توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسشهای یک صفر کیلومتر درباره سرور اختصاصی
ahmadjafarian
September 27th, 2015, 17:23
سلام دوستان
پیشاپیش از همه تشکر میکنم و تاکید میکنم که تجربه سرور اختصاصی ندارم
چند سوال داشتم درباره سرور اختصاصی که اونها رو مطرح میکنم
1- هزینه ست آپ که موقع خرید سرور اختصاصی میگیرن چی هست ؟ برای چیه و چرا بعضی ها نمیگیرن ؟
2- با توجه به اینکه تازه کار هستم اگر سرور اختصاصی رو تغییر دادم و بهوام مثل روز اول بشه امکانش هست (شبیه به گزینه ری اینستال سرور مجازی)؟
با تشکر
- - - Updated - - -
البته این رو بگم که من یه توی انجمن جستجو کردم مواردی رو متوجه شدم و مواردی هم سوال برام پیش اومد که بعدا مطرح میکنم
mhiizadi
September 27th, 2015, 17:23
سلام دوستان
1- هزینه ست آپ که موقع خرید سرور اختصاصی میگیرن چی هست ؟ برای چیه و چرا بعضی ها نمیگیرن ؟
2- با توجه به اینکه تازه کار هستم اگر سرور اختصاصی رو تغییر دادم و بهوام مثل روز اول بشه امکانش هست (شبیه به گزینه ری اینستال سرور مجازی)؟
با تشکر
1- سیاست کاری دیتا سنتر ها هست که بخوان بگیرن یا نگیرن .
2- بله میشه
yourhosting
September 27th, 2015, 17:27
سلام دوستان
با تشکر
- - - Updated - - -
البته این رو بگم که من یه توی انجمن جستجو کردم مواردی رو متوجه شدم و مواردی هم سوال برام پیش اومد که بعدا مطرح میکنم
سلام
ستاپ هزینه راه اندازی سرور هست که باتوجه به سیاست دیتاسنتر اونرو دریافت میکنند.
در مورد سیستم عامل بله امکان نصب مجدد هست اما بهتره مجازی سازی کنید و سپس vps بسازید که راحت تر باشید.
موفق باشید
ahmadjafarian
September 27th, 2015, 17:32
1- سیاست کاری دیتا سنتر ها هست که بخوان بگیرن یا نگیرن .
2- بله میشه
تشکر از راهنماییتون
برای ری اینستال سرور حتما باید با پشتیبانی تماس بگیرم (میشه پولی) یا اینکه گزینه ای دارم که خودم ری اینستال کنم (چون تازه کارم ممکنه روزی چند بار نیاز به ری اینستال باشه ) ؟؟؟
- - - Updated - - -
سلام
ستاپ هزینه راه اندازی سرور هست که باتوجه به سیاست دیتاسنتر اونرو دریافت میکنند.
در مورد سیستم عامل بله امکان نصب مجدد هست اما بهتره مجازی سازی کنید و سپس vps بسازید که راحت تر باشید.
موفق باشید
ممنون
درباره مجازی سازی هم قطعا همین کار رو میکنم
اما الان میخوام بدونم اصلا این سرور اختصاصی چی هست
بعد ببینم چطور باید مجازی سازیش کنم اگه توی مجازی سازی زدم داغونش کردم چطوری میتونم بحالت اول (وقتی سرور اختصاصی رو بهم نحویل دادن) برگردم و مجدد یه مجازی ساز دیگه امتحان کنم(برای یادگیری)؟
mhiizadi
September 27th, 2015, 17:36
تشکر از راهنماییتون
برای ری اینستال سرور حتما باید با پشتیبانی تماس بگیرم (میشه پولی) یا اینکه گزینه ای دارم که خودم ری اینستال کنم (چون تازه کارم ممکنه روزی چند بار نیاز به ری اینستال باشه ) ؟؟؟
- - - Updated - - -
ممنون
بعد ببینم چطور باید مجازی سازیش کنم اگه توی مجازی سازی زدم داغونش کردم چطوری میتونم بحالت اول (وقتی سرور اختصاصی رو بهم نحویل دادن) برگردم و مجدد یه مجازی ساز دیگه امتحان کنم(برای یادگیری)؟
پنل Re install در اختیار شما قرار داده خواهد شد و موارد خاصی دارد ...
اکثرا هزینه ای دریافت نمیکنند برای این موارد .
yourhosting
September 27th, 2015, 17:38
تشکر از راهنماییتون
- - - Updated - - -
ممنون
اکثر دیتاسنتر ها در پنل میتونید سیستم عامل نصب کنید.
سرور اختصاصی چیزی نیست که بخواید روزی 3-4 بار سیستم عامل نصب کنید و تست کنید؛ اگر میخواید مجازی ساز ها رو تست کنید در سیستم خودتون تست کنید.
درضمن اگر از همکاران سرور تهیه کنید (بسته به دیتاسنتر) پنل جهت مدیریت و نصب سیستم عامل نمیدهد و خودشان برایتان سیستم عامل نصب و تحویل میدهند.
ahmadjafarian
September 27th, 2015, 17:43
پنل Re install در اختیار شما قرار داده خواهد شد و موارد خاصی دارد ...
اکثرا هزینه ای دریافت نمیکنند برای این موارد .
