ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال کانفیگ فایروال

demonvictor
September 29th, 2015, 03:19
عرض سلام و خصته نباشید

سیستم عامل سرور:centos 6.7

من فایروال سی اس اف سرورم که روش کنترل بنل سی بنل نصب هست رو کامل نشستم کانفیگ کردم.الآن میخواستم بدونم که راهی هستش که من اگه سرور تغییر دادم و یا اینکه سرور دیگه ای راه اندازی کردم بدون اینکه بشینم و مجدد تمام اون اررور هارو فیکسش کنم ؛ یه حرکتی بزنم تمام تنظیماتی که الآن انجام دادم روی اون سرور اعمال بشه؟

بعد اگه شدنی هستش فقط روی سی بنل میتونم؟یا روی دایرکت ادمین هم میتونم؟

amin0181
September 29th, 2015, 04:01
سلام
میتونید تمپ بگیرین و سرور و انتقال بدین و ای پی دیگه ست کنید نباید مشکلی پیش باید ( میتونید اسکریپت بنویسید که خودکار انجام بده و ارور ها رو فیکس کنه )
اما این که همین رو برای یه کنترل پنل دیگه هم استفاده کنید فکر نمیکنم بشه دو چیز متفاوت هستن !

lastwall
September 29th, 2015, 10:45
درود
تنها کاری که میتونید کنید اینه که اکسپورت کنید vm رو سپس جای دیگه ای دیپلوی کنید و آی پی عوض کنین یه سری تنظیمات دامنه و لایسنسن رو انجام بدین...
به غیر از را های دیگه به هیچ وجه توصیه نمیشه
تازه همینم ممکنه به باگ بخورین

allbert
September 29th, 2015, 11:09
برای انتقال یه تمپلیت بگیرید . در نظر داشته باشید که تنظیمات سی پنل به دایرکت ادمین انتقال داده نمیشه. البته میتونید فایل کانفیگ csf رو برای دایرکت ادمین و ... استفاده کنید اما فیکس شدن ارور ها خیر.