PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حساب بیزینس پی پال

Dedicate
September 24th, 2015, 22:32
سلام

به یک حساب معتبر بیزینس پی پال نیاز دارم با مدارک و بدون مشکل

قیمت بدید لطفا

با تشکر

Dictator_
September 25th, 2015, 00:47
درود

حساب پریمایر پی پال با مدارک کامل موجود هست. فول وریفای بدون مشکل :) در صورت تمایل پ.خ کنید.

Dedicate
September 25th, 2015, 01:19
درود

حساب پریمایر پی پال با مدارک کامل موجود هست. فول وریفای بدون مشکل :) در صورت تمایل پ.خ کنید.

سلام و ممنون از پیشنهاد اما دوست عزیز بنده حساب پرمایر دارم اما برای کار جدیدم حجم دریافتیم خیلی بالاست و حساب لیمیت میشه.

MANUTD777
September 25th, 2015, 01:20
۲ تا اکانت فول ورفای بیزینس موجوده از انگلیس ۱۲۰ تومان و از هند ۹۵ تومان با مدارک ۱۰۰ درصد حقیقی.ایمیل بزنید

info@cashout.ir

jaheshserver
September 25th, 2015, 14:10
حجم دریافتیتون چقدره؟ اونکه بیزینس هم بلاخره لیمیت میشه و باید سوال جواب ها پی پال رو بگذرونین و مدارک هم بدید اگر همه چیز اوکی باشه حساب باز میشه اگر نه که لیمیت میمونه پول شما تا 6 ماه

Dedicate
September 25th, 2015, 14:24
حجم دریافتیتون چقدره؟ اونکه بیزینس هم بلاخره لیمیت میشه و باید سوال جواب ها پی پال رو بگذرونین و مدارک هم بدید اگر همه چیز اوکی باشه حساب باز میشه اگر نه که لیمیت میمونه پول شما تا 6 ماه

بالای 3500 دلار روزانه

jaheshserver
September 25th, 2015, 14:45
بالای 3500 دلار روزانه

کار قانونیه یا از نظر پی پال غیر قانونیه؟

اگر غیر قانونیه تنها را اینه که حساب باز کنید تا هر زمان که لیمیت نشد استفاده کنید وقتی که لیمیت شد بزاریدش کنار تا 6 ماه دیگه برید موجودی رو برداشت کنید و یک حساب دیگه باز کنید و همینطور باید تند تند حساب عوض کنید

Dedicate
September 25th, 2015, 14:47
کار قانونیه یا از نظر پی پال غیر قانونیه؟

اگر غیر قانونیه تنها را اینه که حساب باز کنید تا هر زمان که لیمیت نشد استفاده کنید وقتی که لیمیت شد بزاریدش کنار تا 6 ماه دیگه برید موجودی رو برداشت کنید و یک حساب دیگه باز کنید و همینطور باید تند تند حساب عوض کنید

بله قانونی هست و معتبر

jaheshserver
September 25th, 2015, 15:01
خب اگر قانونیه که همون حساب پریمیر که دارید رو تبدیل به بیزینس کنید حتما که نباید شرکتی باشه !
من یک حساب بیزینس دارم یک ماهی هست ساختم و چند تا تراکنش هم داشته با 100 تومان میتونم در اختیارتون بزارم استفاده کنید هر زمان لیمیت شد اگه کارتون قانونی باشه که پی پال باز میکنه. مدارکی ازش ندارم که باید دیگه مدارک جعلی اوکی کنید بفرستید

Dedicate
September 25th, 2015, 16:40
خب اگر قانونیه که همون حساب پریمیر که دارید رو تبدیل به بیزینس کنید حتما که نباید شرکتی باشه !
من یک حساب بیزینس دارم یک ماهی هست ساختم و چند تا تراکنش هم داشته با 100 تومان میتونم در اختیارتون بزارم استفاده کنید هر زمان لیمیت شد اگه کارتون قانونی باشه که پی پال باز میکنه. مدارکی ازش ندارم که باید دیگه مدارک جعلی اوکی کنید بفرستید

الان این حسابی که دارم پرمایر هست مدارک کامل داره چطوری تبدیل به حساب بیزینس میشه؟ واینکه حساب بیزینس به حساب بانکی متصله؟
اگر راهنمایی کنین ممنون میشم

arc1o0
September 25th, 2015, 23:05
الان این حسابی که دارم پرمایر هست مدارک کامل داره چطوری تبدیل به حساب بیزینس میشه؟ واینکه حساب بیزینس به حساب بانکی متصله؟

سلام

دوست عزیز دنبال نخود سیاه نگردید، اگر واقعا این گردش مالی رو دارید برای کارتون ارزش قائل باشید و از حساب بانکی و ویزاکارت استفاده کنید.

ریسک الکی پی پل رو هم به جون نخرید!

Dedicate
September 26th, 2015, 00:19
سلام

دوست عزیز دنبال نخود سیاه نگردید، اگر واقعا این گردش مالی رو دارید برای کارتون ارزش قائل باشید و از حساب بانکی و ویزاکارت استفاده کنید.

ریسک الکی پی پل رو هم به جون نخرید!

سلام مهندس

والا من خودم دنبال مطمئن ترین راه هستم اما متاسفانه حساب بانکی خارج از ایران ندارم

jaheshserver
September 26th, 2015, 00:24

یک گزینه هست اونجا برای ارتقا اکانت به بیزینس دقیقا جلو همونجا که نوشه پریمیر.
حساب دیگه وصله به کردیت کارت

arc1o0
September 26th, 2015, 01:30
سلام مهندس

والا من خودم دنبال مطمئن ترین راه هستم اما متاسفانه حساب بانکی خارج از ایران ندارم

فردا 9-18 تماس بگیرین، شما رو راهنمایی کنم.