توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صفحه ساده
yosefgh
September 21st, 2015, 16:08
سلام دوستان عزیز بنده می خواهم یه پروژه انجام بدم
یه صفحه ساده ساده من می خوام یه صفحه وب طراحی کنم که خیلی خیلی ساده است فقط کاربر چند تا ورودی میده بعد می خواهم این ها به صورت ایمیل برایم ارسال شود هاست و دامین هم هست
مال یه کتابخانه هستش که کاربر نام ونام خانوادگی و نام کتاب شماره کتاب رو وارد می کنه +ایمیل و این کد ها که برای ربات نبودن میزارن
بعد که دکمه ثبت زد دوتا ایمیل ارسال بشه ایمیل فعال سازی و یه ایمیل برای من
ممنون میشم کمک کنید
فوری فوریه
:63::63::63::63::63:
hamedmj
September 21st, 2015, 16:14
با هزینه انجام میشود.
درصورت تمایل پیام ارسال نمایید.
yosefgh
September 21st, 2015, 16:15
خدا وکیلی بگین دیگه الان تا دیدین جواب ندادن کمک کنید فوریه با اچ تی ام ال اشنایی دارم
pardazonline
September 21st, 2015, 16:16
با عرض سلام و خسته نباشید .
دوست عزیز براتون قابل انجام هست ، در ارتباط باشید .
Yahoo : pardazonline
Pars98
September 21st, 2015, 16:18
چیزی که نیاز دارید رو قبلا به درخواست یکی از کاربران همین انجمن قرار داده بودم. پیوست شد تا شما هم استفاده کنید. آدرس ایمیلتون رو در فایل php جایگزین کنید
yosefgh
September 21st, 2015, 16:22
ممنونم تشکر ولی تو کدوم بخش هاست نصب کنم اموزش خاصی هست
Pars98
September 21st, 2015, 16:25
ممنونم تشکر ولی تو کدوم بخش هاست نصب کنم اموزش خاصی هست
نیاز به نصب نداره ، کافی هست یک فولدر با نام دلخواه بسازید و فایلی که پیوست کردم رو آپلود و از زیپ خارج کنید.
سپس فایل config.php رو انتخاب کنید و روی Edit کلیک کنید سپس مشخصات خودتون رو جایگزین کنید.
yosefgh
September 21st, 2015, 16:26
بازم ممنون ولی از کجا عکس هارو عوض کنم منظورم ظاهرش است
Pars98
September 21st, 2015, 16:29
بازم ممنون ولی از کجا عکس هارو عوض کنم منظورم ظاهرش است
به جای تشکر ، دکمه " تشکر " زیر پست ها رو بزنی کافی هست :d
همانطور که پست اول درج کردید اگر به html و css مسلط هستید میتونید فایل index.php رو باز کنید و به سلیقه خودتون ویرایش کتید.