توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال محصولات و مشتریان
roozbeh837
September 17th, 2015, 21:21
با سلام خدمت دوستان من میخوام مشتریان ومحصولاتی که فعال هستن رو از سایت به سایت دیگر انتقال بدم.
ورزن سایت فعالی 5.3.12 . و ورژن whmc سایت جدید 6.0 میباشد
ممنون میشم راهنماائی کنید که به چه صورت دامین ها و هاست ها و مشتریان رو کامل به سایت جدید بدون مشکل منتقل کنم
ایا تیبل هادر ورژن سایت فعلی به سایت جدید منتقل شوند و ایمپورت شوند در دیتابیس سایت جدید مشکل به وجود میارند؟
TeraServerCo
September 17th, 2015, 21:42
خود whmcs یه اسکریپت داره برای انتقال از یه نسخه به نسخه دیگه. من قبلا این کار رو انجام دادم ولی الان اسم اسکریپت یادم نیست. تو انجمن سرچ کنی پیداش میکنی
fadak
September 17th, 2015, 23:18
با سلام
اگر فایلهای ورژن جدید رو جایگزین کنید دیتابیس رو آپدیت میکنه بعد میتونید فایلها و دیتابیس که هردو مربوط به ورژن 6 هستن رو هرجا که خواستید نصب کنید.
TeraServerCo
September 17th, 2015, 23:41
یه راه دیگم هست که میتونید whmcs فعلی رو اپدیت کنید به ورژن6 بعد انتقال بدین به سیستم جدید
roozbeh837
September 18th, 2015, 13:00
خب تیبل های مورد نظر مربوط به تمامی محصولات و تیبل مشتریان کدام میباشند
- - - Updated - - -
من تبیلهای مورد نظر رو ایمپورت کردم و مورد حل شدفقط میخواستم بدونم تیبل هایی که مربوط به کل محصولات مشتریان کدوم ها هستن که اونا هم انتقال بدم
wnovin
September 18th, 2015, 13:22
فک کنم از لحاظ ورژن مشکلی نباشه!!
بعد یه تست کنید ، دیتابیس رو ایمپورت کنید ببیند اوکی میشه!
mhiizadi
September 18th, 2015, 13:47
فک کنم از لحاظ ورژن مشکلی نباشه!!
بعد یه تست کنید ، دیتابیس رو ایمپورت کنید ببیند اوکی میشه!
خب تیبل های مورد نظر مربوط به تمامی محصولات و تیبل مشتریان کدام میباشند
- - - Updated - - -
من تبیلهای مورد نظر رو ایمپورت کردم و مورد حل شدفقط میخواستم بدونم تیبل هایی که مربوط به کل محصولات مشتریان کدوم ها هستن که اونا هم انتقال بدم
یه راه دیگم هست که میتونید whmcs فعلی رو اپدیت کنید به ورژن6 بعد انتقال بدین به سیستم جدید
با سلام
اگر فایلهای ورژن جدید رو جایگزین کنید دیتابیس رو آپدیت میکنه بعد میتونید فایلها و دیتابیس که هردو مربوط به ورژن 6 هستن رو هرجا که خواستید نصب کنید.
خود whmcs یه اسکریپت داره برای انتقال از یه نسخه به نسخه دیگه. من قبلا این کار رو انجام دادم ولی الان اسم اسکریپت یادم نیست. تو انجمن سرچ کنی پیداش میکنی
با سلام خدمت دوستان من میخوام مشتریان ومحصولاتی که فعال هستن رو از سایت به سایت دیگر انتقال بدم.
ورزن سایت فعالی 5.3.12 . و ورژن whmc سایت جدید 6.0 میباشد
ممنون میشم راهنماائی کنید که به چه صورت دامین ها و هاست ها و مشتریان رو کامل به سایت جدید بدون مشکل منتقل کنم
ایا تیبل هادر ورژن سایت فعلی به سایت جدید منتقل شوند و ایمپورت شوند در دیتابیس سایت جدید مشکل به وجود میارند؟
تیبل های whmcs 6 به طور کلی با whmcs 5 فرق میکنند و اکسپورت و ایمپورت یتا بیس ها به یکدیگر مقدور نیست و با ارور مواجه خواهید شد .
چرا به طور مستقیم اپگرید نمیکنید ؟
مشکلی در آپگرید دارید ؟
roozbeh837
September 18th, 2015, 14:08
تیبل های whmcs 6 به طور کلی با whmcs 5 فرق میکنند و اکسپورت و ایمپورت یتا بیس ها به یکدیگر مقدور نیست و با ارور مواجه خواهید شد .
چرا به طور مستقیم اپگرید نمیکنید ؟
مشکلی در آپگرید دارید ؟
اگر توجه داشته باشید بنده میخواهم کل دیتابیس سایتی با نام تجاری دیگر رو به دیتابیس نام تجاری دیگر منتقل کنم که به گفته دوستمون من سایت فعلی رو اپگرید کردم به اخرین ورژن واز دیتابیس بکاپ تهیه کردم. حالا میخوام تیبل محصولات مشتریانی که ثبت شدن رو منتقل کنم
mhiizadi
September 18th, 2015, 14:33
اگر توجه داشته باشید بنده میخواهم کل دیتابیس سایتی با نام تجاری دیگر رو به دیتابیس نام تجاری دیگر منتقل کنم که به گفته دوستمون من سایت فعلی رو اپگرید کردم به اخرین ورژن واز دیتابیس بکاپ تهیه کردم. حالا میخوام تیبل محصولات مشتریانی که ثبت شدن رو منتقل کنم
مورد یه کم پیچیده هست ؛ می بایست سری مواردی رو انجام بدید برای رفع این موضوع .
فقط بدونید که دیتا بیس 5 با 6 هم خوانی نداره .
fadak
September 19th, 2015, 18:27
با سلام
دوست عزیز شما باید ابتدا اسکریپت رو به ورژن بالا اپگرید کنید که دیتابیس به روز بشه
بعد بکاپ تهیه کنید
بعد روی سرور جدید فایلها و دیتابیس رو ایمپورت کنید
مرحله آخر هم نام تجاری جدید رو از تنظیمات اسکریپت تغییر بدید