توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بی کاری یا بی کارمندی؟!
JeyServer
September 17th, 2015, 13:00
سلام به همه دوستان و همکاران گرامی
ما به تازگی (۳ ماه پیش!) بعد از چند سال فعالیت رسمی و غیر رسمی موفق به راه اندازی دفتر کارمون شدیم.
در ابتدای تابستان با اعلام نیاز نیرو کار در یک یا دو نیازمندی ها، سایت های کاریابی و حتی تالار گفتمان وب هاستینگ تاک( و موارد مشابه) برنامه ریزی کردیم که تا حداکثر یک ماه 2-3 نفر نیروی مورد نیاز خودمون رو استخدام کنیم.
تا تونستیم هم شرایط رو برای کارجو مناسب کردیم:
حقوق بالای یک میلیون
بیمه و مزایا
ساعت کاری معمول
بار کاری کنترل شده
شرایط استخدام معمول
عدم اهمیت به جنسیت، وضعیت تاهل،مدرک تحصیلی، سابقه بیمه رد شده
و...
ولیکن تا الان که اواخر شهریور هست ما هیچ شخصی رو برای همکاری پیدا نکردیم.یعنی مراجعه چندانی نداشتیم که توافقات اولیه صورت بگیره.
آیا توی کلان شهر هایی مثل اصفهان، این مشکل رایج هست؟سایر دوستان هم به چنین مشکلی بر خوردند؟
قطعا ما برای جذب نیرو های کارکشته و مسلط قطعا حاضریم سرمایه گذاری کنیم، چه بصورت زمانی و چه بصورت مالی ولی در حال حاضر ما به یک برنامه کوتاه مدت برای جذب نیرو نیاز داریم،
پیشنهاد دوستان چیه؟
xmohammadx
September 17th, 2015, 13:14
با سلام
کارمند به صورت حضوری می خواید یا ریموت؟
JeyServer
September 17th, 2015, 13:17
با سلام
کارمند به صورت حضوری می خواید یا ریموت؟
محمدجان، حقوق بالای یک میلیون و بیمه و مزایا رو برای کارمند ریموت کدوم شرکتی میده؟
Pars98
September 17th, 2015, 13:20
ما به تازگی (۳ ماه پیش!) بعد از چند سال فعالیت رسمی و غیر رسمی موفق به راه اندازی دفتر کارمون شدیم.
در ابتدای تابستان با اعلام نیاز نیرو کار در یک یا دو نیازمندی ها، سایت های کاریابی و حتی تالار گفتمان وب هاستینگ تاک( و موارد مشابه) برنامه ریزی کردیم که تا حداکثر یک ماه 2-3 نفر نیروی مورد نیاز خودمون رو استخدام کنیم.
حقوق بالای یک میلیون
بیمه و مزایا
ساعت کاری معمول
بار کاری کنترل شده
شرایط استخدام معمول
و...
ولیکن تا الان که اواخر شهریور هست ما هیچ شخصی رو برای همکاری پیدا نکردیم.یعنی مراجعه چندانی نداشتیم که توافقات اولیه صورت بگیره.
آیا توی کلان شهر هایی مثل اصفهان، این مشکل رایج هست؟سایر دوستان هم به چنین مشکلی بر خوردند؟
قطعا ما برای جذب نیرو های کارکشته و مسلط قطعا حاضریم سرمایه گذاری کنیم، چه بصورت زمانی و چه بصورت مالی ولی در حال حاضر ما به یک برنامه کوتاه مدت برای جذب نیرو نیاز داریم،
پیشنهاد دوستان چیه؟
ما هم دقیقا همین مشکل رو داریم متاسفانه ... پس از گذشت دو ماه از افتتاح شرکت با وجود مراجعه های زیاد اما همچنان نتوانستیم نیروی کار متخصص و مورد نیاز خودمان را جذب کنیم.
حتی منشی که واجد شرایط ما باشند نیز مراجعه نکردند ... لطفا دوستانی که تجربه بیشتری در این زمینه دارند ما رو راهنمایی کنند :(
xmohammadx
September 17th, 2015, 13:20
محمدجان، حقوق بالای یک میلیون و بیمه و مزایا رو برای کارمند ریموت کدوم شرکتی میده؟
خب می تونید کارمند ریموت بگیرید بدون بیمه و مزایا و حقوق پایین تر
اگر خواستید من می تونم کمک کنم
delta
September 17th, 2015, 13:24
به نظر خودتون کسی که تو کار هاستینگه میره کاریابی؟ یا نیازمندیها رو میخونه؟ چند تا اگهی بردار ببر بقل در دانشگاه یا مدرسه دخترانه بزن سریعا مشکلت حل مشه.. :d:d
JeyServer
September 17th, 2015, 13:29
خب می تونید کارمند ریموت بگیرید بدون بیمه و مزایا و حقوق پایین تر
اگر خواستید من می تونم کمک کنم
هرچند که جای این بحث اینجا نیست،ولی شما بفرمایید بنده با چه دلیلی میتونم به شما اعتماد کنم و اطلاعات مشتری هامو به شما بسپارم؟
شما دلیلی بیارید که من رو قانع کنه و من شما رو با همین شرایط استخدام میکنم
- - - Updated - - -
به نظر خودتون کسی که تو کار هاستینگه میره کاریابی؟ یا نیازمندیها رو میخونه؟ چند تا اگهی بردار ببر بقل در دانشگاه یا مدرسه دخترانه بزن سریعا مشکلت حل مشه.. :d:d
اتفاقا این مورد رو هم دادم چاپ کنند رو کاغذ و یک نفر رو هم مامور کردیم که مراکز شلوغ شهر، کنار آموزشگاه های علمی و دانشگاه ها و ... آگهی هارو بچسبونه / توزیع کنه.
ولی کسی که بخواد کار کنه، حتما ما یا سایر شرکت هارو پیدا میکرد، احیانا مشکل از این نیست که کسی حال کار کردن نداره؟!
delta
September 17th, 2015, 13:34
مشکل میتونه از شهرتون باشه... یا برای همچین کاری اطلاعات کافی ندارند یا نمیدونن چی هست یا انهایی هم که میدونن خرجشون میخونه نیازی به شما ندارند..دقت کنید کار سرور و هاستینگ کار جا افتاده ای تو ایران نیست و عملا از هر 1000 نفر شاید یکی بفمه سرور چیه.... من تو شهر خودم داشتم راجب سرور به دوستم توضیح میدادم و کارش برگشته میگه بریم باقالی بفروشیم سود داره !!! :111:
بهترین کار همون استخدام ریموت هست..هم حقوق کمتر هم سریعتر گیر میاد...قبلش راجب طرف اطمینان کامل کسب کنید
api
September 17th, 2015, 13:35
حقوق بالای یک میلیون
بیمه و مزایا
ساعت کاری معمول
بار کاری کنترل شده
شرایط استخدام معمول
و...
پیشنهاد دوستان چیه؟
بهترین وضعیت این هست که نیرو های مورد نظرتون رو خودتون آموزش بدید . ابتدا با حقوق کمتر شروع کنید و بعد از مدتی با توجه به میزان مهارت ، حقوق رو بالاتر ببرید .
من هم مشکل شما رو داشتم که با این روش دیگه مشکلی ندارم.
JeyServer
September 17th, 2015, 13:39
مشکل میتونه از شهرتون باشه... یا برای همچین کاری اطلاعات کافی ندارند یا نمیدونن چی هست یا انهایی هم که میدونن خرجشون میخونه نیازی به شما ندارند..دقت کنید کار سرور و هاستینگ کار جا افتاده ای تو ایران نیست و عملا از هر 1000 نفر شاید یکی بفمه سرور چیه.... من تو شهر خودم داشتم راجب سرور به دوستم توضیح میدادم و کارش برگشته میگه بریم باقالی بفروشیم سود داره !!! :111:
بله میتونست شهر هم مشکل باشه، اما نه استان اصفهان > شهر اصفهان > مرکز شهر
همین الان بالای ده تا شرکت هاستینگ و یا برنامه نویسی رو میتونید با یه سرچ توی اصفهان پیدا کنید
- - - Updated - - -
بهترین وضعیت این هست که نیرو های مورد نظرتون رو خودتون آموزش بدید . ابتدا با حقوق کمتر شروع کنید و بعد از مدتی با توجه به میزان مهارت ، حقوق رو بالاتر ببرید .
من هم مشکل شما رو داشتم که با این روش دیگه مشکلی ندارم.
بله قطعا حرف شما صحیح هست و بنده هم ذکر کردم که
قطعا ما برای جذب نیرو های کارکشته و مسلط قطعا حاضریم سرمایه گذاری کنیم، چه بصورت زمانی و چه بصورت مالی
ولی ما در حال حاضر نیاز به چند نیروی آماده به کار داریم که با توجه به روند رو به رشد تعداد مشتری ها، بشه شرایط رو مدیریت کرد.
حقیقتا در حال حاضر برای دو نفر کنترل چنین حجم کاری بسیار مشکل شده برای ما
xmohammadx
September 17th, 2015, 13:47
بحث اعتماد خب چیز مهمیه پس شما می تونید توی اصفهان همچنان بگردید دنبال نیروی کار مختصص شاااید پیدا کنید
اینشاالله موفق خواهید شد
تلاش خوبه
JeyServer
September 17th, 2015, 13:50
بحث اعتماد خب چیز مهمیه پس شما می تونید توی اصفهان همچنان بگردید دنبال نیروی کار مختصص شاااید پیدا کنید
اینشاالله موفق خواهید شد
تلاش خوبه
ممنون از قوت قلبتون
شما هم انشالله کاری پیدا کنید!
jackhaman
September 17th, 2015, 13:58
بنده اصفهان هستم و به کار هم نیاز دارم .
مواردی که نیاز دارید رو اگر میشه بگید ؛ بسیار خوشحال میشم .
RoobinaServer
September 17th, 2015, 13:58
حقوق بالای یک میلیون
بیمه و مزایا
ساعت کاری معمول
بار کاری کنترل شده
شرایط استخدام معمول
و...
پیشنهاد دوستان چیه؟
سلام و احترام
متاسفانه این مورد کار کردن شایع شده. (افغانی بهتر کار میکنه حتی تو کار هاستینگ)
شرکت های isp بزرگی هستند که با برخی از دوستان در ارتباط هستیم و مطلع هستیم هر چند ماه یک بار کارمندان خودشون رو عوض میکنند.
مثلا بخش بازاریابی یا فروش و فنی اگر یکی اخراج بشه ده نفر دیگر هم پشت سرش میرن (تیمی شدن).
یا برای کار کردن موارد عجیب و غریبی درخواست میکنند حتی با این که دانش کمی دارند حقوق های بالای 2 الی 2.5 میخواهند.(توقع بالا مخصوصا مایکروسافت کارها)
وقتی هم که کار بخواهند انجام دهند سعی در یاد گیری تمام موارد و زیر و رو کشیدن دارند و فکر میکنند وقتی شرکتی بعد n سال به اینجا رسیده خودشان هم میتوانند چنین شرکتی بزنند (دقیقا همان افراد تیمی).
هم کار هست هم حقوق خوب اما کارکنش تو ایران نیست و خیلی کمه، شما بگرد ببین کدام افغانی دوروبرتون تخصص داره (افغانی ها را دست کم نگیرید) یا بچه های شهرستانی (چون عمده مشکلات و این نازها برای مردی هست که در شهر های صنعتی زندگی میکنند) بعد آنها را به راحتی میتوانید استخدام کنید و با جون و دل کار میکنند.
این شایعه که کار نیست و بیکاری هست در جامعه دروغی بیش نیست.!!! شما یک بار به مجتمع ..... مثلا مراجعه کنید میتوانید مشاهده کنید که هر روز چه تعداد درخواست استخدام با حقوق های خوب از شرکت های مختلف اعلام میشه و یا مکان های دیگر ...
