شروع نکرده ایم و نهایت بانک ایمیلی که داریم 20000 تا هست(معتبر سازی نشده)، پس با بانک ایمیلی که شما در اختیار ما قرار میدهید باید بتونیم توی دو هفته آینده هر روز ارسال کنیم و بعد از آن بصورت هفتگی
لطفا اگر بانک ایمیل خاصی دارید، مشخصات و هزینه آن را اعلام بفرمایید
- برنامه یا اسکریپت خاصی مد نظرم نیست، اما امکانات mailwizz را که نگاه کردم جالب و جامع بود.
هزینه سرویس را بصورت مشخص اعلام نمایید
لطفا پیشنهاد سرویس هاتون رو ارسال کنید(تا جمعه بیتر وقت ندارم).
با تشکر