توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اجرای برخی فانکشن ها
msh90
September 27th, 2015, 19:26
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
بنده در حال یادگیری پی اپ پی هستم و اخیرا به مشکلی برخودرم که میخوام ازتون برای برطرف کردنش کمک بخوام
ممنون میشم کمک کنید
ارور ها و کد رو به صورت عکس قرار میدم خودش گویای همه چیز هست
28260
yastheme
September 27th, 2015, 20:53
اینها ارور نیست؛ Warning است، فرض کنید شما یک دستور اس کیو ال را ران می کنید که خروجی ندارد؛ موردی پیدا نمی کند و مواردی از ایندست که شرایط آن را در پی اچ پی تعریف نکرده باشید این وارنینگ ها را نشان می هد؛
مشکلی نیست و می توانید Warning را غیر فعال کنید؛ معمولا در هاستینگ ها غیر فعال است
msh90
September 27th, 2015, 21:30
اینها ارور نیست؛ Warning است، فرض کنید شما یک دستور اس کیو ال را ران می کنید که خروجی ندارد؛ موردی پیدا نمی کند و مواردی از ایندست که شرایط آن را در پی اچ پی تعریف نکرده باشید این وارنینگ ها را نشان می هد؛
مشکلی نیست و می توانید Warning را غیر فعال کنید؛ معمولا در هاستینگ ها غیر فعال است
با تشکر از شما به خاطر جواب
وقتی خطوطی که با رنگ شبز نشون دادم رو دستکاری میکنم وارنینگ ها از 2 تا به یکی کاهش پیدا میکنه منظورم اینه که تا حدودی مشکل حل میشه ولی میخواستم ببینم چکار کنم تا این مشکل به طور کلی حل بشه؟
smhnw
September 27th, 2015, 23:14
notice - warning اینا مهم نیس
فاتیل اروری چیزی بود اون مهمه ...
توی php.ini قسمت display_error رو مساوی با off قرار بدین و وامپ رو ریستارت کنین ...
msh90
September 28th, 2015, 01:02
ممنون از دوستان
وارنینگی که در بالا مشکلشو ذکر کردم به خاطر این دو تا خط کدی هست که هایلاتشون کردم خواستم بدونم مشکل از کجاست؟
28262
مشکلی هم که الان با این دو خط دارم اینه که result متدfind_subject_by_id به متد confirm_query ارسال میشه و بعد از اینکه روی لوکال هاست اجر میکنم
Databse Query Faild! نمایش داده میشه این هم متد confirm_query
28263