PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم ثبت اطلاعات پرداخت

Dade Web
September 27th, 2015, 01:35
سلام و خسته نباشید

من یه مشکلی با پیدا کردم اینکه امروز ظهر یک مشتری سفارشی داد و خرید رو انجام داد به مبلغ 160 هزار تومان ..مشتری گفت پرداخت شده در پنل مدیریت هم income هم زده شده بود تو ایمیل ها هم دیدم رفته براش پرداخت موفقیت امیز بود ...ولی در قسمت getway log چیز جدیدی ثبت نشده بود از یک طرف هم الان پرتال بانک ملت رو چک کردم تاریخ دیروز یعنی 4 مهر رو دادم هیچ تراکنشی ثبت نشده..الان این یعنی چی پول میاد؟ نمیاد؟

درگاه هم بانک ملت ماژول هم از همین انجمن گرفتم

Marketer
September 27th, 2015, 01:36
درود , از نسخه نال استفاده میکنید یا غیر نال ؟ نسخه whmcs خودتون رو اعلام کنید

- ایا خودتون با مبلغ اندک مثلا 1 هزار تومان تست کردید ؟

Dade Web
September 27th, 2015, 01:40
درود , از نسخه نال استفاده میکنید یا غیر نال ؟ نسخه whmcs خودتون رو اعلام کنید

- ایا خودتون با مبلغ اندک مثلا 1 هزار تومان تست کردید ؟

نسخه نال هست 5.3.5هستش

بله قبلا کار میکرده همین درگاه ..هفته پیش کار میکرده استفاده کردن امروز یهو اینجوری شد

- - - Updated - - -

البته فقط همون تراکنش تست شده یعدر تاریخ 4 مهر یک تراکنش داشتم که همین بوده دیگه تست نکردم

Marketer
September 27th, 2015, 01:40
نسخه نال هست 5.3.5هستش

بله قبلا کار میکرده همین درگاه ..هفته پیش کار میکرده استفاده کردن امروز یهو اینجوری شد

- آپگرید کنید whmcs رو یا هم یه تست کنید یه 1 هزار تومان خودتون پرداخت کنید چک کنید ببینید درست کار میکنه یا خیر نیتجه رو اعلام کنید تا راهنمایی بیشتری صورت گیرد

Dade Web
September 27th, 2015, 01:51
الان مبلغ 1 هزار تومان رو تست کردم درگاه به خوبی کار کرد تو قسمت getway log هم اطلاعات ثبت شد پس چرا اون موقع ثبت نشده بود؟

- - - Updated - - -

ممکنه واریز هم نکنن ؟ اگر پول واریز نشد من چجور پیگیری کنم؟

Computer
September 27th, 2015, 02:17
سلام
از ورژن Whmcs بوده
در صورتی که داخل درگاه به صورت
موفق باشه پرداخت میکنن
اگر پرداخت نشد
بگید به کاربرتون اطلاعات پرداخت رو بده
شما پیگیری کنید
موفق باشید

Dade Web
September 27th, 2015, 08:53
الان چک کردم واریز شد به حسابم ...ممنونم..

دوستان اگر whmcs رو اپگرید کنم پلاگین همین بانک ملت با مثلا پیامک از کار نمیفته؟ در هر صورت پیشنهاد میکنید اپگرید کنم؟

Marketer
September 27th, 2015, 17:00
الان چک کردم واریز شد به حسابم ...ممنونم..

دوستان اگر whmcs رو اپگرید کنم پلاگین همین بانک ملت با مثلا پیامک از کار نمیفته؟ در هر صورت پیشنهاد میکنید اپگرید کنم؟

احتمالا اگه از نسخه 6 استفاده کنید به مشکل بر بخورید دقیق اطلاع ندارم ولی قبل اپدیت یه بک اپ حتما بگیرید

- - - Updated - - -

الان مبلغ 1 هزار تومان رو تست کردم درگاه به خوبی کار کرد تو قسمت getway log هم اطلاعات ثبت شد پس چرا اون موقع ثبت نشده بود؟

- - - Updated - - -

ممکنه واریز هم نکنن ؟ اگر پول واریز نشد من چجور پیگیری کنم؟

احتمالا واریز نکردن یا سرورتون به صورت ناگهانی از کار افتاده اطلاعات ناقص ثبت شده

hostnic
September 27th, 2015, 17:15
درگاه بانک ملت هر از گاهی این مشکل رو داره و گاها با یک روز تاخیر واریز آنلاین تایید میشه.
در آپگرید به نسخه 6 به مشکل میخورید مخصوصا 6.1
من هم پس از ارتقا به 6 مشکل داشتم که محبور شدم دانگرید به 5.3.13 کنم

tatnet
September 27th, 2015, 17:43
با سلام ماژول بانک ملتی که برای نسخه ۵ بوده در ورژن جدید WHMCSبه مشکل خواهد خورد که باید ماژول جدید استفاده کنید که درصورت نیاز به ماژول جدید به ناحیه کاربری تات نت مراجعه کنید
www.hub.tatnet.org