مشکل همگانی و بیشتر برای شهرهای صنعتی و اهالی آن هست. اصفهان هم جزو همین شهر هاست.
موفق باشید
JeyServer
September 17th, 2015, 14:09
بنده اصفهان هستم و به کار هم نیاز دارم .
مواردی که نیاز دارید رو اگر میشه بگید ؛ بسیار خوشحال میشم .
سلام
ما به یک نفر کارشناس میزبانی وب با حقوق پایه 1 میلیون(افزایش با توجه به مهارتتون) و با شرح شرایط زیر نیازمند هستیم:
http://www.jeyserver.com/fa/employ
همینطور به دو نفر برنامه نویس php با شرایط ذکر شده در لینک فوق با حقوق پایه 1 میلیون و 300 هزار تومان(افزایش تا 2 میلیون با توجه به مهارتتون)
شماره تماس: 03134420301
- - - Updated - - -
سلام و احترام
.......
مشکل همگانی و بیشتر برای شهرهای صنعتی و اهالی آن هست. اصفهان هم جزو همین شهر هاست.
موفق باشید
بله کاملا حق با شماست به جز اینکه کلی جمع بندی کنیم(افغانی از ایرانی بیشتر کار میکنه...)
راه حل شما چیه؟
شما کادر دفترتونو با چه روشی کنار هم جمع کردید و جمع نگه داشتید؟
jackhaman
September 17th, 2015, 14:14
سلام
ما به یک نفر کارشناس میزبانی وب با حقوق پایه 1 میلیون(افزایش با توجه به مهارتتون) و با شرح شرایط زیر نیازمند هستیم:
http://www.jeyserver.com/fa/employ
همینطور به دو نفر برنامه نویس php با شرایط ذکر شده در لینک فوق با حقوق پایه 1 میلیون و 300 هزار تومان(افزایش تا 2 میلیون با توجه به مهارتتون)
شماره تماس: 03134420301
- - - Updated - - -
بله کاملا حق با شماست به جز اینکه کلی جمع بندی کنیم(افغانی از ایرانی بیشتر کار میکنه...)
راه حل شما چیه؟
شما کادر دفترتونو با چه روشی کنار هم جمع کردید و جمع نگه داشتید؟
خدمتتون پ.خ ارسال کردم .
با تشکر
mehrangta
September 17th, 2015, 14:14
اینکه بعضی دوستان میگن مردم شهر شناختی با هاستینگ ندارند حرف درستی نیست، بنده خودم چندین شرکت هاستینگ داخل اصفهان میشناسم که چندین کارمند دارند و موفق هستتد مثل padideit یا esfahanhost
از نظر بنده مشکل شما در دو جاست :
1- شرکتتون در واقع مرکز شهر نیست، یک محله بومی هست که رفت و آمد آنچنانی ندارد، به نظر بنده به وسط شهر مثل خیابان هشت بهشت خیابان احمدآباد نقل مکان کنید
2- شرکت شما تازه تاسیس هست، سعی کنید هزینه ای که میخواید صرف کارمند کنید صرف تبلیغات گسترده کنید که بازدهی بیشتری داشته باشد
JeyServer
September 17th, 2015, 14:19
خدمتتون پ.خ ارسال کردم .
با تشکر
دریافت نشد.
- - - Updated - - -
اینکه بعضی دوستان میگن مردم شهر شناختی با هاستینگ ندارند حرف درستی نیست، بنده خودم چندین شرکت هاستینگ داخل اصفهان میشناسم که چندین کارمند دارند و موفق هستتد مثل padideit یا esfahanhost
از نظر بنده مشکل شما در دو جاست :
1- شرکتتون در واقع مرکز شهر نیست، یک محله بومی هست که رفت و آمد آنچنانی ندارد، به نظر بنده به وسط شهر مثل خیابان هشت بهشت خیابان احمدآباد نقل مکان کنید
2- شرکت شما تازه تاسیس هست، سعی کنید هزینه ای که میخواید صرف کارمند کنید صرف تبلیغات گسترده کنید که بازدهی بیشتری داشته باشد
بله حرف شما صحیح هست ولی
1- ما تقریبا در مرکز شهر قرار گرفتیم و تقریبا از شلوغی منطقه کمی کلافه شدیم! هر چند که صحبت شما حقیقت هست ولی اصلا درست و منطقی نیست!(با کمال احترام)
2- بله تازه تاسیس هستیم ولی ما همین الان هم با مشکل ازیاد فشار کاری مواجه هستیم، چطور بدون نیروی کار تازه نفس تبلیغات بکنیم؟در واقع با تبلیغات بیشتر هم خودمون رو داخل چاه عمیقی میندازیم و هم زمان وسرمایه مشتری رو به آتیش میکشیم!
jackhaman
September 17th, 2015, 15:23
دریافت نشد.
ارسال شد الان .:53:
xphost
September 17th, 2015, 15:42
درود به دلیل کم بودن نیروی کار متخصص شرکت های مختلف در عرصه های مختلف اقدام به پذیرش نیرو ساده با عنوان کاراموز میکنند که نه بیمه نیاز داره نه حقوق بالا
در شغل ما زیاد این مسئله دیده میشه که معمولا یک ماه با حقوق 400 تا 700 هزار تومن نیرو جمع میکنند و آموزش های لازم رو میدن
بعد از یک ماه بین مثلا 10 نیرو جذب شده 3 نفر رو نگه میدارند و حقوقشون رو افزایش میدن
این حرکت رو بکنید اگر فضا و وقت داشته باشید صد در صد جوابگو خواهد بود
شما بیشتر باید به دنبال دانشجو های مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته های مهندسی کامپیوتر باشید
دانشجو های کارشناسی با حقوق 700 تومن هم دیدم که کار میکنند و خیلیم راضیند
spark3r
September 17th, 2015, 16:06
سلام و احترام
شرکت های isp بزرگی هستند که با برخی از دوستان در ارتباط هستیم و مطلع هستیم هر چند ماه یک بار کارمندان خودشون رو عوض میکنند.
مثلا بخش بازاریابی یا فروش و فنی اگر یکی اخراج بشه ده نفر دیگر هم پشت سرش میرن (تیمی شدن).
یا برای کار کردن موارد عجیب و غریبی درخواست میکنند حتی با این که دانش کمی دارند حقوق های بالای 2 الی 2.5 میخواهند.(توقع بالا مخصوصا مایکروسافت کارها)
وقتی هم که کار بخواهند انجام دهند سعی در یاد گیری تمام موارد و زیر و رو کشیدن دارند و فکر میکنند وقتی شرکتی بعد n سال به اینجا رسیده خودشان هم میتوانند چنین شرکتی بزنند (دقیقا همان افراد تیمی).
هم کار هست هم حقوق خوب اما کارکنش تو ایران نیست و خیلی کمه، شما بگرد ببین کدام افغانی دوروبرتون تخصص داره (افغانی ها را دست کم نگیرید) یا بچه های شهرستانی (چون عمده مشکلات و این نازها برای مردی هست که در شهر های صنعتی زندگی میکنند) بعد آنها را به راحتی میتوانید استخدام کنید و با جون و دل کار میکنند.
این شایعه که کار نیست و بیکاری هست در جامعه دروغی بیش نیست.!!! شما یک بار به مجتمع ..... مثلا مراجعه کنید میتوانید مشاهده کنید که هر روز چه تعداد درخواست استخدام با حقوق های خوب از شرکت های مختلف اعلام میشه و یا مکان های دیگر ...
موفق باشید
آخ حرف دل منو زدی مخصوصا این قسمتش: این شایعه که کار نیست و بیکاری هست در جامعه دروغی بیش نیست.!!!
کار هست ولی متاسفانه همه گش...د هستند و کسی حاضر به کار کردن این مدلی نیست.
همه دنبال پشت میز نشینی و مدیریت هستند.
واقعا نمی دونم چرا ما ایرانی ها عشق مدیریت هستیم.
shahinmq
September 17th, 2015, 16:22
آخ حرف دل منو زدی مخصوصا این قسمتش: این شایعه که کار نیست و بیکاری هست در جامعه دروغی بیش نیست.!!!
کار هست ولی متاسفانه همه گش...د هستند و کسی حاضر به کار کردن این مدلی نیست.
همه دنبال پشت میز نشینی و مدیریت هستند.
واقعا نمی دونم چرا ما ایرانی ها عشق مدیریت هستیم.
دقیقا ! مردم انتظار دارند شرکت های بزرگ شخصا تشریف بیارن درب منزلشون ازشون درخواست کنن آقا/خانم خواهش می کنم بیایید تو شرکت ما کار کنید پشت میز .
استارتر عزیز نیرو ی کار بگیرید 1 ماه بهشون آموزش بدون حقوق بدید و بعد از اون باهاشون کار کنید
spark3r
September 17th, 2015, 16:29
دقیقا ! مردم انتظار دارند شرکت های بزرگ شخصا تشریف بیارن درب منزلشون ازشون درخواست کنن آقا/خانم خواهش می کنم بیایید تو شرکت ما کار کنید پشت میز .
استارتر عزیز نیرو ی کار بگیرید 1 ماه بهشون آموزش بدون حقوق بدید و بعد از اون باهاشون کار کنید
فقط حواستون باشه نیروی فنی مثل کش تنبون میمونه بعد از اینکه حرفه ای شد میزاره میره به همین راحتی.
JeyServer
September 17th, 2015, 19:11
درود به دلیل کم بودن نیروی کار متخصص شرکت های مختلف در عرصه های مختلف اقدام به پذیرش نیرو ساده با عنوان کاراموز میکنند که نه بیمه نیاز داره نه حقوق بالا
در شغل ما زیاد این مسئله دیده میشه که معمولا یک ماه با حقوق 400 تا 700 هزار تومن نیرو جمع میکنند و آموزش های لازم رو میدن
بعد از یک ماه بین مثلا 10 نیرو جذب شده 3 نفر رو نگه میدارند و حقوقشون رو افزایش میدن
این حرکت رو بکنید اگر فضا و وقت داشته باشید صد در صد جوابگو خواهد بود
شما بیشتر باید به دنبال دانشجو های مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته های مهندسی کامپیوتر باشید
دانشجو های کارشناسی با حقوق 700 تومن هم دیدم که کار میکنند و خیلیم راضیند
بله ولی بد هم نیست اگر به عنوان یک مشتری شرکت به این رویه نگاه کنیم،یهو همه چیز بره زیر دست یک کار آموز نابلد، شما باشی راضی میشی؟
همونطور که قبلا گفتم پیشنهاد شما برای موقعی خوبه که همه چیز طبق روال عادی باشه و شرکت برای تامین نیروی مورد نیازش مثلا در سال آینده اقدام به چنین کاری بکنه
- - - Updated - - -
فقط حواستون باشه نیروی فنی مثل کش تنبون میمونه بعد از اینکه حرفه ای شد میزاره میره به همین راحتی.
بنده به شما حقوق یک ماه کارمند مذکور رو بدم، شما میتونید در عرض یک ماه به مرحله ای برسونیدش که برای ارتباط با مشتری بصورت مستقیم آماده باشه؟
TeraServerCo
September 17th, 2015, 19:14
ما الان 3 نفر هستیم از 3 شهر مختلف و به صورت ریموت کار میکنیم . وقتی قرارداد محضری بسته بشه کسی نمیتونه اطلاعات مشتری رو دچار مشکل کنه
به نظر من برای کار هاستینگ و سرور کار به صورت ریموت بهتر هست تا حضوری
us12
September 17th, 2015, 19:23
حقوق بالای یک میلیون
بیمه و مزایا
ساعت کاری معمول
بار کاری کنترل شده
شرایط استخدام معمول
و...
