ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با onlinenic.com

x0r
September 18th, 2015, 18:36
سلام
یه دامنه .org در پنل www.onlinenic.com/ (http://www.onlinenic.com/) داریم
میخوام براش ns1 , ns2 تعریف کنم اما هر چی میگردم جایی برای تعریف A رکورد نداره
یه قسمت شبیه عکس پیوستی بود من تعریف کردم اما بعد از چندین ساعت هنوز پینگ نمیده

Sajad
September 18th, 2015, 18:42
مسیر توی آنلاین نیک را درست انجام دادید.
داخل سرور هم این سابدامنه‌ها را تعریف کردید؟

x0r
September 18th, 2015, 18:44
سلام
یه بار دقیق بخونید اول سوال رو

Sajad
September 18th, 2015, 19:13
جواب بنده هم طبق سوال شما بود !
داخل آنلاین نیک باید این مرحله رو انجام میدادید و درست انجام شده ! این یک مرحله از کار هست.
یک مرحله دیگه هم هست که شما باید سمت سروری که دامنه را میخواهید ست کنید باید انجام بشه. انجام دادید ؟

x0r
September 18th, 2015, 19:17
دقیقا اشتباه شما همین جاس
کار درست انجام نشده بود
موقعی که داشتم مستندات Onlinenic رو بررسی میکردم باید یه پسورد ست کنید برای دامنه و داخل سایت dns-diy.net لاگین کنیم تا بشه A رکورد و بقیه موارد رو ست کردم
الان این کار رو کردم فعلا رو نت ایران که هنوز اوکی نشده با وی پی ان هم که پینگ میگیرم یه آی پی اشتباه بر میگردونه
منتظر میمونم ببینم چی میشه نتیجه رو اعلام میکنم تا بقیه هم اگر به مشکل برخورد کردن بتونن سریع حل کنند.

Sajad
September 18th, 2015, 23:28
بنده ۸ سال هست که با پنل آنلاین‌نیک کار میکنم و یا به تاپیکی جواب نمیدم یا زمانی جواب میدم که از صحت صحبتم اطمینان داشته باشم !
اون مراحل مربوط به زمانی هست که که شما از dns سرور آنلاین نیک بخواهید استفاده کنید و نخواهید از سرور خودتون استفاده کنید و این کاری که a record داخل
dns-diy.net تعریف کنید همون مرحله دوم کاری هست که باید انجام میدادید. فلذا مرحله اول هم باید انجام میشده که انجام دادید و درست بوده و مرحله دوم هم زمانی که بخواهید از DNS server آنلاین نیک استفاده کنید این روشی هست که شما انجام دادید و اگر بخواهید از سرور خودتون استفاده کنید به نحوه دیگریست.
بهرحال خوشحالم که مشکلتون برطرف شده :)

x0r
September 19th, 2015, 00:06
بنده هم خیلی خوشحالم که بالاخره در یکی از سوالاتم در این انجمن یک شخص با تجربه بالا داره جواب میده
متاسفانه باز هم مشکل حل نشده و زمانی که از ns پینگ میگیرم یه آی پی دیگه بر میگردونه
میشه آی دی یاهوتون رو لطف کنید به صحبتی داشته باشیم ؟

par30club
September 19th, 2015, 02:41
بنده هم خیلی خوشحالم که بالاخره در یکی از سوالاتم در این انجمن یک شخص با تجربه بالا داره جواب میده
متاسفانه باز هم مشکل حل نشده و زمانی که از ns پینگ میگیرم یه آی پی دیگه بر میگردونه
میشه آی دی یاهوتون رو لطف کنید به صحبتی داشته باشیم ؟
سلام نیازی نیست از اونجا ای رکورد ثبت کنید وارد پنل هاست خودتون بشین از اونجا دی ان اس زون منیجر و بعد اونجا ای رکورد بدین

Sajad
September 19th, 2015, 13:32
کلا دامنه ایشون روی یک سرور دیگه بود که a record باید داخل اون تعریف میشد.

x0r
September 19th, 2015, 18:06
کلا دامنه ایشون روی یک سرور دیگه بود که a record باید داخل اون تعریف میشد.
خیلی ممنونم از راهنمایی شما
مشکل بنده حل شد
بیشتر به خاطر کش دی ان اس بنده اذیت شدم ماشاالله هر چی بیشتر پیش میریم مشکلات بیشتر میشه تا پیشرفت.
بازم ممنون از کمکتون.