توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره در مورد دیتاسنتره های خارجی
Dedicate
September 17th, 2015, 15:04
سلام
یک ماه دیگه بازی بنده بیرون میاد و یکسری سوالات باری تهیه سرور داشتم.
چون از ماه سوم به تعداد زیادی سرور اختصاصی نیاز دارم ( حدود 13-15 سرور جدا)
بهترین دیتاسنتر از نظر:
1. سخت افزار نو و قدرتمند
2. پورت قدرتمند
3.پشتیبانی عالی
4. انتی دیداس سخت افزاری
5.قیمت مقرون به صرفه (چون سرور با سخت افزار بالا حداقل 12 کور و رم 96 گیگ برای هر سرور اختصاصی لازم هست)
بدلیل اینکه واسطه خطر بزرگی هست واسه لو رفتن سورس بازی و اطلاعات(البته سوءتفاهم نباشه خیلی از دوستان اینجا چندین سال باهاشون کار کردم فوق العاده معتبر و قابل اعتماد بودن..برای محکم کاری
هست)
باید مستقیم خودم خرید انجام بدم.
ممنون میشم راهنمایی کنین
farssub
September 17th, 2015, 15:08
از فرانسه تهیه کنید مناسب کار خواهد بود
سخت افزار عالی
پورت قدرتمند
پشتیبانیشون کمی بد
انتی دیداس
قیمتت هم به صرفه هست
موفق باشید
AlmaHost
September 17th, 2015, 15:10
سلام
یک ماه دیگه بازی بنده بیرون میاد و یکسری سوالات باری تهیه سرور داشتم.
چون از ماه سوم به تعداد زیادی سرور اختصاصی نیاز دارم ( حدود 13-15 سرور جدا)
بهترین دیتاسنتر از نظر:
1. سخت افزار نو و قدرتمند
2. پورت قدرتمند
3.پشتیبانی عالی
4. انتی دیداس سخت افزاری
5.قیمت مقرون به صرفه (چون سرور با سخت افزار بالا حداقل 12 کور و رم 96 گیگ برای هر سرور اختصاصی لازم هست)
بدلیل اینکه واسطه خطر بزرگی هست واسه لو رفتن سورس بازی و اطلاعات(البته سوءتفاهم نباشه خیلی از دوستان اینجا چندین سال باهاشون کار کردم فوق العاده معتبر و قابل اعتماد بودن..برای محکم کاری
هست)
باید مستقیم خودم خرید انجام بدم.
ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام
امیدواریم در صنعت بازی سازی موفق باشید
موردی که هست در انجمن بعضی ها چون از جای خاصی سرویس میدهند طبیعتا نام آن دیتا سنتر را میبرند
افرادی هم که تجریه کار کردن با ۲-۳ دیتا سنتر را داشته اند معمولا نام جایی که از آن سرویس میگیرند را میبرند
پس ملاک آماری دقیقی نیست و نمیتوان به آن مستند کرد
به نظر بنده شما تا به اینجا قاعدتا هزینه زیادی چه مالی چه زمانی کرده اید
بهتر است از لوکیشن های معروف سرور تهیه کنید و قسمتی از نرم افزار خود را جهت پردازش روی آن قرار دهید تا ببینید وضعیت سخت افزاری و پشتیبانی چطور است
بابت سرعت پرت هم تست های فراوانی وجود دارد
بعد زا تست چند دیتا سنتر به راحتی میتوانید خود تشخیص دهید برای پردازش و سرویس دهی بازی شما چه موقعیتی مناسب است
موفق وپیروز
peym@n
September 17th, 2015, 15:11
درود
بزرگوار در همین انجمن شرکت هایی کاملا معتبر میباشد میتونید واسط خرید کنید.در صورتی که میخواهید مستقیم از دیتاسنتر خریداری کنید ممکنه بعدا به مشکلاتی بر بخورید چون تجربه کافی در این مورد ندارید و پرداخت هایی پی پال شاید کمی با دشواری مواچه شود ولی بازم نظر خود عوض نشد به نظرم دیتاسنتر رداستیشن پیشنهاد میشه درگاه پرداخت ایرانی با همکاری شرکت (آلما هاست) به سایتشون اضافه شده میتونید از رداستیشن تهیه کنید و با ایرانی ها هم مشکلی ندارند
موفق باشید
eramserver
September 17th, 2015, 16:26
پیشنهاد بنده کار با یک واسط حرفه ای و ثابت شده میباشد.
TeraServerCo
September 17th, 2015, 19:22
به نظر من با شرکت الما هاست قرارداد ببندید. بادیتا سنتر رداستیشن کار میکنن که جز بهترین ها هستند و تیم الما هاست هم کاملا معتبر و حرفه ای و قابل اطمینان هستند.