پیشنهاد دوستان چیه؟
یعنی 1 نفر هم مراجعه نکرد ؟ اگر مراجعه کننده داشتید ، پس علت اینکه شما قبول نکردید چی بوده ؟
حدس میزنم شما دنبال یک شرایط آرمانی هستید !
عمدتا کسایی که کار تخصصی می کنند دنبال این حقوق ها نمیروند و کلا کسی که تخصص دارد یعنی درآمد هم داره و اگر کسی گفت من فوق تخصص در زمینه x دارم ولی تا الان 1 ریال درآمد نداشتم و نیازمند کار هستم تنها کاری که باید انجام دهید این است که مسیر خروج از ساختمان را بهش یادآوری کنید ...
شما یا باید نیروی 0 بگیرید و آموزش دهید ( که در این حالت هم باید از طرف تعهد بگیرید که بعد از آموزش مثلا باید 2 سال کار کند ) یا برای کارهای بزرگ و اختصاصی پروژه ای کار کنید و فقط برای کارهای روتین مثل جواب تیکت و تلفن و کارهای اداری ( از بین دانشجویان یا جویندگان کار بدون سابقه ) استخدام کنید ...
JeyServer
September 17th, 2015, 19:34
ما الان 3 نفر هستیم از 3 هشر مختلف و به صورت ریموت کار میکنیم . وقتی قرارداد محضری بسته بشه کسی نمیتونه اطلاعات مشتری رو دچار مشکل کنه
به نظر من برای کار هاستینگ و سرور کار به صورت ریموت بهتر هست تا حضوری
ممنونم از نظرتون ولی بفرمایید چه قردادی وجود داره که وقتی همه چیز رو یکی از شما ۳ نفر خدای نکرده ریخت به هم ، بتونید پیگیر بشید؟
آیا در قردادتون بند "شرایط عدم رقابت" ذکر شده؟آیا توی ایران این بند قابل عملی شدن هست؟
ایا حقوق دو نفر باقی مانده بصورت ثابت پرداخت میشه؟ اگر بله ایا بخاطر مهمونی، کسالت، عروسی و ختم فامیل هر روز یکی از دوستانتون از زیر کار کردن در نمیره؟اگر نه در تقسیم سود ماهیانه اختلافی ایجاد نمیشه؟
آیا تیکت هارو با لحن بد و بداخلاقی پاسخ نمیدند؟
بله حتی اگر همه چیز خوب پیش بره و خدای نکرده یک دفعه یکی از دوستانتون خطایی ازش سر زد که نیاز به پیگیری حقوقی داشت آیا راهی دارید به جز اینکه خودتون بعد از شکایت از طریق فتا و طی مراحلش حضورا مسافرت کنید به شهرشون و ادامه مسیر قانونی رو طی کنید که البته این پروسه بعد از خدشه دار شدن آبروی شما و شرکتتون اتفاق خواهد افتاد.
البته درسته که همه این اتفاقات ممکنه در کار حضوری هم بیوفته ولی ضریب دسترسی به شخصی که ازش مدارک و ضمانت دارید خیلی فرق میکنه با کسی که تا حالا چند بار بیشتر ندیدش(یا شاید اصلا) حتی اگر قرداد محضری داشته باشید.
- - - Updated - - -
یعنی 1 نفر هم مراجعه نکرد ؟ اگر مراجعه کننده داشتید ، پس علت اینکه شما قبول نکردید چی بوده ؟
حدس میزنم شما دنبال یک شرایط آرمانی هستید !
عمدتا کسایی که کار تخصصی می کنند دنبال این حقوق ها نمیروند و کلا کسی که تخصص دارد یعنی درآمد هم داره و اگر کسی گفت من فوق تخصص در زمینه x دارم ولی تا الان 1 ریال درآمد نداشتم و نیازمند کار هستم تنها کاری که باید انجام دهید این است که مسیر خروج از ساختمان را بهش یادآوری کنید ...
شما یا باید نیروی 0 بگیرید و آموزش دهید ( که در این حالت هم باید از طرف تعهد بگیرید که بعد از آموزش مثلا باید 2 سال کار کند ) یا برای کارهای بزرگ و اختصاصی پروژه ای کار کنید و فقط برای کارهای روتین مثل جواب تیکت و تلفن و کارهای اداری ( از بین دانشجویان یا جویندگان کار بدون سابقه ) استخدام کنید ...
مراجعه در حد 10-15 نفر رو داشتیم ولی خیر اصلا دنبال شرایط آرمانی نمیگردیم.
ما دنبال کسی میگردیم که علاقه به کارش داشته باشه، در عشق به کارش رو در اولویت قرار بده و جیبش رو در اولویت دوم، مطمئن باشید ما اینقدر جیبش رو پر میکنیم تا فکر قطع همکاری رو اصلا نکنه
میدونیم که چنین افرادی با شرایطی که دوستان ذکر کردند کمی نایاب شده!
پس راضی هستیم به افرادی که اطلاعات نرمال این کار رو دارند
------
دوستانی که به ما مراجعه کردند اکثرا یا دنبال کارآموزی بودند یا بسیار بی مسئولیت!
برای مثال ما با دوستی صحبت کردیم که در مرحله بررسی مدارک هویتی مشخص شد از قدم اول تمامی مشخصاتش رو به ما اشتباه گفته بود تا به هر نیتی وارد مجموعه ما بشه.
یا دوستی برای ما 15 روز بصورت آزمایشی کار کرد، یک روز نیومد، یک روز دیر اومد،چند روز رفت مسافرت!و.... با اینکه اطلاعاتشون از متوسط هم پایینتر بود.
shahinmq
September 17th, 2015, 19:37
بنده به شما حقوق یک ماه کارمند مذکور رو بدم، شما میتونید در عرض یک ماه به مرحله ای برسونیدش که برای ارتباط با مشتری بصورت مستقیم آماده باشه؟
سال پیش دفتر کار راه اندازی کردیم و یک آقا برای روابط عمومی استخدام شد ، ایشون کلا از برنامه نویسی و طراحی 1% هم اطلاعی نداشتند ، چند روزی فقط میومدند باهاشون در رابطه با اصطلاح ها و نحوه ی برخورد با ارباب رجوع صحبت می کردیم ، ایشون در سود دهی بسیار کمک کردند اما متاسفانه 2 کارمند دیگر که کار بلد هم بودند و مستقیم استخدام شدند به شدت به ما ضرر وارد کردند،در آخر هم مجبور به پرداخت جریمه به مشتری شدیم! این وسط بستگی به خود فرد هم داره که واقعا دنبال کار اومده یا فقط گوشه ای از وقتش پر بشه ! شما هم گویا اصفهانی هستید مثل بنده :) بیشتر وقتتون رو روی نیروی کار بالای 20 سال و دارای کارت پایان خدمت یا حداقل اگر پایان خدمت هم ندارن ، در حال تحصیل نباشن.اگر کمکی بر میاد در خدمتم انشاالله از شنبه اصفهانم.
spark3r
September 17th, 2015, 19:41
بله ولی بد هم نیست اگر به عنوان یک مشتری شرکت به این رویه نگاه کنیم،یهو همه چیز بره زیر دست یک کار آموز نابلد، شما باشی راضی میشی؟
همونطور که قبلا گفتم پیشنهاد شما برای موقعی خوبه که همه چیز طبق روال عادی باشه و شرکت برای تامین نیروی مورد نیازش مثلا در سال آینده اقدام به چنین کاری بکنه
- - - Updated - - -
بستگی به نفرش داره. ممکنه یک نفر دو هفته ای آماده بشه ممکنه یک نفر یک سالم طول بکشه.
باید بگردی آدمش رو پیدا کنی.
JeyServer
September 17th, 2015, 19:46
بستگی به نفرش داره. ممکنه یک نفر دو هفته ای آماده بشه ممکنه یک نفر یک سالم طول بکشه.
باید بگردی آدمش رو پیدا کنی.
همه این تایپک بخاطراینکه دوستان تجربه اشون برای پیدا کردن "آدمش" یا "نفرش" هست!
که اصلا یا صورت مسئله رو تکرار کردند یا تاکید دارند به راه هایی که حداقل به گفته خود شما از یک ماه تا یک سال و یا شایدم بیشتر زمان بر هست.
DeLtAvPs
September 17th, 2015, 19:47
دوست عزیز اینکه افرادی باشند که به کاری که شما انجام میدین علاقه داشته باشند کم هستش و شما باید علاقه رو توی اونها پرورش بدید
مگر چند نفر از تحصیلکرده های ما از سرور و هاست سر در میارن؟ پس باید بهشون چند روز فرصت بدین تا عاشق کارشون باشن
شما به یه نحوی نیروها رو مجبور کنید چند روز برای شما کار کنند و مطمئن باشید از بین اونها نیروی خوب هم پیدا میشه
2 سال پیش وقتی اصفهان بودم و دفتر داشتم همکارم 4 تا نیرو گرفت و بعد از 1 ماه یکی از اونها رو انتخاب کرد، شخص مورد نظر واقعا از همه نظر خوب بود و سریع همه چی رو یاد میگرفت ولی متاسفانه بعد ها سر حقوق به مشکل برخورد و بیرون رفت
hamid53214
September 17th, 2015, 19:48
حقوق بالای یک میلیون
بیمه و مزایا
ساعت کاری معمول
بار کاری کنترل شده
شرایط استخدام معمول
و...
پیشنهاد دوستان چیه؟
تسلط کامل بر نرم افزارهای مدیریت محتوای WordPress و Joomla و ماژول ها و پلاگین های معروف و کاربردی این سیستم ها
تسلط کامل بر زبان های برنامه نویسی HTML٥ و Css٣ و استاندارد سازی آنها
توسعۀ سایت جهت ارائۀ Cross Browser و Cross Platform
آشنایی کامل با زبان برنامه نویسی Jquery و قدرت ایجاد و ویرایش Plugin های آن
آشنایی کامل با تکنولوژی Responsive و فریم ورک های آن
تسلط کامل بر Twitter Bootstrap
تسلط کامل با زبان برنامه نویسی PHP
تسلط کامل بر پایگاه دادۀ MySQL
آشنایی با فناوری Ajax
شما یه نفرو میخواید که هم front end فول باشه هم backend
شخص مورد نظر مطمئنا تا حالا درامد خیلی بالاتری کسب کرده
متاسفانه مشاهده شده در مواردی توقع دارند 10 میلیون سود آوری داشته باشی و قط یک میلیون پرداخت کنند
این شخص با توانایی هایی که ذکر کردین یه شرکت میزنه 10 تا کاراموز میگیره
نمیاد واسه یه میلیون کار کنه دو هفته بعدم شما بگید نمیخوایم راضی نبودیم
واقعا یک میلیون خیلی پوله؟
TeraServerCo
September 17th, 2015, 19:51
تا به حال که مشکلی وجود نداشته و خدا روشکر روز به روز همه چی بهتر میشه.
توی قرارداد میتونیدتمامی مواردی رو که باید انجام شه و نیاز هست رو درج کنید و توی محضر تمامی مدارک شناسایی رو از شما میگیرن
ساعت کاری هم که مشخصه طرف چه ساعت هایی انلاین بوده و هست . همکاری ما 3 طرفه هست و به خوبی انجام میشه
شما ممکنه توی شهر خودتون متخصص مورد نیاز رو پیدا نکنید ولی اگر به صورت ریموت استخدام کنید انتخاب بیشتری برای پیدا کردن متخصص دارید.
برای حقوق و هزینه هم whmcs سیستم حسابداری داره که همه چیز داخلش مشخصه و به راحتی دخل و خرج حساب میشه . ما که تا حالا مشکلی نداشتیم
البته همه چی بستگی به خوتون داره که چه شرایطی رو وضع کنید.
