توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در فاکتور های whmcs 6
eramserver
September 17th, 2015, 21:42
سلام. تا 3 روز پیش همچین مشکلی نبوده ولی از امروز فاکتور های صادر شده برای کاربران در whmcs در هنگام دیدن فاکتور دکمه ای برای پرداخت در صفحه فاکتور نیست ، و دکمه ی پرداخت نا پدید شده .
مشکل از کجاست؟ از 2 پلاگین جدا هم استفاده کردم مشکل همچنان باقیست.
alireza7596r
September 17th, 2015, 23:36
سلام. تا 3 روز پیش همچین مشکلی نبوده ولی از امروز فاکتور های صادر شده برای کاربران در whmcs در هنگام دیدن فاکتور دکمه ای برای پرداخت در صفحه فاکتور نیست ، و دکمه ی پرداخت نا پدید شده .
ظاهرا کانفیگ های whmcs شما خوب انجام نده و حتی خود whmcs مشکل داره با ایمیل بنده در ارتباط باشید حل کنیم
ali7596r@gmail.com
eramserver
September 17th, 2015, 23:39
ظاهرا کانفیگ های whmcs شما خوب انجام نده و حتی خود whmcs مشکل داره با ایمیل بنده در ارتباط باشید حل کنیم
ali7596r@gmail.com
سلام . ممنون اما مشکل از کانفیگ و whmc نیست یک مشکل کوچیک باید باشه چون همین نصب و کانفیگ در جای دیگه به درستی داره کار میکنه و مشکلی نداره.
alireza7596r
September 17th, 2015, 23:41
سلام . ممنون اما مشکل از کانفیگ و whmc نیست یک مشکل کوچیک باید باشه چون همین نصب و کانفیگ در جای دیگه به درستی داره کار میکنه و مشکلی نداره.
سک جور باشید به من نشون بدید کد هارا و این هارا ببینیم تا دردش را پیدا کنیم به ایمیل یه اطلاعاتی ارسال کنید تا ببینم
TeraServerCo
September 17th, 2015, 23:42
از نسخه نال استفاده میکنید ؟
eramserver
September 17th, 2015, 23:44
از نسخه نال استفاده میکنید ؟
بله ...
TeraServerCo
September 17th, 2015, 23:45
بله ...
نسخه های نال شده معمولا بعد یه مدت استفاده دچار مشکل میشن و شاید به همین دلیل باشه
Marketer
September 18th, 2015, 01:10
درود
- احتمال زیاد از نسخه Null استفاده میکنید
فایل های مربوط به Cunfig اینارو دست نزنید و فایل فقط فایل های مربوط به فاکتور در WHMCS رو دوباره اپلود کنید و تست کنید ببینید کار میکنه یا خیر