PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی ایران برای گیم سرور با شرایط خاص

m.hack3r
September 21st, 2015, 23:26
با سلام ( لطفا شرایط و توضیحات و با دقت بخونید و بعد آفر بدید )

بنده یک سرور مجازی از ایران میخوام واسه گیم سرور ( سی پی یو و رم اختصاصی , نه دروغی یا اورسل )
( سرعت درست حسابی هارد که در توضیحات بعد این مورد رو بیشتر توضیح میدم )
( اینترانت یا اینترنت بودن سرویس فرقی به حال بنده نمیکنه ولی پورت قوی و دیتاسنتر درست حسابی که پایداری سرور خوبی داشته باشه )

توضیح در مورد سرعت هارد . بنده یک سرور ssd نو 120 گیگ واسه هرکی که سرویس میخواد بده خریداری میکنم و فقط 60 الی 80 گیگشو میخوام و باقی رو میتونید روی سرویس های خودتون بدون اورسل یا سوءاستفاده اجاره بدید .
البته یک رسیدی چیزی درست حسابی برا این مورد دریافت میکنم که در صورتی که قرارداد لغو شد هاردو بهم برگردونید یا مبلغ خریدشو دریافت میکنم .

آفر مدنظر بنده دو تا چهار هسته سی پی یو - 2 تا 4 گیگ رم هستش از یه دیتاسنتر درست و حسابی .

فقط و فقط دوستانی که آفر با تخفیف و منابع اختصاصی و بدون اورسل دارند و قیمتشون بعدا بدون دلیل تغییر نمیکنه میتونن یا پ خ بدند یا همینجا اعلام کنند .

حرف یه عمر همکاری هست پس لطفا قیمت عاقلانه بدید .. لازم باشه همه جوره همکاری میکنیم .

با تشکر از سایت خوب wht که همیشه موارد خاصمون رو همینجا پیدا میکنیم .

باز هم میگم فرقی بین اینترنت و اینترانت نیست ( فقط مشکل ddos نداشته باشیم )

TeraServerCo
September 21st, 2015, 23:38
سرور با ترافیک نامحدود لازم دارین با محدود ؟
ما سرور از زیرساخت داریم که فقط مخصوص گیم سرور هست و کیفیت کار و پشتیبانی هم بسیار عالی هست تضمینی. درضمن سرور مال خودمون هست که در دیتاسنتر زیرساخت قرا دادیم که با بهترین کیفیت سخت افزار هست.
سرور دارای پنل مانیتورینگ ترافیک به همراه پنل ریست هست.
درصورت تمایل تیکت بدین تا با تخفیف 50% براتون سرور رو اماده کنیم.
ارسال تیکت (https://portal.teraserver.ir/submitticket.php)

m.hack3r
September 21st, 2015, 23:43
سرور با ترافیک نامحدود لازم دارین با محدود ؟
ما سرور از زیرساخت داریم که فقط مخصوص گیم سرور هست و کیفیت کار و پشتیبانی هم بسیار عالی هست تضمینی. درضمن سرور مال خودمون هست که در دیتاسنتر زیرساخت قرا دادیم که با بهترین کیفیت سخت افزار هست.
سرور دارای پنل مانیتورینگ ترافیک به همراه پنل ریست هست.
درصورت تمایل تیکت بدین تا با تخفیف 50% براتون سرور رو اماده کنیم.
ارسال تیکت (https://portal.teraserver.ir/submitticket.php)

با سلام . شرایط بنده رو کامل خوندید ؟
خیر نیازی به پهنای باند نامحدود نیست . فقط شرایطی که گفتم برام مهم هست .
البته پهنای باند معقول باشه .
در ضمن قیمت هاتون خیلی بالاست در مقایسه با بقیه ... تخفیف ماه اول اینقدر میدید ؟

TeraServerCo
September 21st, 2015, 23:51
با سلام . شرایط بنده رو کامل خوندید ؟
خیر نیازی به پهنای باند نامحدود نیست . فقط شرایطی که گفتم برام مهم هست .
البته پهنای باند معقول باشه .
در ضمن قیمت هاتون خیلی بالاست در مقایسه با بقیه ... تخفیف ماه اول اینقدر میدید ؟

قیمت ها نسبت به کیفیتی که ما ارائه میدیم زیاد بالا نیست.
بله ماه اول 50% تخفیف میدیم و اگر مشتری ثابت ما باشین تخفیف همیشکی میدیم خدمتتون.
اگر مایل بودین تیکت ارسال کنید تا تیم پشتیبانی مت بیشتر راهنمایی کنن شمارو.
باتشکر

m.hack3r
September 22nd, 2015, 11:56
قیمت ها نسبت به کیفیتی که ما ارائه میدیم زیاد بالا نیست.
بله ماه اول 50% تخفیف میدیم و اگر مشتری ثابت ما باشین تخفیف همیشکی میدیم خدمتتون.
اگر مایل بودین تیکت ارسال کنید تا تیم پشتیبانی مت بیشتر راهنمایی کنن شمارو.
باتشکر

توی سایت شما هم ثبت نام کردم و تیکت کردم ببینیم چطور هست وضعیت .

به هر حال بنده عجله ای ندارم و فعلا هم سرور از دوستان دارم و دنبال یک مورد خوب و مطمئن هستم واسه همکاری دائمی .

- - - Updated - - -
دوستان دیگه هم اگر آفری با این شرایط دارند لطف کنند ممنون میشم .

iranihost
September 22nd, 2015, 13:40
از افرانت در خدمت هستیم

منابع کاملا اختصاصی بهتون میدیم

واسه ماه اول هم 40% تخفیف داریم : آدرس تاپیک (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=126238&page=2)

لیست پلن های سرور مجازی ایران (http://www.xlvps.ir/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C/)

mobinhost.in
September 22nd, 2015, 14:51
دوست من ما می توانیم سرویس مورد نظر شما رو تضمینی ارائه کنیم

آیا تا چه میزان می خواهید هزینه کنید ؟

سرویسی که در نظر دارید بازه قیمت رو ارائه کنید تا ببنیم می توانیم بتون با قیمت مد نظر شما ارائه سرویس کنیم یا نه

سرویسی که می خواهید ارزان نخواهد بود و هزینه خواهد داشت