برای کار حضوری هم همین مشکلاتی که گفتین وجود داره وقتی کارمندتون غیبت کنه میخواین چیکار کنید ؟ برین درخونش و به زور بیاریدش سر کار؟
کار هاستینگ فقط عشق و علاقه لازم داره. من خودم ساعت های استراحتم هم بیشتر اوقات انلاین میشم و کارارو چک میکنم در حالی که وظیفه من نیست ولی چون به این کار علاقه دارم وقت بیشتری میذارم
JeyServer
September 17th, 2015, 19:57
تسلط کامل بر نرم افزارهای مدیریت محتوای WordPress و Joomla و ماژول ها و پلاگین های معروف و کاربردی این سیستم ها
تسلط کامل بر زبان های برنامه نویسی HTML٥ و Css٣ و استاندارد سازی آنها
توسعۀ سایت جهت ارائۀ Cross Browser و Cross Platform
آشنایی کامل با زبان برنامه نویسی Jquery و قدرت ایجاد و ویرایش Plugin های آن
آشنایی کامل با تکنولوژی Responsive و فریم ورک های آن
تسلط کامل بر Twitter Bootstrap
تسلط کامل با زبان برنامه نویسی PHP
تسلط کامل بر پایگاه دادۀ MySQL
آشنایی با فناوری Ajax
شما یه نفرو میخواید که هم front end فول باشه هم backend
شخص مورد نظر مطمئنا تا حالا درامد خیلی بالاتری کسب کرده
متاسفانه مشاهده شده در مواردی توقع دارند 10 میلیون سود آوری داشته باشی و قط یک میلیون پرداخت کنند
این شخص با توانایی هایی که ذکر کردین یه شرکت میزنه 10 تا کاراموز میگیره
نمیاد واسه یه میلیون کار کنه دو هفته بعدم شما بگید نمیخوایم راضی نبودیم
واقعا یک میلیون خیلی پوله؟
مشکلی که الان همه کشور / بازار هاستینگ / بازار برنامه نویسی رو ریخته به هم دقیقا طرز فکر شماست!
همونطوری که دوستان ذکر کردند شما انتظار دارید با ورودتون به شرکت کسی بهتون 10 میلیون حقوق بده؟خیر شما توی هر کشور / سازمان / شرکتی که برید باید از یه نقطه 0 یا کمی بالاترش شروع کنید تا بعد از اثبات شخصیتتون و توانایی هاتون هم پستتون ترفیع پیدا کنه هم حقوقتون افزایش
افرادی با چنین طرز فکر فقط تمرکز کردند روی خودشون، خودشون چه پستی دارند، چه حقوقی دارند،چه شرایطی دارند!
اصلا کار گروهی معنا نداره برای چنین افرادی، تجربه ای که کسب میکنند اصلا مورد توجه قرار نمیگیره
فقط اینکه هر کسی واسه خودش کار کنه، واسه خودش پول در بیاره!
والبته که من توی نوشته های قبلیم ذکر کردم که:
ما دنبال کسی میگردیم که علاقه به کارش داشته باشه، در عشق به کارش رو در اولویت قرار بده و جیبش رو در اولویت دوم، مطمئن باشید ما اینقدر جیبش رو پر میکنیم تا فکر قطع همکاری رو اصلا نکنه
hamid53214
September 17th, 2015, 20:04
مشکلی که الان همه کشور / بازار هاستینگ / بازار برنامه نویسی رو ریخته به هم دقیقا طرز فکر شماست!
همونطوری که دوستان ذکر کردند شما انتظار دارید با ورودتون به شرکت کسی بهتون 10 میلیون حقوق بده؟خیر شما توی هر کشور / سازمان / شرکتی که برید باید از یه نقطه 0 یا کمی بالاترش شروع کنید تا بعد از اثبات شخصیتتون و توانایی هاتون هم پستتون ترفیع پیدا کنه هم حقوقتون افزایش
افرادی با چنین طرز فکر فقط تمرکز کردند روی خودشون، خودشون چه پستی دارند، چه حقوقی دارند،چه شرایطی دارند!
اصلا کار گروهی معنا نداره برای چنین افرادی، تجربه ای که کسب میکنند اصلا مورد توجه قرار نمیگیره
فقط اینکه هر کسی واسه خودش کار کنه، واسه خودش پول در بیاره!
والبته که من توی نوشته های قبلیم ذکر کردم که:
معذرت میخوام سو تفاهم نشه
عرض کردم توقع دارند 10 میلیون سود آوری کنی و یک میلیون بگیری
اتفاقا بنده ساکن اصفهان هستم
ولی عرض بنده اینه که با این تخصص هایی که ذکر شده یک میلیون حقوق محسوب نمیشه
نخیر بنده هیچ وقت توقع ندارم کسی رو از اول با حقوق 10 میلیون استخدام کنند
ولی وقتی حقوق رو نوشتید 1300 توقع یه برنامه نویس حرفه ای و یه طراح گرافیکی قوی رو همزمان نداشته باشید
TeraServerCo
September 17th, 2015, 20:12
کسی که شرایط مد نظر شما رو داشته باشه برای خودش کار میکنه و نمیره کارمند معمولی یک شرکت شه با درامد معمولی
صدرصد توانایی اینو داره که درامد بیشتری کسب کنه
JeyServer
September 17th, 2015, 20:16
ولی وقتی حقوق رو نوشتید 1300 توقع یه برنامه نویس حرفه ای و یه طراح گرافیکی قوی رو همزمان نداشته باشید
1- خیر اصلا حقوق یک میلیون برای یک برنامه نویس حرفه ای پولی حساب نمیشه، ولی انتظار چی رو دارید؟از ماه اول چند میلیون پرداخت کنیم؟
2- ما اصلا به برنامه نویس حرفه ای یا غیر حرفه ای اعتفادی نداریم، کلمات با تجربه یا کم تجربه کلمات مناسب تری هستند که به عامل زمان و علاقه محدود میشند و حقوق 1300 برای یک برنامه نویس با تجربه متوسط کافی هست.
3- (اینجا نه منظور شما این هست نه منظور بنده) ما اصلا کارای گرافیکی انجام نمیدیم و سعی میکنیم به جای وقت گذاشتن روی Frontend قسمت Backend رو پر بار تر کنیم
4- فکر نکنم هیچ شرکتی از کارمندش توقع سود آوری ده برابری نسبت به حقوقش رو داشته باشه.فکر میکنم این عدد 1 به 2 باشه برای افراد با تجربه که البته خیلی از این سود صرف هزینه های جانبی میشه(مالیات، تبلیغات، تجهیزات، در بعضی از موارد اجاره دفتر کار، بیمه کارکنان و...)
5- بنده به نظرم (به عنوان یک برنامه نویس ساده نه مدیر یک شرکت) اگر افراد جذب شرکت های لایق بشند بهتر از اینکه تنهایی کار کنند، حداقلش اینکه خیلی از این گروه های تابستونی جمع میشه و البته قابلیت قانون گذاری برای این حیطه شغلی بیشتر میشه که در مجموع همه به نفع مشتری و کارکنان و صاحبان مشاغله که البته روی نکته مورد نظر شما(حقوق و دستمزد) تاثیر کمی نمیذاره
- - - Updated - - -
کسی که شرایط مد نظر شما رو داشته باشه برای خودش کار میکنه و نمیره کارمند معمولی یک شرکت شه با درامد معمولی
صدرصد توانایی اینو داره که درامد بیشتری کسب کنه
درود و عرض ادب.
قربان تو چندتا از دانشگاه های ما دروس امور پیرامون سرور تدریس میشه؟ بله در خصوص شبکه یکسری کتب هست و حتی گاها لینوکس ! که صد البته اکثرا صرفا این درس ها رو پاس میکنند نه درک !
طبیعتا کسانی هم که مهارت های لازم رو دارند اکثرا 99% تجربی هستند و این یعنی خودشون سرور امتحان کردن و دوباره اکثرا خودشون بعد از مدتی سرور ارائه دادن ! از اینا که فروشنده هستند عده ای شکست خوردن و ترجیح دادن فعلا در شرکت هایی وارد کار بشند و یه عده هم بصورت پنهانی هم کارمند هستند و هم خودشون فروشنده هستند ! و عده خیلی خیلی کمی پیدا میشه که از این دوسته نباشند !
مخصوصا تو ایران که نسبت ادعا بیشتر و همچنین فرهنگ و قانون مدرک گرایی بیش از درک علم دانش رایج هست این مورد طبیعی هست که باتوجه به درخواستتون در اصفهان هنوز نتونستید یه کادر مناسب رو پیدا و تنظیم کنید.
و "در اولویت آخر" جذب نیروکار هم بصورت ریموت یکسری ابهامات رو داره اما قابل حل هستند !
hamid53214
September 17th, 2015, 20:43
1- خیر اصلا حقوق یک میلیون برای یک برنامه نویس حرفه ای پولی حساب نمیشه، ولی انتظار چی رو دارید؟از ماه اول چند میلیون پرداخت کنیم؟
2- ما اصلا به برنامه نویس حرفه ای یا غیر حرفه ای اعتفادی نداریم، کلمات با تجربه یا کم تجربه کلمات مناسب تری هستند که به عامل زمان و علاقه محدود میشند و حقوق 1300 برای یک برنامه نویس با تجربه متوسط کافی هست.
3- (اینجا نه منظور شما این هست نه منظور بنده) ما اصلا کارای گرافیکی انجام نمیدیم و سعی میکنیم به جای وقت گذاشتن روی Frontend قسمت Backend رو پر بار تر کنیم
4- فکر نکنم هیچ شرکتی از کارمندش توقع سود آوری ده برابری نسبت به حقوقش رو داشته باشه.فکر میکنم این عدد 1 به 2 باشه برای افراد با تجربه که البته خیلی از این سود صرف هزینه های جانبی میشه(مالیات، تبلیغات، تجهیزات، در بعضی از موارد اجاره دفتر کار، بیمه کارکنان و...)
5- بنده به نظرم (به عنوان یک برنامه نویس ساده نه مدیر یک شرکت) اگر افراد جذب شرکت های لایق بشند بهتر از اینکه تنهایی کار کنند، حداقلش اینکه خیلی از این گروه های تابستونی جمع میشه و البته قابلیت قانون گذاری برای این حیطه شغلی بیشتر میشه که در مجموع همه به نفع مشتری و کارکنان و صاحبان مشاغله که البته روی نکته مورد نظر شما(حقوق و دستمزد) تاثیر کمی نمیذاره
پس شما یک برنامه نویس و پشتیبان معمولی نیاز دارید
بهتره یکم توقعتون رو پایین تر بگیرید تا کارمند مورد نظرو پیدا کنید
زمانی که پروژه های قوی با درامد بالا داشتید میتونید با اطمینان کارمندای قوی بگیرید و کار خوب تحویل بدین
JeyServer
September 17th, 2015, 20:45
درود و عرض ادب.
قربان تو چندتا از دانشگاه های ما دروس امور پیرامون سرور تدریس میشه؟ بله در خصوص شبکه یکسری کتب هست و حتی گاها لینوکس ! که صد البته اکثرا صرفا این درس ها رو پاس میکنند نه درک !
طبیعتا کسانی هم که مهارت های لازم رو دارند اکثرا 99% تجربی هستند و این یعنی خودشون سرور امتحان کردن و دوباره اکثرا خودشون بعد از مدتی سرور ارائه دادن ! از اینا که فروشنده هستند عده ای شکست خوردن و ترجیح دادن فعلا در شرکت هایی وارد کار بشند و یه عده هم بصورت پنهانی هم کارمند هستند و هم خودشون فروشنده هستند ! و عده خیلی خیلی کمی پیدا میشه که از این دوسته نباشند !
مخصوصا تو ایران که نسبت ادعا بیشتر و همچنین فرهنگ و قانون مدرک گرایی بیش از درک علم دانش رایج هست این مورد طبیعی هست که باتوجه به درخواستتون در اصفهان هنوز نتونستید یه کادر مناسب رو پیدا و تنظیم کنید.
