PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانفیگ سرور دانلود

mohammad008
September 18th, 2015, 16:50
بسلام دوستان.

ما میخوایم یه vps بگیریم و به عنوان سرور دانلود ازش استفاده کنیم. اولا بفرمایید هارد حدودا 50 گیگ فعلا کفایت می کنه. ولی غیر از هارد بفرمایید چه مشخصات دیگه ای برای این سرور با این کاربرد مورد نیازه؟ چه سیستم عاملی مورد نیازه؟ و در آخر کسی هست اینجا کانفیگش رو برای ما انجام بده؟ کانفیگش چقدر طول میکشه و هزینش چقدره؟

ببخشید که سوالات طولانی شد ولی پاسخگویی به همش اجباریه! نکته دو اینکه توجه داشته باشید من درخواست سرور نکردم و ارائه دهنده سرویسمو پیدا کردم پس لطفا آفر برای وی پی اس ندین.

با تشکر

پی نوشت: دوستان عزیز لطفا پیشنهادات خود را همینجا در تاپیک اعلام فرمایید. پ.خ برای من غیر فعاله. ضمن اینکه یاهو هم ندارم.

xphost
September 18th, 2015, 16:54
بستگی داره
شما میتونید دایرکن ادمین نصب کنید
میتونید سی پنل نصب کنید
میتونید ویندوز 2008 +iis7 نصب کنید
بستگی به خودتون داره
هارد 50 گیگم بسته به نوع فعالیت باید ببینید کفایت داره ی نه
مشخصاتم اگر عدم هنگ کردن بخواید به نظرم یک سرور رم 4 با 2 هسته سی پی یو یا بیشتر کفایت کار شما رو بکنه

yourhosting
September 18th, 2015, 17:22
سلام

نیازی به نصب کنترل پنل و هزینه های اضافی نیست.
در مورد فضا بستگی به به سرویس دهنده داره اما امکان افزایش فضا وجود داره.
درمورد کانفیگ شما میتونید از ویندوز+iis یا لینوکس+nginx استفاده کنید
بنده لینوکس رو پیشنهاد میدم چون هم منابع کمتری میخواد هم nginx کانفیگ حرفه ای داره و میتونید سرور رو مدیریت کنید.
اما اکثر فعالان در این زمینه از ویندوز استفاده میکنند که هم به کمک ویندوز فایل مد نظر رو دانلود کنند و سپس در سرور جهت دانلود کاربران قرار دهند.

موفق باشید

alimosavi
September 18th, 2015, 17:38
همونطور که جناب yourhosting@ گفتند استفاده از ویندوز و iis یا xampp خوبه . ولی اگر بنده بودم debian یا centos با nginx رو استفاده می کردم .

mohammad008
September 18th, 2015, 17:40
سلام

نیازی به نصب کنترل پنل و هزینه های اضافی نیست.
در مورد فضا بستگی به به سرویس دهنده داره اما امکان افزایش فضا وجود داره.
درمورد کانفیگ شما میتونید از ویندوز+iis یا لینوکس+nginx استفاده کنید
بنده لینوکس رو پیشنهاد میدم چون هم منابع کمتری میخواد هم nginx کانفیگ حرفه ای داره و میتونید سرور رو مدیریت کنید.
اما اکثر فعالان در این زمینه از ویندوز استفاده میکنند که هم به کمک ویندوز فایل مد نظر رو دانلود کنند و سپس در سرور جهت دانلود کاربران قرار دهند.

موفق باشید

برای کسی که دانش فنی چندانی نداره و فقط میخواد چنتا فایل برای دانلود آپلود کنه کدوم مناسب تر و آسون تره؟

بستگی داره
شما میتونید دایرکن ادمین نصب کنید
میتونید سی پنل نصب کنید
میتونید ویندوز 2008 +iis7 نصب کنید
بستگی به خودتون داره
هارد 50 گیگم بسته به نوع فعالیت باید ببینید کفایت داره ی نه
مشخصاتم اگر عدم هنگ کردن بخواید به نظرم یک سرور رم 4 با 2 هسته سی پی یو یا بیشتر کفایت کار شما رو بکنه

ویندوز با iis دیگه نیاز به کنترل پنل نداره؟ کدوم بهتر و کار کردن باهاش آسون تره؟

هنوز کسی در مورد هرینه کانفیگ و مدت زمانی که طول میکشه تا کانفیگ بشه صحبتی نکرده. لطفا راهنمایی بفرمایید. یه مقدار عجله داریم

rezaserver
September 18th, 2015, 18:07
برای کسی که دانش فنی چندانی نداره و فقط میخواد چنتا فایل برای دانلود آپلود کنه کدوم مناسب تر و آسون تره؟

ویندوز با iis دیگه نیاز به کنترل پنل نداره؟ کدوم بهتر و کار کردن باهاش آسون تره؟

هنوز کسی در مورد هرینه کانفیگ و مدت زمانی که طول میکشه تا کانفیگ بشه صحبتی نکرده. لطفا راهنمایی بفرمایید. یه مقدار عجله داریم

سلام

درصورت نیاز سرور مجازی ویندوز + کانفیگ کامل IIS جهت هاست دانلود ارائه میدهیم.

