بنده دامین HostIranWeb رو با 4 پسوند اصلی com-net-org-ir به فروش گذاشتم در همین انجمن به قیمت 350 تومن ولی کسی پیشنهاد خرید نداد.
به نظر من و بسیاری از آشنایانم دامین بسیار خوبیه و ارزش برندینگ داره ("هاست ایران وب") در واقع اسم گنده ای است برای هاستینگ.
با توحه به اینکه 4 دامین هست و یکبار هم تمدیدش کردم، فکر می کنم قیمت بسیار مناسبی براش در نظر گرفتن اینطور نیست؟ به نظر شما این 4 دامین باهم چند می ارزه؟
خواهش می کنم نظرتون رو بگید و بعد از خوندن متن صفحه رو نبندید.
ممنون
دوستان با توجه به عیاری که به دستم اومد در لینک زیر به فروش گذاشتم:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=150018
mohsen1771
September 17th, 2015, 17:52
همرو بخوایم با هم حساب کنیم: 150 تومن بیشتر ارزش نداره
pouyajabbarisani
September 17th, 2015, 17:53
همرو بخوایم با هم حساب کنیم: 150 تومن بیشتر ارزش نداره
یعنی هر کدام حدود 40 تومن؟!
mohsen1771
September 17th, 2015, 17:57
هر چهارتاش باهم به نظرتون o_O?
اره..
s0NY
September 17th, 2015, 17:57
با حا به حا کردن کلمه دامنه می سازی ارزش داره ؟ :| برند اصلی چیزی دیه است
pouyajabbarisani
September 17th, 2015, 17:59
اره..
نظر لطف شماست !!! اینهم یک نظریه دیگه به هرحال ممنون از نظرتون.
دوستان دیگه نظر شما چیه؟
- - - Updated - - -
با حا به حا کردن کلمه دامنه می سازی ارزش داره ؟ :| برند اصلی چیزی دیه است
دوست عزیز بنده خواست قیمت گذاری کردم نه اسپم گذاری :|
انوقت طبق نظر شما باید یکی از سایت های معروف hostiran.com و iranhost.com بی ارزش باشند (البته هاست ایران چون اول ایران هاست راه اندازی شده). در صورتی که اینطور نیست و حتی هاست ایران ارزشش بیشتره.
TN Projects
September 17th, 2015, 18:25
درود و عرض ادب.
این ما هستیم که برندها رو میسازیم دوست عزیز !
اما گاها یکسری دامین ها بخاطر اینکه خیلی بهتر به یاد میمونن و همچنین نوشتنشون راحت هست یا نهایتا یک دامین رند هست معمولا تو بازار با قیمت بیشتری واگذار میکنند!
اما دامین های شما هیچکدوم از این مزیت ها رو نداره اگه خیلی خوش شانس باشید هر چهارتا رو چیزی نزدیک همون قیمت ثبتی ازتون بخرن.
www.hostiranweb.com
قیمت : کمتر از 35 هزار تومان
www.hostiranweb.net
کمتر از 40 هزار تومان
www.hostiranweb.org
کمتر از 40 هزار تومان
www.hostiranweb.ir
کمتر از 4 هزار تومان
ali02
September 17th, 2015, 18:36
من زیاد وارد نیستم از کسی که تو اینکار هست پرسیدم چون برای هاست هست و از 2014 سابقه داره .com و .ir باهم 150 تومن ارزشگذاری کرد اونهم فقط به خاطر سابقه و تاریخ ثبت دامنه که بدرد هاستینگ ها میخوره و .org و .net بدون ارزش
اگر iranwebhost بود خیلی بیشتر
farssub
September 17th, 2015, 18:39
50 تا 80 هزار تومان
pouyajabbarisani
September 17th, 2015, 23:21
درود و عرض ادب.
این ما هستیم که برندها رو میسازیم دوست عزیز !
اما گاها یکسری دامین ها بخاطر اینکه خیلی بهتر به یاد میمونن و همچنین نوشتنشون راحت هست یا نهایتا یک دامین رند هست معمولا تو بازار با قیمت بیشتری واگذار میکنند!
اما دامین های شما هیچکدوم از این مزیت ها رو نداره اگه خیلی خوش شانس باشید هر چهارتا رو چیزی نزدیک همون قیمت ثبتی ازتون بخرن.
دوست عزیز ممنون بابت نظرتون. ولی به نظرم هاست ایران وب به یاد می مونه ها...
- - - Updated - - -
من زیاد وارد نیستم از کسی که تو اینکار هست پرسیدم چون برای هاست هست و از 2014 سابقه داره .com و .ir باهم 150 تومن ارزشگذاری کرد اونهم فقط به خاطر سابقه و تاریخ ثبت دامنه که بدرد هاستینگ ها میخوره و .org و .net بدون ارزش
اگر iranwebhost بود خیلی بیشتر
باز ایشون یکم منصفانه تر نظر دادن :) دوست عزیز شما نمی خواهی دامین هارو؟
- - - Updated - - -
50 تا 80 هزار تومان
منظورتون هر کدومه؟
farssub
September 17th, 2015, 23:40
خیر کل دامین ها
Marketer
September 18th, 2015, 01:04
140 هزار تومان ! هر 4 تا دامین
hostorder
September 18th, 2015, 01:54
با عذر خواهی از استارتر عزیز دامین hostorder.ir چه قدر ارزش داره؟
pouyajabbarisani
September 18th, 2015, 02:44
با عذر خواهی از استارتر عزیز دامین hostorder.ir چه قدر ارزش داره؟
قشه دومین دی ولی اوجور کی بولار قیمت قویولار 50 تومن ولی من اولسام دیرم 160 تومن.
