PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست برنامه نویسی پخش فیلم

mohsen_sh
September 20th, 2015, 19:40
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
نیاز به یه پلاگین برای وردپرس هست که بتونه فیلمی رو که می دم بر اساس سرعت کیفیت پخش رو تغییر بده!
یه چیزی مثل آپارات و فیلیمو
قیمت خیلی مهمه برام ، چون کل سایت قراره رایگان باشه

می خوایم یک سری فیلم رو به صورت آنلاین پخش کنیم و می خوایم بر اساس سرعت طرف کیفیت رو تغییر بده!!!

فکر کنم دیگه همه متوجه شدن و جای سوالی نیست!!

پ.ن : اگر اسکریپت یا پلاگین برای سیستم دیگه هم هست آفر بدید!

پ.ن 2 : اگر برای اسکریت گلد مووی هم می تونید ادیت مد نظر بنده رو انجام بدید بگید
http://www.persianscript.ir/1394/04/20/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-gold-movies-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-1-2/

قیمت بدید!

mojtabaf
September 22nd, 2015, 16:43
میدونی که برای هر کیفیت باید یک فایل آپلود کنی و موقع پخش فقط کیفیت رو انتخاب میکنه و فایل مربوطه رو نمایش میده
تو ساعت اداره با شماره شرکت تماس بگیرید راهنماییتون کنم
77031916

shadmehr792
September 22nd, 2015, 17:21
اشتباه نمی کنید دوست عزیز اگر کسی با برنامه نویسی php اشنا باشه میدونه که class های php با کمک jquery هر کاری میتونه بکنه یک class ادد کنید برای ویرایش ویدیو در افزونه ولی خودتون باید اینجوری بنویسید که مثلا یک class دیگه میاد سرعت اینترنت را در یک متغیر ذخیره میکنه بعد همونجا میتونید دستور شرطی بزارید که اگر سرعت فلان بود لینک را ریفرش کن به فلان مثلا :example.com/p=122?quality:high بعد توی فایل سینگل مینویسید اگر گت کوالیتی های بود که دستور بخشی که ویدیو را در سینگل پخش میکنه میشه لینک ویدیو high رو پخش کنه در صورت دیگر low همینجوری این کلاس کاهش کیفیت را در php classes .com میتونی پیدا کنی این کل الگوریتم حالا اگر مشکل داشتی پیام بده کمکت کنم.

mojtabaf
September 22nd, 2015, 17:24
مسئله برنامه نویسی نیست بلکه برای هر کیفیت باید یک فایل وجود داشته باشه که هارد میگیره یا باید همون لحظه تبدیل کنه که cpu که خیلی گرونتر در میاد

shadmehr792
September 22nd, 2015, 17:34
بله باید نگاه کنید در چه سطح گستردگی دوستمون میخواد اگر توجه کنید آپارات یک قابلیت داره سوییچ خودکار کیفیت که شما یک ویدیو کلا آپلود میکنید ایشون در این مدل خواستن بعدش اگر وبسایت گسترده باشه میدونید چه پهنای باندی میگیره چقدر کاربر را از دست میدهید من خودم حاظر به آپلود با سرعت ایران نیستم .بهترین راهکارش که همه وبسایت های برتر استفاده میکنند و روش بروزی هست همینه بهتره همیشه از روش جدید استفاده کنیم .و مسىله cpu هم که معلومه هر کاری قیمتی داره .موفقیت آپارات هم همین هزینه هاست

mohsen_sh
September 25th, 2015, 12:23
دوستان سی پی یو و پهنا مسئله ای نیست
فوقش برای شروع یه ex40 تهیه می کنم
ولی اینو به صورت پلاگین می خوام!