و "در اولویت آخر" جذب نیروکار هم بصورت ریموت یکسری ابهامات رو داره اما قابل حل هستند !
حرف حق جواب نداره!
alireza_gh
September 17th, 2015, 20:47
ببینید نیرو های ریموت از یک نظر مشکل ساز هستن و از جهاتی عالی
شما میتونین یک مجوز جهت اخذ کردن مدارک ملی و صدور قرارداد بگیرید تا در صورت تخلف کارمند بتونین قانونی پیگیری کنین
افراد متخصص زیادی هستن که پشت سیستم ها بیکارن و دنبال یک پروژه هستن .. بهتر هست شرکتتون رو مجازی بنا کنین و همینطور اجاره مکانی که برای شرکت میدید هم میره تو جیبتون و کارمزد کارمند هم کمتر میشه
و در ازای اون میتونین متخصصین بیشتری استخدام کنین تا مسائل فنی مشتریان رو سریعتر برطرف کنن (این به تنهایی دلیل بزرگی برای جذب مشتری هست)
JeyServer
September 17th, 2015, 20:47
پس شما یک برنامه نویس و پشتیبان معمولی نیاز دارید
بهتره یکم توقعتون رو پایین تر بگیرید تا کارمند مورد نظرو پیدا کنید
زمانی که پروژه های قوی با درامد بالا داشتید میتونید با اطمینان کارمندای قوی بگیرید و کار خوب تحویل بدین
خیر ما یک برنامه نویس یا پشتیبان معمولی نیاز نداریم، فعلا مجبوریم به سطح معمولی اکتفا کنیم تا فشار از دوش ما یا مشتری برداشته بشه.
وقتی من یک برنامه نویس به قول شما معمولی هم نتونستم گیر بیارم با چه اطمینانی پروژه های قوی ای که روزانه داریم رد میکنیم رو قبول کنم؟روی هوا به این بگم آره بعد بیوفتم به چه کنم چه کنم؟
alireza_gh
September 17th, 2015, 20:49
آقای JayServer,
اشخاص زیادی هستن برای انجام پروژه های برنامه نویسی بزرگ که در شرکت های مرتبط شاغل هستن اما به صورت آزاد هم کار انجام میدن
شما میتونین با پرداخت کارمزد به اونها پروژه بسپرید
JeyServer
September 17th, 2015, 20:51
ببینید نیرو های ریموت از یک نظر مشکل ساز هستن و از جهاتی عالی
شما میتونین یک مجوز جهت اخذ کردن مدارک ملی و صدور قرارداد بگیرید تا در صورت تخلف کارمند بتونین قانونی پیگیری کنین
افراد متخصص زیادی هستن که پشت سیستم ها بیکارن و دنبال یک پروژه هستن .. بهتر هست شرکتتون رو مجازی بنا کنین و همینطور اجاره مکانی که برای شرکت میدید هم میره تو جیبتون و کارمزد کارمند هم کمتر میشه
و در ازای اون میتونین متخصصین بیشتری استخدام کنین تا مسائل فنی مشتریان رو سریعتر برطرف کنن (این به تنهایی دلیل بزرگی برای جذب مشتری هست)
آقای JayServer,
اشخاص زیادی هستن برای انجام پروژه های برنامه نویسی بزرگ که در شرکت های مرتبط شاغل هستن اما به صورت آزاد هم کار انجام میدن
شما میتونین با پرداخت کارمزد به اونها پروژه بسپرید
خب ما میخوایم با اطمینان کار کنیم، نمیخوایم که با آبروی خودمون بازی کنیم.
بنده وقتی مشتری بهم زنگ میزنه میگه فلان پروژه رو دارم، شما میفرمایید بهش بگم آره و تازه شروع کنم به گشتن برای برنامه نویس؟
در واقع میفرمایید دلال بشم؟
alireza_gh
September 17th, 2015, 21:02
خیر عزیز
وقتی کسی به شما میگه کاره برنامه نویسی دارم سفارشش رو هم میده
و شما مثلا یه تاپیک میزنی یا دنبال شخصی میگردی برای اینکار
شما دلالی نمیکنی..مشتری جذب میکنی..اگه بگی نه میره سراغ کس دیگه
اما اگه یه نفر خوب پیدا کنین و حتی رو اون پروژه سود هم نکنین ، اگر اون مشتری یه زمانی هاست هم بخواد میاد باز پیش شما
نیمه پر لیوان رو نگاه کنین
از پله اول شروع کنین به بالا رفتن تا به اونجایی که برنامه نویس اختصاصی هم داشته باشید برسید
JeyServer
September 17th, 2015, 21:13
خیر عزیز
وقتی کسی به شما میگه کاره برنامه نویسی دارم سفارشش رو هم میده
و شما مثلا یه تاپیک میزنی یا دنبال شخصی میگردی برای اینکار
شما دلالی نمیکنی..مشتری جذب میکنی..اگه بگی نه میره سراغ کس دیگه
اما اگه یه نفر خوب پیدا کنین و حتی رو اون پروژه سود هم نکنین ، اگر اون مشتری یه زمانی هاست هم بخواد میاد باز پیش شما
نیمه پر لیوان رو نگاه کنین
از پله اول شروع کنین به بالا رفتن تا به اونجایی که برنامه نویس اختصاصی هم داشته باشید برسید
ممنونم از نظرتون ولی به نظرم بعد از صرف میلیون ها هزینه برای خرید دفتر و سایر سرمایه گذاری های اولیه و چندین سال زمان و کسب تجربه و اعتماد و آبرو ، شروع از 0 و نگاه به سود خرید هاست(!) خیلی پیش پا افتاده است!
قبلا ذکر کردم که ما مشکلی برای جذب مشتری نداریم و توی دو ماه اخیر حتی داریم سفارش جدید رو کنسل میکنیم، مشکل ما نیروی کاره
alireza_gh
September 17th, 2015, 21:28
در مورد نیروی کار همونطور که خودم گفتم و یکی از دوستان کامل توضیح دادن به طور حضوری یا باید خودتون تعلیم بدین و بابتش هم میتونین هزینه دریافت کنین، یعنی به طرف بگین کلاس های حضوری آموزشی برگذار میکنیم و خودمون هم به استخدام در میاریم شمارو با فلان قدر درآمد
یا اینکه دانشجویانی که در رشته های مرتبط در حال تحصیل هستن دعوت کنین
افراد زیادی در سن های مختلف حتی نوجوان های 15-16 ساله دانش زیادی در مورد سرور و هاستینگ دارن، میتونین بگردین و اعلامیه بزنین
یا آخرین راه اینه که با کارمزد کمتر با روش قانونی کارمند ریموت با تخصص بالا جذب کنین
xphost
September 17th, 2015, 21:38
ببینید اول استخدام به متخصص هم بالای 1/5 میلیون نمیدن
پسر خاله بنده با کلی دانش در عرصه برنامه نویسی وقتی استخدام شرکت شد حقوقش تا 3 ماه اول 1/5 بود
بعد از این تا 4 میلیون هم دارند بهش میدن
متاسفانه ادم کاربلد کمه
خیلیا رو میشناشم از دانشگاه شریف تهران مهندسی عمران گرفتن ولی هیچ شرکتی حاضر نیست بهشون یک پروزه کوچیک بده و یا استخدامشون کنه
دلیلش هم عدم توانایی برای کار+توقع پولی بالا
کار هست ولی ادم کار نیست
TeraServerCo
September 17th, 2015, 21:40
توی همین انجمن افراد متخصص زیادی هستن که فقط به صورت ریموت کار میکنن. شماا ی اطلاعیه بده با اطمینان میگم بهترین نیرو هارو استخدام میکنید.
JeyServer
September 17th, 2015, 21:42
توی همین انجمن افراد متخصص زیادی هستن که فقط به صورت ریموت کار میکنن. شماا ی اطلاعیه بده با اطمینان میگم بهترین نیرو هارو استخدام میکنید.
یعنی میفرمایید این افراد متخصص که قطعا تعدادیشون هم ساکن اصفهان هستند، حال ندارند صبح ها از خواب بلند بشند؟
TeraServerCo
September 17th, 2015, 21:45
یعنی میفرمایید این افراد متخصص که قطعا تعدادیشون هم ساکن اصفهان هستند، حال ندارند صبح ها از خواب بلند بشند؟
به هرحال بعضیا ترجیح میدن توی منزل کار کنن تا اینکه برن توی یک شرکت همون کار رو انجام بدن. از لحاظ صرف هزینه برای دوطرف خیلی بهتره.
به هرحال بازم بستگی به انتخاب خودتون داره شاید ترجیح بدین کار به صورت حضوری باشه
spark3r
September 17th, 2015, 21:47
درود و عرض ادب.
دمت گرم خدایی
معرکه بود
JeyServer
September 17th, 2015, 21:47
به هرحال بعضیا ترجیح میدن توی منزل کار کنن تا اینکه برن توی یک شرکت همون کار رو انجام بدن. از لحاظ صرف هزینه برای دوطرف خیلی بهتره.
به هرحال بازم بستگی به انتخاب خودتون داره شاید ترجیح بدین کار به صورت حضوری باشه
بله قطعا همینطوره که ما ترجیح میدیم که حضوری همکاری صورت بگیره چون دردسر هایی که شما هنوز بهش بر نخوردید رو بنده پشت سر گذاشتم(جسارت نباشه،شاید از بدشانسی ما بوده)
TeraServerCo
September 17th, 2015, 21:50
بله قطعا همینطوره که ما ترجیح میدیم که حضوری همکاری صورت بگیره چون دردسر هایی که شما هنوز بهش بر نخوردید رو بنده پشت سر گذاشتم(جسارت نباشه،شاید از بدشانسی ما بوده)
به هرحال موفق باشید و امیدوارم نیروی متخصص مورد نیازتون رو پیدا کنید.
JeyServer
September 17th, 2015, 21:51
دمت گرم خدایی
معرکه بود
که البته این شرح مصیبت بود که همه ی ما اون رو پشت سر گذاشتیم.
هنوز دوستانی که خودشون صاحب کسب و کار و شرکتی که کادر کاملی داره داخل تایپک شرکت نکردند.
اگر هم کردند جواب هایی دادند که قطعا خودشون رو هم قانع نمیکنه!
ramtin2025
September 17th, 2015, 23:37
سلام
ما تو مشهد کارمند نیاز داشتیم و یک صفحه استخدام آماده کردیم و سه نویت در روزنامه چاپ کردیم بدون شماره تماس و آدرس و در سایت دیوار هم ثبت کردیم ، یعنی فقط از طریق سایت ثبت نام کردند و ما بعدا با گزینه های مورد نظر تماس گرفتیم و اومدن برای مصاحبه و انتخاب کردیم. حقوق و مزایا هم خیلی کمتر از چیزی که شما در نظر گرفتید هست.
فکر میکنم حدود 40 نفر ثبت نام کردن که 10 12 نفرشون رو دعوت کردیم (با توجه به نزدیک بودن به دفتر شرکت) برای مصاحبه و بعضی هاشون خیلی فراتر از نیاز ما بودند. البته کار ما هاستینگ نیست و در زمینه طراحی سایت فعالیت داریم.
به نظر من اگه نمیتونید نیروی متخصص بگیرید ، نیروی معمولی با مزایای کمتر بگیرید و خودتون متخصصش کنید و کم کم افزایش حقوق و غیره . اینجور نیرو ها معمولا وفاداری بیشتری هم پیدا میکنند.