تحویل سرور باتوجه به کانفیگ از 1 تا 2 ساعت متغییر خواهد بود.

ارسال تیکت (http://cp.tandismizban.com/submitticket.php)

xphost
September 18th, 2015, 18:08
هزینه کانفیگ معمولا رایگان
iis7 هم اگر دانلود اپلود هات زیاد به نظرم بهتره چون داخل خود سرور دانلود میکنی به راحتی ادیت میکنی و برای دانلود میزاری بدون نیاز به آپلود در محل دیگه ای

mohammad008
September 18th, 2015, 18:27
سلام

درصورت نیاز سرور مجازی ویندوز + کانفیگ کامل IIS جهت هاست دانلود ارائه میدهیم.

تحویل سرور باتوجه به کانفیگ از 1 تا 2 ساعت متغییر خواهد بود.

ارسال تیکت (http://cp.tandismizban.com/submitticket.php)
البته عرض کردم که سرور نیاز نداریم و سرویس دهنده قبلا انتخاب شده. فقط کانفیگش رو واسمون انجام میدین؟ اگر بله هزینه چقدره؟

rezaserver
September 18th, 2015, 18:32
البته عرض کردم که سرور نیاز نداریم و سرویس دهنده قبلا انتخاب شده. فقط کانفیگش رو واسمون انجام میدین؟ اگر بله هزینه چقدره؟

عذر میخوام اولش متوجه نشدم.

با 20 هزار تومان یکبار میتوانم بصورت کامل کانفیگ کنیم.

mizban97
September 18th, 2015, 18:35

باسلام
در پ.خ بهتون پیام دادم اما تماس نگرفتید.
با هزینه 15 هزار تومان یکبار قابل انجام هست. از سایت در تماس باشید
http://hub.mizbanservers.com

mohammad008
September 18th, 2015, 19:02
باسلام
در پ.خ بهتون پیام دادم اما تماس نگرفتید.
با هزینه 15 هزار تومان یکبار قابل انجام هست. از سایت در تماس باشید
http://hub.mizbanservers.com

بله پیام شما رو دیدم ولی متاسفانه قابلیت پاسخ به پ.خ را ندارم. همینطور یاهو هم ندارم. دوستان لطف کنند راهنمایی ها و پیشنهادات خود را در همینجا اعلام کنن. منتظر آفر دیگر دوستان هم هستیم. چیزی که خیلی اهمیت داره کانفیگ عالی و آموزش بعد از اون برای کار با سرور دانلود جهت افزودن فایل هاست. ممنون

saeid_e00
September 19th, 2015, 13:15
بسلام دوستان.

ما میخوایم یه vps بگیریم و به عنوان سرور دانلود ازش استفاده کنیم. اولا بفرمایید هارد حدودا 50 گیگ فعلا کفایت می کنه. ولی غیر از هارد بفرمایید چه مشخصات دیگه ای برای این سرور با این کاربرد مورد نیازه؟ چه سیستم عاملی مورد نیازه؟ و در آخر کسی هست اینجا کانفیگش رو برای ما انجام بده؟ کانفیگش چقدر طول میکشه و هزینش چقدره؟

ببخشید که سوالات طولانی شد ولی پاسخگویی به همش اجباریه! نکته دو اینکه توجه داشته باشید من درخواست سرور نکردم و ارائه دهنده سرویسمو پیدا کردم پس لطفا آفر برای وی پی اس ندین.

با تشکر

پی نوشت: دوستان عزیز لطفا پیشنهادات خود را همینجا در تاپیک اعلام فرمایید. پ.خ برای من غیر فعاله. ضمن اینکه یاهو هم ندارم.

سلام
پشینهاد بنده استفاده از سیستم عامل لینوکس و وب سرور آپاچی هست
memory & cpu هم مهمه

شما اول بفرمایید چه مواردی مد نظرتونه که کانفیگ شه بعد جز به جز قیمت کانفیگ اولیه و نگهداری میدیم خدمتتون
http://my.ided.ir/contact.php

موفق باشید.