توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی سایت وبمانی و واریز دلار اتوماتیک
sonthesun
September 23rd, 2015, 15:12
میخوام سایتی راه اندازی کنم حالا یا با whcms یا وردپرس که بشه دلار وبمانی اتوماتیک پس از پرداخت آنلاین واریز بشه به حساب شخص مورد نظر
HC-Admin
September 25th, 2015, 19:16
این کار نیاز به داشتن حساب مرچنت از سوی وبمانی داره، اگر نه نمیشه
MANUTD777
September 25th, 2015, 21:34
نیاز به وردپرس یا cms خاصی نیست.ابتدا باید حسابتون رو ارتقا بدید سپس یه پرتال بنویسید که با API که از وب مانی هست متصل کنید.من رو سایتم الان وب مانی و پرفکت مانی رو انلاین دارم کار سختی نیست ابتدا پاسپورتتون رو ارتقا بدید سپس درصورتیکه کمک خواستید درخدمتم
shivahost
September 25th, 2015, 23:07
اسکریپت سایت فرهاد اکسچنج را بخواهید براتون می خریم.
- - - Updated - - -
قیمت اسکریپت Auto Exchanger (http://www.auto-exchanger.com/?rid=6277) اگر با وبمانی پرداخت کنید بهشون 650 دلار ، با پرفکت مانی 200 دلار.
بعد باید یکی براش کارهای درگاه پرداخت و پول ایران رو براتون انجام بده.
HC-Admin
October 1st, 2015, 19:45
اسکریپت سایت فرهاد اکسچنج را بخواهید براتون می خریم.
- - - Updated - - -
قیمت اسکریپت Auto Exchanger (http://www.auto-exchanger.com/?rid=6277) اگر با وبمانی پرداخت کنید بهشون 650 دلار ، با پرفکت مانی 200 دلار.
بعد باید یکی براش کارهای درگاه پرداخت و پول ایران رو براتون انجام بده.
اگر این اسکریپت رو خواستید براتون با نصب همین قیمت میخرم!!
elementary
October 1st, 2015, 19:50
نیاز به اسکریپت خاصی نیست api وبمونی خیلی راحت هست شما اول حساب رو وریفای کنید
بعد هم راحت میتونید یک ماژول برای cms خودتون بسازید
shivahost
October 2nd, 2015, 13:01
اگر این اسکریپت رو خواستید براتون با نصب همین قیمت میخرم!!
مهم تهیه اسکریپت نیست، اول باید personal passport و merchant وبمانی رو بگیرید.
123456a
February 1st, 2017, 12:05
نیاز به وردپرس یا cms خاصی نیست.ابتدا باید حسابتون رو ارتقا بدید سپس یه پرتال بنویسید که با API که از وب مانی هست متصل کنید.من رو سایتم الان وب مانی و پرفکت مانی رو انلاین دارم کار سختی نیست ابتدا پاسپورتتون رو ارتقا بدید سپس درصورتیکه کمک خواستید درخدمتم
سلام
لطفا آی دی تلگرام خود را بفرستین بهم در این مورد سوال مهمی داشتم.
منتظرم