موفق باشید
pouyajabbarisani
September 18th, 2015, 03:20
دوست عزیز می دونید موضوع چیه؟ اونهایی که یه چیز هایی بلدند و حاظر اند به یک میلیون کار کنند رو شما نمی پسندید و می خواهید که فول استک دولوپر باشه و اونهایی که به قول خودمون فول استک دولوپر هستند و همه ی نسخه های لینوکس و زبان های برنامه نویسی رو قورت می دن، هیچوقت نمیان به 300 دلار کار کنند. در حال حاظر افرادی که مهارت هایی رو که شما ذکر کردین رو دارا هستند در اروپا با ویزای مهارت ویژه ی کاری استخدام می کنند با حقوق پایه 4000 یورو که میشه 15 میلیون تومن بنده دورو برم خیلی هستن اینجور ادما که رفتن یا در حال رفتن هستند (حتی خودم که تا یکی دوسال بارمو جمع می کنم) و یا هم تو شرکت های گنده ای استخدام شدن مثل دیجی کالا و آنتورک با حقوق و مزایای بالا. پس درواقع نفرمایید که انتظار رویایی دارند که با 10 میلیون استخدام بشن بگید با 10 میلیون استخدام میشن. فردی که دو سه سال فقط زحمت شبانه روزی میکشه در کنار چرت و پرت های دانشگاه اینهمه تخصص یاد میگیره انتظار نداشته باشید که با یک میلیون کارکنه. شما دیدتون از وضع اقتصادی مملکت حدود 7 سال پیش هست الان یه آپارتمان معمولی 300 تومن پولشه اونوقت باید ایشون فرض کنیم نه بخوره نه بپوشه مثل ربات کار کنه می تونه بعد از 30 سال یه خونه نقلی بخره اونهم اگه تورم و افزایش قیمت 0 درصد باشه :)))
تو ایران سیستم دانشگاهی مشکل داره هیچی درس نمیدن اگرم بدن کسی تلاش نمیکنه واقعا از ته دل یاد بگیره پس اونهایی که تلاش می کنند و یاد میگیرن ارزششون خیلی بالاتر از 10 میلیون در ماهه.
امید وارم که در باره ی حرف هام خوب فکر بکنید و منطقی باشید و اینکه یه کارمند خوب پیدا کنید ;)
روزتون خوش.
TeraServerCo
September 18th, 2015, 03:26
دوست عزیز می دونید موضوع چیه؟ اونهایی که یه چیز هایی بلدند و حاظر اند به یک میلیون کار کنند رو شما نمی پسندید و می خواهید که فول استک دولوپر باشه و اونهایی که به قول خودمون فول استک دولوپر هستند و همه ی نسخه های لینوکس و زبان های برنامه نویسی رو قورت می دن، هیچوقت نمیان به 300 دلار کار کنند. در حال حاظر افرادی که مهارت هایی رو که شما ذکر کردین رو دارا هستند در اروپا با ویزای مهارت ویژه ی کاری استخدام می کنند با حقوق پایه 4000 یورو که میشه 15 میلیون تومن بنده دورو برم خیلی هستن اینجور ادما که رفتن یا در حال رفتن هستند (حتی خودم که تا یکی دوسال بارمو جمع می کنم) و یا هم تو شرکت های گنده ای استخدام شدن مثل دیجی کالا و آنتورک با حقوق و مزایای بالا. پس درواقع نفرمایید که انتظار رویایی دارند که با 10 میلیون استخدام بشن بگید با 10 میلیون استخدام میشن. فردی که دو سه سال فقط زحمت شبانه روزی میکشه در کنار چرت و پرت های دانشگاه اینهمه تخصص یاد میگیره انتظار نداشته باشید که با یک میلیون کارکنه. شما دیدتون از وضع اقتصادی مملکت حدود 7 سال پیش هست الان یه آپارتمان معمولی 300 تومن پولشه اونوقت باید ایشون فرض کنیم نه بخوره نه بپوشه مثل ربات کار کنه می تونه بعد از 30 سال یه خونه نقلی بخره اونهم اگه تورم و افزایش قیمت 0 درصد باشه :)))
تو ایران سیستم دانشگاهی مشکل داره هیچی درس نمیدن اگرم بدن کسی تلاش نمیکنه واقعا از ته دل یاد بگیره پس اونهایی که تلاش می کنند و یاد میگیرن ارزششون خیلی بالاتر از 10 میلیون در ماهه.
امید وارم که در باره ی حرف هام خوب فکر بکنید و منطقی باشید و اینکه یه کارمند خوب پیدا کنید ;)
روزتون خوش.
یا حرفاتون کاملا موافق هستم.توی این زمونه 1 میلیون نیازهای یک ادم مجرد رو هم برطرف نمیکنه
shahinmq
September 18th, 2015, 03:30
جناب یگانه مهر(اگر اشتباه عرض کردم عذر خواهی میکنم)میتونم بپرسم ملاک و معیار دقیق شما برای استخدام چی بوده ؟ یعنی شما فرض کن من اومدم برای مصاحبه ، چه چیزاهایی درخواست شده که شخص رضایت شما رو جلب نکرده ؟
مراجعینی که داشتید یعنی یک رزومه یا سابقه ای چیزی نداشتن ؟
ماشاالله ما هرکی رو میبینیم سوال می کنم شغلت چیه الان چکار می کنی ؟ میگه برنامه نویسم ، نمیدونم پس این افراد کجان !
صرفا اگر کارتون رو راه میندازه با برنامه نویسی که از نظر خودتون قابل اطمینان باشه صحبت کنید و بجای لغو پروژه هاتون کارهارا درصدری حساب کنید تا انشاالله نیروی کار مناسب جمع آوری کنید.
Maysam.M
September 18th, 2015, 10:36
روزتون خوش.
دقیقا همینطوره است!
یادم می آید یک شرکت کوچک یا بهتر بگویم یک استارت آپ کوچک برای مصاحبه رفته بودم که توقعات بسیار بالایی در ازای پرداخت حقوق بسیار پایینی داشتند!
هم backend و هم frontend و هم کار با جاوا و اندروید !
توقع داشتند که از فردا هم شروع به کار کنم !
الان یک fullstack developer در صورتی ک بتونه مهاجرت کنه به راحتی بیش از 20 میلیون تومان درآمد خواهد داشت !
برنامه نویسی یک شغل بسیار سخته است با توجه به اینکه تکنولوژی ها و تغییرات بسیار زیادی دارد و نیاز به یادگیری همیشگی هست
JeyServer
September 18th, 2015, 11:45
سلام
ما تو مشهد کارمند نیاز داشتیم و یک صفحه استخدام آماده کردیم و سه نویت در روزنامه چاپ کردیم بدون شماره تماس و آدرس و در سایت دیوار هم ثبت کردیم ، یعنی فقط از طریق سایت ثبت نام کردند و ما بعدا با گزینه های مورد نظر تماس گرفتیم و اومدن برای مصاحبه و انتخاب کردیم. حقوق و مزایا هم خیلی کمتر از چیزی که شما در نظر گرفتید هست.
فکر میکنم حدود 40 نفر ثبت نام کردن که 10 12 نفرشون رو دعوت کردیم (با توجه به نزدیک بودن به دفتر شرکت) برای مصاحبه و بعضی هاشون خیلی فراتر از نیاز ما بودند. البته کار ما هاستینگ نیست و در زمینه طراحی سایت فعالیت داریم.
به نظر من اگه نمیتونید نیروی متخصص بگیرید ، نیروی معمولی با مزایای کمتر بگیرید و خودتون متخصصش کنید و کم کم افزایش حقوق و غیره . اینجور نیرو ها معمولا وفاداری بیشتری هم پیدا میکنند.
موفق باشید
سلام
بله بنده هم از یکی دوستانمون شنیدم که توی مشهد صاحب کسب و کاری هستند که با حقوق های بسیار خنده دار و مهارت های بسیار قابل توجه نیرو های خیلی خوبی استخدام کردند
به نظر شما فرق مشهد با اصفهان چیه؟
آیا مشهد دیر تر برای تاسیس اینجور شرکت ها اقدام کرده؟
- - - Updated - - -
دوست عزیز می دونید موضوع چیه؟ اونهایی که یه چیز هایی بلدند و حاظر اند به یک میلیون کار کنند رو شما نمی پسندید و می خواهید که فول استک دولوپر باشه و اونهایی که به
....
روزتون خوش.
سلام
ببینید بنده هم قبلا اعلام کردم:
شما توی هر کشور / سازمان / شرکتی که برید باید از یه نقطه 0 یا کمی بالاترش شروع کنید تا بعد از اثبات شخصیتتون و توانایی هاتون هم پستتون ترفیع پیدا کنه هم حقوقتون افزایش
این به معنای این نیست که فقط شخص شروع کنه به ترفیع گرفتن! این به معنای اینکه شما در زمانی که داری برای ترفیع گرفتن تلاش میکنید همزمان شرکت هم با شما پیشرفت میکنه نه اینکه از 0 بیاید و انتظار همه چیز رو داشته باشید.
همینطور:
خیر اصلا حقوق یک میلیون برای یک برنامه نویس حرفه ای پولی حساب نمیشه، ولی انتظار چی رو دارید؟از ماه اول چند میلیون پرداخت کنیم؟
ما هم یک شرکت نو پا هستیم و دستمزد کارشناس ها تنها یکی از مخارج ثابت ماست. البته بی حساب و کتاب هم وارد این کار نشدیم ولی آخرش هرچقدر هم سرمایه اولیه توی کار باشه، هیچوقت هیچ شرکتی نمیاد عمده این سرمایه رو برای دستمزد ها کنار بذاره
حقوق 1300 برای یک برنامه نویس با تجربه متوسط کافی هست.
خیر ما یک برنامه نویس یا پشتیبان معمولی نیاز نداریم، فعلا مجبوریم به سطح معمولی اکتفا کنیم تا فشار از دوش ما یا مشتری برداشته بشه.
جدای تمامی حرف هایی که گفته شده، شما فکر کردی من وزیر ارتباطاتم؟(که البته اگرم بودم بازم کاری از دستم برنمیومد!)
با توجه به وضعیت کشور، شرایط از دست یکی دو نفر کاملا خارج شده و مسئولیت روی دوش همه است.
تقصیر من یا شما نیست که خونه شده 300 میلیون که طرف بعد از N سال کار کردن بتونه یدونه نقلیشو بخره!
بله ما میتونیم حقوق ها رو افزایش بدیم ولی به شرطی که اصلا کاری صورت بگیره
شما الان نگاه کنید، چندتا شرکت متخصص هاستینگ داریم واقعا؟ به 10 تا هم نمیرسند که واقعا میانگین رضایت مشتری ها رو مثبت کنند.
چرا؟چون افرادی مثل بعضی از دوستان خودشون رو اینقدر بالا بردن که نه کار درستو حسابی گیر خودشون اومده و نه مفید برای بقیه واقع شدند، در نتیجه شرکت های تازه تاسیس مثل ما به افراد معمولی (و یا پایین تر از معمولی) راضی شدند که کارشون رو راه بندازند.
آقا برید سر کار، یه مدت سختی بکشید، اونوقت ببینید که شرکت داره پیشرفت میکنه و قطعا حقوق شما هم افزایش پیدا میکنه.
شما دوتا شرکت دیجی کالا و اینتورک رو مثال زدید، اصلا این شرکت ها کارشون بر پایه هاستینگ و برنامه نویسی نیست.سود هایی که این دوتا شرکت بصورت مستقیم از مشتری بدست میارند رو اصلا نمیتونید با صنف ما مقایسه کرد، چطور انتظار مقایسه دستمزد هارو دارید؟
-----------
شما دارید اروپا رو با ایران مقایسه میکنید؟خوبه منم پرایدو با پورشه مقایسه کنم؟
چیه غرب با ایران یکسان هست که توی این مورد باشه؟
آخه یه حرفی بزنید که بشه خوند و نخندید(و گریه نکرد!)
- - - Updated - - -
یا حرفاتون کاملا موافق هستم.توی این زمونه 1 میلیون نیازهای یک ادم مجرد رو هم برطرف نمیکنه
شما الان یک گروه جمع و جور هاستینگ دارید، حدس میزنم میزان در آمد ما با شما تقریبا برابر هست.