- - - Updated - - -
140 هزار تومان ! هر 4 تا دامین
به نظرم یکم پایین هست ولی باز شما انصافتون بهتر از بقیست. :)
- - - Updated - - -
خیر کل دامین ها
:| عجب...
saeed1988m
September 18th, 2015, 02:55
به نظر بنده قیمت خود دامنه به اضافه سابقه ثبت میتونه 100 تا 150 هزار تومان به طور کلی تخمین زد
این نظر بنده هست اساتید دیگر نظرشون محترم
pouyajabbarisani
September 18th, 2015, 16:53
به نظر بنده قیمت خود دامنه به اضافه سابقه ثبت میتونه 100 تا 150 هزار تومان به طور کلی تخمین زد
این نظر بنده هست اساتید دیگر نظرشون محترم
به نظر شما اگه یه مزایده بزارم شروع قیمت از 170 تومن جواب میده؟
ممنون بابت نظرتون.
- - - Updated - - -
دوستانی که قصد خرید این دامین رو دارن به تایپیک فروش هم سری بزنن. ممنون.
shadmehr792
September 22nd, 2015, 17:57
هاست ایران وب خودتون بخونیدش چند سیلابی بعدشم خیلی طولانیه ولی خب چون شباهت داره به یک برند معروف حالا شاید دونه ای 60 تومن وگرنه ارزش خاصی نداره دامنش هم معنی نداره هاست ایران وب؟؟؟؟؟ مشتری هم براش خیلی سخت پیدا میشه حالا دوستان دامنه roidapp چقدر میارزه؟؟؟؟؟
allbert
September 22nd, 2015, 18:54
ببینید دوست عزیز ، به نظر من 2 دسته دامنه وجود داره! دسته اول دامنه های کوتاه و ارزشمند هستند یعنی شما اول دامنه رو میخرید بعد با تووجه به دامنه برند سازی میکنید یا کار سایت رو شروع میکنید که مشخص هست قیمت های بالا و ... و دسته دوم دامین هایی هست که با توجه به اسم شرکت یا کارتون ثبت میکنید ! دامنه شما دامنه خوبی هست ! اما اینکه بگید میشه یه برند باشه این اشتباه هست چون برای یک تازه کار میتونه یک اسم با ایده نو انتخاب کنه...
در حال حاضر ارزش دامنه رو کیفیت کار اون شرکت میسازه نه اسم دامنه ! دامنه شما اگر دست یک شرکت خوب باشه با ارزش میشه اگرم دست یک شرکت بی کیفیت باشه که مشخصه ....
دامنه شما به نظر من دامنه معمولی هست و بین 150 تا 200 هزار تومان ارزش داره
Pars98
September 22nd, 2015, 19:24
اگر Web بجای آخر نام دامنه ، اول آن بود دامنه هاتون ارزش بالاتری داشتند.
اما به صورت فعلی دامین هاتون پریموم نیستند و هم قیمت ثبتشون ارزش دارند.
InterServer.ir
September 22nd, 2015, 19:28
سلام
استاتر عزیز شما الان نظر سنجی می کنید و یک دامین رو اساس انصاف افراد قرار میدید هرکس قیمت پایین داد بی انصاف و هرکس بالا با انصاف؟!
دامنه شما نه رنک داره نه اسم زیبا و جالبی ، سابقه فعالیت هم که نداره خب می خواید چه قیمتی از این نظر سنجی حاصل بشه
این دامین ها 5-10 هزار تومان بالاتر از قیمت ثبت به نظرم ارزش دارند اون هم به علت اینکه یکبار تمدید شدند ارزش دیگری ندارند.
shadmehr792
September 22nd, 2015, 19:34
شرمنده دوستان roidapp.ir چقدر میارزه خیلی رند و کوتاه خوبه برای مارکت هایی مثل بازار
hoka
September 22nd, 2015, 19:43
شرمنده دوستان roidapp.ir چقدر میارزه خیلی رند و کوتاه خوبه برای مارکت هایی مثل بازار
5 هزار تومان . تاپیک هم مال دامنه ی دیگه ای هست . یک تاپیک دیگه موچوده در سایت که مخصوص قیمت گذاری هست . سرچ بفرمایید
shadmehr792
September 22nd, 2015, 19:54
5 هزار تومان . تاپیک هم مال دامنه ی دیگه ای هست . یک تاپیک دیگه موچوده در سایت که مخصوص قیمت گذاری هست . سرچ بفرمایید
تشکر خیلی ممنونم
1eng.ir
September 23rd, 2015, 03:05
حیف پول ثبتش ...
هیچ ارزشی نداره از نظر بنده حقیر
این دامین آزاد باشه و پول اضافی هم داشته باشم، به هیچ وجه ثبتش نخواهم کرد!
delta
September 23rd, 2015, 11:38
دامینی برند میشه که اولا کوتاه دوما تک باشه...شما وقتی بهت بگن اپل یاد چی میفتی؟ اپل ایران؟ ایران اپل؟ اپل گوشی؟ مشخصه مستقیم یاد اپل امریکا میفتی.. وقتی میگی اولش کلا هاست ایران همه یاد هاست ایران میفتند دیگه کسی یاد وب نمیفته تو تهش!! یعنی عملا برند نمیتونه بشه...چون مشابه ان هم از قدیم موجود بوده و هم برند بوده و اسمش هم کوتاه..
الان من یک دامین دارم صباگیم sabagame.com اسمش راحت قابلیت برند شدن رو داره.چون نه مشابهش هست و نه طولانی هست اسمش و راحت سر زبانها میچرخه.
الان دامین شما شرمنده از نظر من هم اصلا ارزش خرید و فروش نداره...اگر دیدی کسی خواستش با هر قیمتی بدش بره