ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند ویزاکارت

MANUTD777
September 19th, 2015, 11:45
باسلام.به یک عدد ویزاکارت جهت ورفای پیپال با موجودی زیر ۵ دلار نیاز دارم دوستانی که موجود دارند اطلاع بدند

jaheshserver
September 19th, 2015, 22:13
سلام 48 تومان ارائه میشه
از طریق یاهو یا تیکت در سایت در تماس باشید

MANUTD777
September 21st, 2015, 00:29
سلام 48 تومان ارائه میشه
از طریق یاهو یا تیکت در سایت در تماس باشید

48تومان میرم ۱۰ دلاری میخرم دوست عزیز نیازی نیست بدم واسه این مورد موفق باشید دوستان منتظر قیمت مناسبم نه قیمت...

- - - Updated - - -

کسی نبود؟

Pars98
September 21st, 2015, 01:18
از اینجا تهیه کنید: http://www.chaleshgar.com/
خودم ازشون گرفتم ، مطمئن و ارزان هست.

MANUTD777
September 21st, 2015, 01:19
از اینجا تهیه کنید: http://www.chaleshgar.com/
خودم ازشون گرفتم ، مطمئن و ارزان هست.

دوست من چندبار به پشتیبانشون پیام دادم جواب نمیدن شما ازشون خرید کردید؟مورد اعتماد هستند؟با کارتهاشون میشه ورفای کرد؟

Pars98
September 21st, 2015, 01:29
راستش من دو بار ازشون خریداری داشتم که هر دو بار پشتیبانی توی یاهو پاسخگو بود و بعد از سفارش یکی دو ساعته کارت رو به نام خودم تحویل دادند.
برای وریفای پی پال امتحان نکردم اما چندین مورد ریفای بود از جمله apple id و google domain که بدرستی وریفای شد و موردی نداشت.

MANUTD777
September 21st, 2015, 02:23
راستش من دو بار ازشون خریداری داشتم که هر دو بار پشتیبانی توی یاهو پاسخگو بود و بعد از سفارش یکی دو ساعته کارت رو به نام خودم تحویل دادند.
برای وریفای پی پال امتحان نکردم اما چندین مورد ریفای بود از جمله apple id و google domain که بدرستی وریفای شد و موردی نداشت.

تو ایمیل سوال کردم گفتند ورفای میکنه و یه دونه ۳ دلاری خریدم ازشون ببینم کی تحویل میدن حرفشون صحت داره یا خیر

ali02
September 22nd, 2015, 20:39
تو ایمیل سوال کردم گفتند ورفای میکنه و یه دونه ۳ دلاری خریدم ازشون ببینم کی تحویل میدن حرفشون صحت داره یا خیر
اکانت رو از روسیه درست میکنید؟

Pars98
September 22nd, 2015, 20:43
اکانت رو از روسیه درست میکنید؟

بله از روسیه ارائه می دهند

ali02
September 22nd, 2015, 20:46
بله از روسیه ارائه می دهند
منظورم این بود اکانت paypal هم باید با مشخصات روسیه درست کنیم؟

Pars98
September 22nd, 2015, 20:47
منظورم این بود اکانت paypal هم باید با مشخصات روسیه درست کنیم؟

اگر کارتی که بهتون ارائه شده از روسیه هست پیشنهاد میشه که اکانتتون هم با همان کشور بسازید که نرخ ارز هر دو یکسان باشد.

ali02
September 22nd, 2015, 20:53
اگر کارتی که بهتون ارائه شده از روسیه هست پیشنهاد میشه که اکانتتون هم با همان کشور بسازید که نرخ ارز هر دو یکسان باشد.
مشکل نداشتن مدارک روسیه هست

MANUTD777
September 22nd, 2015, 21:40
من خریدم چون پاسپورت و مدارکم انگلیسی بود انگلیسی ساختم راضیم

ali02
September 23rd, 2015, 01:31
من خریدم چون پاسپورت و مدارکم انگلیسی بود انگلیسی ساختم راضیم
من یه مسترکارت روسی دارم تهش 0.75 دلار هست با مدارک سنگاپور درست کنم مشکلی پیش نمیاد؟ ip هم آمریکایی هست
ورفای تلفنی هم ممکنه بکنند؟

MANUTD777
September 23rd, 2015, 01:34
من یه مسترکارت روسی دارم تهش 0.75 دلار هست با مدارک سنگاپور درست کنم مشکلی پیش نمیاد؟ ip هم آمریکایی هست
ورفای تلفنی هم ممکنه بکنند؟

وقتی مدارک امریکا رو میخواید بدید باید ای پی هم امریکا و مطابق با ادرس مدارکتون باشه.ضمنا مستر کارتتون به درد ورفای نمیخوره چون برای ورفای پیپال یه تراکنش انجام میده که حداثل باید ۱تا ۱.۵ دلار موجودی داشته باشید.درصورتیکه نیاز به ورفای دارید ایمیل بزنید براتون ورفای میکنم با مدارک کامل به همراه تضمین ورفای .(تایید تلفنی همراه مدارک هویتی و ادرس انجام میشه با مدارک معتبر و حقیقی)

info@cashout.ir

ali02
September 23rd, 2015, 01:44
وقتی مدارک امریکا رو میخواید بدید باید ای پی هم امریکا و مطابق با ادرس مدارکتون باشه.ضمنا مستر کارتتون به درد ورفای نمیخوره چون برای ورفای پیپال یه تراکنش انجام میده که حداثل باید ۱تا ۱.۵ دلار موجودی داشته باشید.درصورتیکه نیاز به ورفای دارید ایمیل بزنید براتون ورفای میکنم با مدارک کامل به همراه تضمین ورفای .(تایید تلفنی همراه مدارک هویتی و ادرس انجام میشه با مدارک معتبر و حقیقی)

مدارک سنگاپوره امریکا نیست و واقعی کاملا واقعی تلفن هم پرسیدم که هماهنگ کنم با این حساب باید با آی پی سنگاپور اقدام کرد

MANUTD777
September 23rd, 2015, 01:46
مدارک سنگاپوره امریکا نیست و واقعی کاملا واقعی تلفن هم پرسیدم که هماهنگ کنم با این حساب باید با آی پی سنگاپور اقدام کرد

ویزا کارتتون موجودیش باید حداقل ۱.۵ دلار باشه و شما هم بعد ورفای باید از ای پی سنگاپور متصل بشید به سایت

≡ ALEX ≡
September 23rd, 2015, 16:36
https://payment24.ir/opening-verified-paypal-account/
https://payment24.ir/order-physical-visa-master-card/