بفرمایید چقدر در میارید که بخواید پول مالیات رو بدید، بیمه کارمند هارو بدید، پول تجهیزات و هزینه های روزمره ی دفتر رو بدید، هزینه سرور ها و لایسنس هارو بدید، کمی برای اتفاقات پیشبینی نشده هر ماه پس انداز کنید و در آخر حقوق کارمند هاتونو بدید که نیاز های یک آدم مجرد هم برطرف بشه؟ (و خودتون هم هیچی گیرتون نیاد)
- - - Updated - - -
جناب یگانه مهر(اگر اشتباه عرض کردم عذر خواهی میکنم)میتونم بپرسم ملاک و معیار دقیق شما برای استخدام چی بوده ؟ یعنی شما فرض کن من اومدم برای مصاحبه ، چه چیزاهایی درخواست
....
صرفا اگر کارتون رو راه میندازه با برنامه نویسی که از نظر خودتون قابل اطمینان باشه صحبت کنید و بجای لغو پروژه هاتون کارهارا درصدری حساب کنید تا انشاالله نیروی کار مناسب جمع آوری کنید.
ما بصورت عمده دوگروه معیار برای بررسی داشتیم.
گروه اول که به شخصیت مراجعه کننده برمیگشت که طبق اولویت:
1- صداقت در گفتار و رفتار
2- وضعیت پایدار نظام وظیفه حداقل برای یکی دو سال آینده
3- ترجیحا در حال تحصیل نباشند(برای نظم در حضورشون)
4- روابط عمومی
گروه دوم که به تخصص مراجعه کننده توجه میشه طبق اولویت:
1- میزان تسلط به Backend زبان PHP
2- مدیریت زمان
3- میزان تسلط به Frontend
هرچند که معیار های شخصیتی ما از گروه معیار های تخصصی برامون اهمیت بیشتری داشت چون هر چقدر شخصیت قابل اعتماد تر باشه رغبت ما برای سرمایه گذاری روی چنین افرادی بیشتره
اکثرا علاقه به کارآموزی داشتند که بنده اشتباهی که کردم این بود که اکثرا رو رد کردم، چون حداقل تا الان نصف مسیر رو گذرونده بودند
shahinmq
September 18th, 2015, 12:35
جدای تمامی حرف هایی که گفته شده، شما فکر کردی من وزیر ارتباطاتم؟(که البته اگرم بودم بازم کاری از دستم برنمیومد!)
با توجه به وضعیت کشور، شرایط از دست یکی دو نفر کاملا خارج شده و مسئولیت روی دوش همه است.
تقصیر من یا شما نیست که خونه شده 300 میلیون که طرف بعد از N سال کار کردن بتونه یدونه نقلیشو بخره!
بله ما میتونیم حقوق ها رو افزایش بدیم ولی به شرطی که اصلا کاری صورت بگیره
شما الان نگاه کنید، چندتا شرکت متخصص هاستینگ داریم واقعا؟ به 10 تا هم نمیرسند که واقعا میانگین رضایت مشتری ها رو مثبت کنند.
چرا؟چون افرادی مثل بعضی از دوستان خودشون رو اینقدر بالا بردن که نه کار درستو حسابی گیر خودشون اومده و نه مفید برای بقیه واقع شدند، در نتیجه شرکت های تازه تاسیس مثل ما به افراد معمولی (و یا پایین تر از معمولی) راضی شدند که کارشون رو راه بندازند.
آقا برید سر کار، یه مدت سختی بکشید، اونوقت ببینید که شرکت داره پیشرفت میکنه و قطعا حقوق شما هم افزایش پیدا میکنه.
شما دوتا شرکت دیجی کالا و اینتورک رو مثال زدید، اصلا این شرکت ها کارشون بر پایه هاستینگ و برنامه نویسی نیست.سود هایی که این دوتا شرکت بصورت مستقیم از مشتری بدست میارند رو اصلا نمیتونید با صنف ما مقایسه کرد، چطور انتظار مقایسه دستمزد هارو دارید؟
-----------
شما دارید اروپا رو با ایران مقایسه میکنید؟خوبه منم پرایدو با پورشه مقایسه کنم؟
چیه غرب با ایران یکسان هست که توی این مورد باشه؟
آخه یه حرفی بزنید که بشه خوند و نخندید(و گریه نکرد!)
واقعا حرف درستیه ، شما تنها نیستی که چنین حقوقی میدی ، حقوق پایه اداره کار هستش که شما بازم بالا تر گفتی . حالا چون تو یه کشور دیگه فلان برنامه نویس n دلار حقوق میگیره دلیل نمیشه اینجا هم به همین صورت باشه. بله تو کشور های دیگه برای خریداری نرم افزار هزینه های زیادی پرداخت میشه و حقوق برنامه نویس هم رعایت میشه ! اما تو ایران شما بشین خودتو بکش یک سیستم مدیریت محتوا بنویس برای فروش ، فرداش یه سایت دیگه سیستم شما رو نال کرده داره میفروشه یا رایگان منتشر کرده.خوب وقتی همه ی ما دنبال هزینه نکردن هستیم چطور توقع داشته باشیم برنامه نویس هر چند حرفه ای حقوق بالایی دریافت کنه وقتی که وضعیت خرید به این گونه است ؟صاحبکار که نباید از جیب خودش پرداخت کنه باید انقدر فروش داشته باشه که حقوق منطقی هم پرداخت بشه.
هرچند تو کشوری زندگی میکنیم که حقوق پایین داریم و مخارج رو به افزایش است که باز هم خودمون این شرایط رو ایجاد کردیم خودمون حاضر نیستیم حق و حقوق یک بنده خدارو رعایت کنیم براش هزینه کنیم.خیلی ها هستند خانواده ای را اداره می کنند و شبانه روز کار می کنند و حقوقشون کم تر 2 میلیون هستش اون بنده خداها چی باید بگن !
سلام
ما بصورت عمده دوگروه معیار برای بررسی داشتیم.
گروه اول که به شخصیت مراجعه کننده برمیگشت که طبق اولویت:
1- صداقت در گفتار و رفتار
2- وضعیت پایدار نظام وظیفه حداقل برای یکی دو سال آینده
3- ترجیحا در حال تحصیل نباشند(برای نظم در حضورشون)
4- روابط عمومی
گروه دوم که به تخصص مراجعه کننده توجه میشه طبق اولویت:
1- میزان تسلط به Backend زبان PHP
2- مدیریت زمان
3- میزان تسلط به Frontend
هرچند که معیار های شخصیتی ما از گروه معیار های تخصصی برامون اهمیت بیشتری داشت چون هر چقدر شخصیت قابل اعتماد تر باشه رغبت ما برای سرمایه گذاری روی چنین افرادی بیشتره
اکثرا علاقه به کارآموزی داشتند که بنده اشتباهی که کردم این بود که اکثرا رو رد کردم، چون حداقل تا الان نصف مسیر رو گذرونده بودند
نمیدونم تو کشور ما فقط اینطوریه یا جاهای دیگه هم هست ، همه خوشون رو بالا میبرن به طور مثال شخصی که یک خط از سیستمی رو ویرایش می کنه تا کسی که در مقاطع راهنمایی یا هنرستان ها درحال یادگیری html یا php یا visual basic هستش اسم خودشون رو برنامه نویس حرفه ای میزارن.پس شما انتظار نداشته باش آقایی تشریف بیاره بگه من فلان کار رو 50% دانش دارم (خیلی کم پیدا میشه)،نمیدونم چرا همه فکر می کنن رشته های کامپیوتر درس های آسونی هستش !در دوره انتخاب رشته هرکس حال خوندن نداره میگن برو رشته کامپیوتر :| اکثر کسایی هم که از همین رشته وارد دانشگاه میشن اکثرا در اثر رو خونی بوده نه کمتر نه بیشتر. شما باورت میشه در دانشگاه دولتی (رشته مهندسی نرم افزار)که بنده با رتبه 1000 رفتم درس برنامه نویسی رو فقط 2 نفر با 20 پاس می کنن بقیه زیر 8 ؟من نمیفهمم دلیل اینکه دوست داشتن برنامه نویسی در پیش بگیرن چی بوده !من حاضرم هرچی که بخواهید رو بدم ولی شرط میبندم مفهوم frontend و backend را از اکثر دانشجو های برنامه نویسی بپرسید نمیدونن (خودم قبلا سوال کردم ، جسارت به دانشجو ها نباشه خودم هم دانشجو هستم)متاسفانه اکثر ما کورکورانه زندگی می کنیم ، رشته ای رو انتخاب می کنیم و جالب تر از اون اکثرا مشغول به کاری میشیم که 1% هم ارتباطی با رشته ی ما نداره.(شرمنده یک دردودل کوچک هم میشه اسمش رو گذاشت و کمی پاسخ به معیار های شما که شاید مشکل خیلی ها باشه)
kaveh.s
September 18th, 2015, 13:55
متاسفانه اکثر ما کورکورانه زندگی می کنیم ، رشته ای رو انتخاب می کنیم و جالب تر از اون اکثرا مشغول به کاری میشیم که 1% هم ارتباطی با رشته ی ما نداره.(شرمنده یک دردودل کوچک هم میشه اسمش رو گذاشت و کمی پاسخ به معیار های شما که شاید مشکل خیلی ها باشه)
دقیقا همینطوره دوست عزیز ٫ رشته ی مرتبط با کار یعنی درامد از تفریح ٫ واست تفریحه کاری که میکنی ! کسایی که رشته های دیگه رو برای کسب درامد انتخاب میکنن معمولا از زیر کار در میرن و میخوان کاری که دوست دارن رو انجام بدن که طبیعی هم هست . ممکن هست بعضی از رشته ها درامد بیشتری داشته باشه ولی بنده شخصا نمیتونم تو کاری که علاقه ندارم تا اندازه رشته خودم وقت بزارم و درامد داشته باشم و انتخاب رشته به صرف مسایل مالی انتخاب خوبی حتی از نگاه تجاری هم نیست
1eng.ir
September 18th, 2015, 14:14
این شایعه که کار نیست و بیکاری هست در جامعه دروغی بیش نیست.
رفاه اقتصادی ... نمیشه با گشادی
:113:
JeyServer
September 18th, 2015, 14:16
رفاه اقتصادی ... نمیشه با گشادی
:113:
قطعا یه مشکلی وجود داره که اکثرا توی این صنف این خصوصیت رو پیدا کردند،
راه حلتون چی هست؟پیشنهادی دارید؟
Ramin
September 18th, 2015, 14:39
سلام
دوستان لطفا رعایت فرمائید.و پستهای نامرتبط و اسپم در تاپیک ارسال نفرمائید !
1eng.ir
September 18th, 2015, 14:55
قطعا یه مشکلی وجود داره که اکثرا توی این صنف این خصوصیت رو پیدا کردند،
راه حلتون چی هست؟پیشنهادی دارید؟
من که سالهاست بازنشست شدم و دیگه دوست ندارم برگردم به این صنعت :)
ولی اگه بخوام کار کنم (تو ایران)
میرم سراغ آموزش نیرو
اول دوست و آشنا و فامیل، بعدش از قشر بدبخت دانشجو استفاده میکنم!
اگه نتونستم کسی رو پیدا کنم از این دو مورد، سرچ میکنم بین افراد جویای علم و با سواد و غیر گشاد!
آخر سر استخدامی میزنم با شرایط نسبتاً سخت گیرانه و حقوق و مزایای خوب ...
یکی از شرکتای موفق هاستینگ حدود 8 تا کارمند داره. همش هم دوست و فامیلشن.
خونوادگی جمع شدن دور هم و ... خیلیم عالی کار میکنن. بدون مشکل، بدون ترس از دست رفتن اطلاعات شرکت، بدون دعوا و و و ...