ممنون از راهنماییاتون
با توجه به مطالب موجود توی این انجمن این سوال برام پیش اومد
حالا چندتا سوال داشتم
kvm و virtualizor چی هستن ؟ فرقشون چیه و اول باید کدوم نصب بشه ؟
من چندتا تاپیک در این زمینه خوندم اگه تایپیکی هست که جواب سوالم را داده لطفا معرفی کنید
- - - Updated - - -
سرور اختصاصی چیزی نیست که بخواید روزی 3-4 بار سیستم عامل نصب کنید و تست کنید؛ اگر میخواید مجازی ساز ها رو تست کنید در سیستم خودتون تست کنید.
درضمن اگر از همکاران سرور تهیه کنید (بسته به دیتاسنتر) پنل جهت مدیریت و نصب سیستم عامل نمیدهد و خودشان برایتان سیستم عامل نصب و تحویل میدهند.
خیلی ممنون
میخوام روی سرور اختصاصی تجربه کنم و یاد بگیرم
"پنل جهت مدیریت و نصب سیستم عامل نمیدهد" اگر بخوام پنل داشته باشم باید از دیتاسنتر بگیرم یا ... ؟
yourhosting
September 27th, 2015, 17:47
ممنون از راهنماییاتون
با توجه به مطالب موجود توی این انجمن این سوال برام پیش اومد
حالا چندتا سوال داشتم
kvm و virtualizor چی هستن ؟ فرقشون چیه و اول باید کدوم نصب بشه ؟
من چندتا تاپیک در این زمینه خوندم اگه تایپیکی هست که جواب سوالم را داده لطفا معرفی کنید
- - - Updated - - -
خیلی ممنون
میخوام روی سرور اختصاصی تجربه کنم و یاد بگیرم
"پنل جهت مدیریت و نصب سیستم عامل نمیدهد" اگر بخوام پنل داشته باشم باید از دیتاسنتر بگیرم یا ... ؟
kvm مجازی ساز هست virtualizor پنل اون هست.
باید مستقیم خرید کنید
یعنی اول باید سرور اختصاصی بخرم
بعد مجازی ساز kvm نصب كنم
بعد پنل virtualizor را روش نصب کنم
درسته ؟
یا اینکه kvm و virtualizor همزمان نصب میشن ؟
- - - Updated - - -
اين مجازی ساز شبیه به سیستم عامل عمل میکنه یا باید یه سیستم عامل نصب کنم بعد روی اون kvm نصب كنم و در نهايت روی اون virtualizor نصب کنم ؟
من دقیقا متوجه نشدم ؟
باید از کسی که سرور اختصاصی میخرم بگم سنت او اس نصب کنه یا بگم kvm نصب کنه یا ... ؟؟؟
میشه توضیح بدید ...
ممنون
yourhosting
September 27th, 2015, 23:42
یعنی اول باید سرور اختصاصی بخرم
بعد مجازی ساز kvm نصب كنم
بعد پنل virtualizor را روش نصب کنم
درسته ؟
یا اینکه kvm و virtualizor همزمان نصب میشن ؟
- - - Updated - - -
اين مجازی ساز شبیه به سیستم عامل عمل میکنه یا باید یه سیستم عامل نصب کنم بعد روی اون kvm نصب كنم و در نهايت روی اون virtualizor نصب کنم ؟
من دقیقا متوجه نشدم ؟
باید از کسی که سرور اختصاصی میخرم بگم سنت او اس نصب کنه یا بگم kvm نصب کنه یا ... ؟؟؟
میشه توضیح بدید ...
ممنون
روی لینوکس عموما centos؛ اول kvm نصب میشه بعد پنل اون مثل virtualizor یا solusvm
ahmadjafarian
September 27th, 2015, 23:50
kvm رو خودم باید نصب کنم یا بگم کسی که ازش سرور میخرم باید برام نصب کنه ؟
ممنون از راهنماییهاتون
besthosti.com
September 28th, 2015, 00:00
نصب و کار با kvm به نظر من یه مرجله بالاتر از ابتدایی هست و شما باید اول سوالات ابتدایی رو بتونید جواب بدید.
دیتاسنتر پنل جهت مدیریت و نصب سیستم عامل میده. البته بسته به دیتاسنتر میتونه این پنل مختلف باشه مثلا داسنتک میتونید وی ام وایر رو هم نصب کنید از طریق پنل دیتاسنتر ولی در هتیزنر اینطور نیست.
ahmadjafarian
September 28th, 2015, 13:16
نصب و کار با kvm به نظر من یه مرجله بالاتر از ابتدایی هست و شما باید اول سوالات ابتدایی رو بتونید جواب بدید.
دیتاسنتر پنل جهت مدیریت و نصب سیستم عامل میده. البته بسته به دیتاسنتر میتونه این پنل مختلف باشه مثلا داسنتک میتونید وی ام وایر رو هم نصب کنید از طریق پنل دیتاسنتر ولی در هتیزنر اینطور نیست.
اگر نشه از پنل نصب کرد باید خودم دستی نصب کنم یا اینکه تیکت بزنم به فروشنده برام نصب کنه ؟
- - - Updated - - -
سلام
کاملا متوجه نشدم چطوریه
تصمیم گرفتم یه سرور بهرم و خودم همه چیز رو تجربه کنم
لطفا توی این تاپیک آفرهاتون رو برایسروری جهت یادگیری اعلام کنید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=151244