PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست فعال سازی سی پنل از روش تانل برای سرور ایران

mandana32
September 24th, 2015, 14:42
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان

عید همتون مبارک

روی سرور ایران نیاز به فعال سازی لاینسس سی پنل از طریق روش تانل داریم (این روش هم اصولی هست و هم به دلیل تحریم ها قانونی چون ما لاینسس را میخریم ولی روی یک سرور خارج در نتیجه کرک نیست پس لطفا اساتید نیان تایپیک رو حذف کنن ! )
رنج آی پی ایران ما کلا از سمت سی پنل بلوک شده و تنها روش اصولی برای ما تانل به سرور خارجی هست
لطفا قیمت و مدت زمان انجام کار را بفرمایید.
در ضمن نیاز به گارانتی و ضمانت کارتون نیز هست

mhiizadi
September 24th, 2015, 14:44
بهترين راه براى شما صحبت با سي پنل براى باز كردن رنج اي پي هايتان هست يا تغير رنج اي پي .
روش هاى تونل و … موارد در وضعيتي كه امكان نصب مستقيم وجود دارد راه مناسبي نيست .
ارادت

mandana32
September 24th, 2015, 14:47
ممنون از شما

رنج آی پی را نمیشه تغییر داد چون سرور روش هست و اضافه هم نمیشه کرد چون سرور 2 تا کارت شبکه بیشتر نداره یکی همین رنجی که داریم و دوم رنج 10 اینترانت هست امکان اضافه کردن کارت شبکه سوم نیز به دلیل تک یونیت بودن سرور نیست.
ایران تحریمه اگر قرار بود رنج رو باز کنه اصلا بلوک نمیکرد دوست من !

mhiizadi
September 24th, 2015, 14:51
ممنون از شما

رنج آی پی را نمیشه تغییر داد چون سرور روش هست و اضافه هم نمیشه کرد چون سرور 2 تا کارت شبکه بیشتر نداره یکی همین رنجی که داریم و دوم رنج 10 اینترانت هست امکان اضافه کردن کارت شبکه سوم نیز به دلیل تک یونیت بودن سرور نیست.
ایران تحریمه اگر قرار بود رنج رو باز کنه اصلا بلوک نمیکرد دوست من !

بنده با آی پی ایران به راحتی بر روی سرور هایی که دارم سی پنل نصب میکنم .
لایسنس هم به صورت قانونی برای سرور ها تهیه میکنیم .
خیلی وقت هست که اون مورد بر طرف شده و سی پنل اجازه ی نصب مستقیم رو به یوزر میده .
ارادت .

mandana32
September 24th, 2015, 14:54
اگر اینطور بود پس چرا رنج را بلوک کرده ؟
لاینسس سرور هلند بنده را 2 ماه پیش به خاطر اینکه فهمیده بودن دامنه ir روی سرور هست باطل کردن
لاینسسی که فقط 1 هفته از خریدش گذشته بود ان هم روی سرور خارجی
با پشتیبانیشون صحبت کردم چندتا لینک از قوانین فدرال و FBI برام فرستاد و در آخر هم عذر خواهی کرد گفت من یک کارمند اداری هستم نمیتونم کمکتون کنم و یک سایت روسی را پیشنهاد کرد برای لاینسس و ...
خلاصه قبلا مشکلات لاینسسی و تحریمی با سی پنل زیاد داشتیم

smhnw
September 24th, 2015, 16:25
منم یه مدته یه سرور ایرانو تست کردم یه 8 روزی میشه هنوز تریالشو نسوزوندن .

فکر کنم دیگه زیاد حساس نیستند نسبت به ایران .

mandana32
September 24th, 2015, 18:21
این رنج مارو تریال هم ندادن در جا رد کردن کلا بلوکه رنجمون