PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Cpu در وی ام ور

Emi
September 19th, 2015, 21:57
سلام من باز با سوال های اماتوریم اومدم. جدا عذر میخوام.
من در فهم این دو مفهوم در تعریف مقدار سی پی یو برای ماشین مجازی در v,ware موندم.
virtual socket و core per virtual socket. اگه اشتباه نکنم اولی یعنی تعداد سی پی یو و دومی یعنی تعداد هسته.
حالا مثلا من یه سرور اختصاصی دارم با cpu 4c/4t. در تنظیمات ساخت ماشین مجازی برای اینکه total number core رو به 8 برسونم دو تنظیم هست:
1- 4=virtual socket و 4=core per virtual socket
2- 2=virtual socket و 4=core per virtual socket
خب حالا تقاوت این دو در چیه؟ و در عمل چه فرقی با هم داره و راندمان کدوم بهتره؟

- - - Updated - - -

کسی نیست راهنمایی کنه؟

company_hosting
September 19th, 2015, 22:36
سلام
بهترین حالت در تجربه های که داشتیم
برای سرورهای 4 هسته و 8 ترید

2 هسته + 2 ترید بوده = 2 هسته از کل

Emi
September 20th, 2015, 00:35
ممنون از راهنمائیت. یعنی الان برای 8 هسته بهتره بزارم رو ی 4 هسته 2 ترید؟
یه سوال (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=150698) دیگه هم داشتم جون پست ها قاطی نشه سوا پرسیدم. ولی کسی تا حالا بهش سر نزده. ممنون میشم جراهنماییم کنید.

- - - Updated - - -

الان یه به موردی برخوردم. وقتی مثلا ترتیب رو اینطوری میزارم 4 هسته 1 ترد. مصرف رم توی هاست مموی مثلا میشه دو گیگ
وقتی میطوری میزارم 2 هسته 2 ترید. مصرف هاست ممروری میاد پایین نزدی صفر. بجاش همون مصرف(یعنی دو گیگ) منتقل میشه به گس میموری!
میشه یکی توضیح بده داستان جیه؟

company_hosting
September 20th, 2015, 00:44
ممنون از راهنمائیت. یعنی الان برای 8 هسته بهتره بزارم رو ی 4 هسته 2 ترید؟
یه سوال (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=150698) دیگه هم داشتم جون پست ها قاطی نشه سوا پرسیدم. ولی کسی تا حالا بهش سر نزده. ممنون میشم جراهنماییم کنید.

- - - Updated - - -

الان یه به موردی برخوردم. وقتی مثلا ترتیب رو اینطوری میزارم 4 هسته 1 ترد. مصرف رم توی هاست مموی مثلا میشه دو گیگ
وقتی میطوری میزارم 2 هسته 2 ترید. مصرف هاست ممروری میاد پایین نزدی صفر. بجاش همون مصرف(یعنی دو گیگ) منتقل میشه به گس میموری!
میشه یکی توضیح بده داستان جیه؟

سلام

فشار کمتری از سمت وی پی اس وارد میشه ...

سی پی یو یا همان مغز :ِدی

هرچی بیشتر باشه بار فشار قسمتهای مختلف کمتر میشه ....
و بصورت لحضه ای هست
و مصرف ثابت نیست ...

Emi
September 20th, 2015, 00:59
حقیقت من متوجه نشدن منظورتون رو!
ولی خدا خیرت بده. یه مشکلی بود الان چهار روزه بهش بر خوردم. نمیدونستم مشگل کجاست. حالا داستان چی بود.
من یه وی پی اس درست کردم واسه یه سایت وردپرسم. بعد تنظیمات رو اینطوری گذاشتم

8=virtual socket و 1=core per virtual socket
که نتیجه بشه هشت هسته.
بعد یکی دو زور که دقت کردم دیدم مصرف رمم رفته روی 22. هر چی بیشترم بهش میدادم استفاده میکرد.
افزونه های وردپرس رو کم کردم. دیتا بیش رو بهینه کردم. خلاصه هرچی به ذهنم میرسید و دوستان راهنمایی کردن انجام دادم ولی تاثیری نداشت.
الان که شما این رو گفتی انجام دادم. اولش همونطور که گفتم مصرفی که هاست مموری داشت شد تقریبا صفر. بجاش گس مموری مصرفش رفت بالا(البته من هنوز فرق این دو تا رو نفهمیدم!)
الان یه 5 دقیقه که گذاشت گس مموری کاملا کم شده. هاست مموری هم رفته روی 1گیگ و خورده ای که فکر کنم طبیعیه دیگه.
میشه توضیح بدی اون نجوه تنظیم اولیه من چرا باعث شده بود اینطور فشار بیاد به رم؟

company_hosting
September 20th, 2015, 01:05
اون مثل این می مونه که 1 مغز بین هشت قسمت تقسیم کنی و ازش کار بکشی درصورتی که 1 مغر باید 1 مغز کامل باشه ... تا عمل کنه

مغر مثل دست نیست که هرچی تعداد دست ها زیاد بشه کارای بیشتر بشه (منظور رم :d :105:)... در سرورهای 1 سی پی یویییییییییییی

Emi
September 20th, 2015, 01:25
با این حساب برای سی پی یو های 4c/4t بهتره همین نسبت دو به دو باشه؟ که خروجی نهایی ماشین مجازی رو نشون میده 4 هسته.
پس من هیچ وقت حتی روی 4 یه 2 هم نگذارمش؟ که 8 هسته رو نشون بده؟
مورد دیگه تو وی ام ور وقتی میخوام مفدار سی پی یو رو عوض کنی یه پیغامی نوشته که تغییر مقدار سی پی یو بعد از نصب سیستم هامل باعث عدم پایداری ماشین میشه.
خب راه حل چیه؟ خود شما که سرور میفروشیدبیشتر بر میخورید تا من که سرور اختصاصی خودمه. مثلا اگه یکی بخواد تعداد هسته ش رو افزایش بده دوباره از نو همه چیز رو نصب میکنید؟
ممنون از اینکه بی هیچ چشم داشتی تجربتون رو در اختیار من میزارید