یه شرکت هاستینگی هست تا استخدام میشی، 15 میلیون تومان ازت سفته میگیره، بدون ذکر این سفته تو قرارداد ...
که اگه یه روزی دست از پا خطا کنی، بذاره اجرا
حدود 35 کارمند داره تو بخشای مختلفش، از تک تکشون هم این سفته رو گرفته
و و و
- - - Updated - - -
سلام
دوستان لطفا رعایت فرمائید.و پستهای نامرتبط و اسپم در تاپیک ارسال نفرمائید !
چشمممم آغا مدیر
چه سریع گزارش دادن، دمشون گرمممم
ramtin2025
September 18th, 2015, 14:57
سلام مجدد
میبینم که بحث سیاسی شد :d
من بارها در بحث هایی که شده در انجمن های مختلف ریشه این مشکلات و اختلاف حقوق ها در ایران و غرب رو گفتم و اون چیزی نیست به جز "عدم وجود کپی رایت" در ایران. مطمئنا اگه چیزی به معنای حقوق تولید کننده در ایران وجود داشت ، هم برنامه نویس ها حقوق واقعیشون رو دریافت میکردند و هم شرکتها به راحتی توان پرداخت این حقوق رو داشتند. به نظر من اگه ایران از ابتدا کپی رایت رو اجرا میکرد ، ما در حال حاضر در ایران شرکتهایی در حد و اندازه های ماکروسافت داشتیم ولی افسوس که هم ملت شریف و هم مسئولین شریف فقط جلوی پاشون رو میبینند.
مورد دیگه عدم حمایت دولت از شرکتهای تازه تاسیس هست که موجب میشه 90درصد شرکتها بعد از یکی دو سال فعالیت و خرج تمام سرمایه و احتمالا با کلی بدهی از هم پاشیده بشوند. فشار بیمه و مالیات در بدو تاسیس شرکتها واقعا زیاد است.
اما در مورد استخدام به نظر من فرقی بین مشهد و اصفهان نیست ، تفاوت در برخورد شما و توقعاتتون هست.
اول چند مورد کلی رو بگم :
1- طبق تجربه در مشاغل مختلفی که یا خودم داشتم یا اطرافیانم : خانم ها با حقوق کمتر کار بهتری رو ارائه میکنند و تعهد بیشتری هم دارند (البته همیشه استثناء هم وجود داره) . حالا شما اگه بتونید خانمی رو با حقوق و مزایای خوب استخدام کنید مطمئنا شرایط خیلی بهتری خواهید داشت. یادم رفت اینم بگم که ما توی آگهی فقط خانم میخواستیم.
2- در مقابل گزینه بالا باید بگم تعداد آقایون متخصص خیلی بیشتر از خانم هاست ولی به همون میزان توقع مزایای بیشتری هم دارند.
3- معمولا آقایون متخصص پر از ایده یا در برخی موارد تخیل هستند و به شرکت شما وفادار نمیشوند . تجربه ای کسب میکنند و یا خودشون کار مشابهی رو شروع میکنند یا به دنبال کار بهتری خواهند بود و تنها با حقوق خیلی بالا میتونید این افراد رو وفادار کنید. همانطور که دوستان در بالا گفتند ، کسی که تخصص کاملی داشته باشه با این حقوقها کار نمیکنه و در واقع اصلا بیکار نمیمونه که بخواد دنبال کار بگرده مگر اینکه تازه شروع به کار کرده باشه و به دنبال کسب تجربه باشه.
با توجه به این موارد ، از نظر من شما باید دنبال یک خانم نه چندان حرفه ای باشید و خودتون اون رو حرفه ای کنید.
اگه کار این متخصص که قصد استخدامش رو دارید ، پایه کار شماست و از ارکان محسوب میشه ، توصیه میکنم به نحوی در سود کل شریکش کنید. من اگه در زمینه ای تخصص داشته باشم ، ترجیح میدم با حقوق کم شروع کنم و شریک باشم تا اینکه یه حقوق ثابت مثلا 1 تومن با پورسانت کم دریافت کنم.
موفق باشید
spark3r
September 18th, 2015, 17:01
سلام همشهری.
1- طبق تجربه در مشاغل مختلفی که یا خودم داشتم یا اطرافیانم : خانم ها با حقوق کمتر کار بهتری رو ارائه میکنند و تعهد بیشتری هم دارند (البته همیشه استثناء هم وجود داره) . حالا شما اگه بتونید خانمی رو با حقوق و مزایای خوب استخدام کنید مطمئنا شرایط خیلی بهتری خواهید داشت. یادم رفت اینم بگم که ما توی آگهی فقط خانم میخواستیم.
من به جای شما بودم توی این کار خانم استخدام نمی کردم.هیچ خانمی به پای مردا نمی رسه. سعی کنید تا حد امکان در بخش فنی از خانم ها استفاده نکنید.
2- در مقابل گزینه بالا باید بگم تعداد آقایون متخصص خیلی بیشتر از خانم هاست ولی به همون میزان توقع مزایای بیشتری هم دارند.
کاملا طبیعه.چون آقایون باید خانواده رو بچرخونن ولی خانم ها نه. خانم ها به حقوق 400 تومنم راضین که خرج آرایششون دربیاد. ولی آقایون اجاره خونه و ....
3- معمولا آقایون متخصص پر از ایده یا در برخی موارد تخیل هستند و به شرکت شما وفادار نمیشوند . تجربه ای کسب میکنند و یا خودشون کار مشابهی رو شروع میکنند یا به دنبال کار بهتری خواهند بود و تنها با حقوق خیلی بالا میتونید این افراد رو وفادار کنید. همانطور که دوستان در بالا گفتند ، کسی که تخصص کاملی داشته باشه با این حقوقها کار نمیکنه و در واقع اصلا بیکار نمیمونه که بخواد دنبال کار بگرده مگر اینکه تازه شروع به کار کرده باشه و به دنبال کسب تجربه باشه.
تا حدی موافقم. خوب بگردید ببینید چرا این مورد اتفاق میوفته؟؟؟؟؟؟؟ چرا باید یک نیرو یک شرکتی رو ول کنه بیاد بیرون و بره یک شرکت دیگه؟؟؟؟
با توجه به این موارد ، از نظر من شما باید دنبال یک خانم نه چندان حرفه ای باشید و خودتون اون رو حرفه ای کنید.
تا به حال خانم حرفه ای ندیدم.
اگه کار این متخصص که قصد استخدامش رو دارید ، پایه کار شماست و از ارکان محسوب میشه ، توصیه میکنم به نحوی در سود کل شریکش کنید. من اگه در زمینه ای تخصص داشته باشم ، ترجیح میدم با حقوق کم شروع کنم و شریک باشم تا اینکه یه حقوق ثابت مثلا 1 تومن با پورسانت کم دریافت کنم.
designmagic
September 18th, 2015, 17:26
دقیقا در بخش فنی از اقایون استفاده بکنید چون با جدیت بیشتری بحث فنی رو دنبال کردند البته به قول دوستمون استثنا هم وجود داره
smhnw
September 18th, 2015, 18:10
عزیز دل ادم متخصص نمیاد واس یه نفر دیگه کار کنه !!!!!!!
اولا که سایت زدن اصلا کاری نداره ! ادم متخصص یعنی ادمی که حالیشه و چیزایی سرش میشه ! پس عقل درست حسابی داره و میتونه از اینترنت درآمد مناسبی دریافت کنه !!
والا تو ایران کار خدا داده کو استفاده کننده ؟؟
مثلا همین اقای مهندس طلوعی نشستن بسته کسب درامدی رو درست کردن و هم برای خودشون و هم مدیران سایت ها و هم بازدیدکننده ها کار درست کردن که خیلی هم رضایت خوبی داشت ...
و هزار راه دیگه و اینکه عزیز دل تو اصفهان تا جایی که من میدونم بچهاشونم حساب بانکی دارن و پول جمع میکنن و در کل کار میکنن :d ( بخندیم ! :d )
همونطور که گفتم خداد داده راه ! ببخشیدا حتی طرف اگر خیلی هم کم هوش باشه بره وی * پی * انم چاپ کنه بفروشه خیلی گیرش میادو اموراتش میگذره ...
JeyServer
September 18th, 2015, 18:26
عزیز دل ادم متخصص نمیاد واس یه نفر دیگه کار کنه !!!!!!!
اولا که سایت زدن اصلا کاری نداره ! ادم متخصص یعنی ادمی که حالیشه و چیزایی سرش میشه ! پس عقل درست حسابی داره و میتونه از اینترنت درآمد مناسبی دریافت کنه !!
والا تو ایران کار خدا داده کو استفاده کننده ؟؟
مثلا همین اقای مهندس طلوعی نشستن بسته کسب درامدی رو درست کردن و هم برای خودشون و هم مدیران سایت ها و هم بازدیدکننده ها کار درست کردن که خیلی هم رضایت خوبی داشت ...
و هزار راه دیگه و اینکه عزیز دل تو اصفهان تا جایی که من میدونم بچهاشونم حساب بانکی دارن و پول جمع میکنن و در کل کار میکنن :d ( بخندیم ! :d )
همونطور که گفتم خداد داده راه ! ببخشیدا حتی طرف اگر خیلی هم کم هوش باشه بره وی * پی * انم چاپ کنه بفروشه خیلی گیرش میادو اموراتش میگذره ...
بله، همه ما که این جا هستیم قطعا مدتی رو به تنهایی توی خونه کار کردیم.
همگی میدونیم با یه درگاه واسط پرداخت - سیستم whmcs - یک نمایندگی دامنه و هاست میشه شروع کرد
ولی کسی که بخواد پیشرفت کنه باید دیدشو گسترش بده تا خودشو جزئی از یک نظام بزرگتر ببینه، یک گروه، یک شرکت، یک سازمان
کار کردن یک بحثه - پول در آوردن یک بحثه دیگه
ما عاشق کار برنامه نویسی و هاستینگ هستیم حتی اگر مجبور باشیم برای پول در آوردن شغل دیگه ای داشته باشیم، شما چطور؟
smhnw
September 18th, 2015, 22:14
صد در صد اگر هر کسی موقعیتشو پیدا کنه که از کار فعلیش درآمد بهتری داره میره سراغ اون کار ! حتی اگر شده موقت !!!
ولی در کل ما که از هاستینگ خیری ندیدیم . ( البته زیادم براش فعالیت هم نکردما ... )
کار کردن یه چیزیه و پول دراردن یه چیز دیگه این یه شعار مسخرس فکر میکنم چون کسی که عاشق چشو ابرو کسی نیست بره کار کنه واسش همه دنبال پول هستن .
به قول خودتون که شرکت هستین خوب نرفتین شرکت بزنین و سرمایه بخوابونین و یا اجاره بدین و کلی هزینه دیگه کنین که برین یه جا بگین من شرکت دارم ! قاپدتا واسه درامد بوده ... :d
JeyServer
September 18th, 2015, 22:25
صد در صد اگر هر کسی موقعیتشو پیدا کنه که از کار فعلیش درآمد بهتری داره میره سراغ اون کار ! حتی اگر شده موقت !!!
ولی در کل ما که از هاستینگ خیری ندیدیم . ( البته زیادم براش فعالیت هم نکردما ... )
کار کردن یه چیزیه و پول دراردن یه چیز دیگه این یه شعار مسخرس فکر میکنم چون کسی که عاشق چشو ابرو کسی نیست بره کار کنه واسش همه دنبال پول هستن .
به قول خودتون که شرکت هستین خوب نرفتین شرکت بزنین و سرمایه بخوابونین و یا اجاره بدین و کلی هزینه دیگه کنین که برین یه جا بگین من شرکت دارم ! قاپدتا واسه درامد بوده ... :d
خیر این یک شعار مسخره نیست، مگر اینکه شما زندگی روزانه ما و جمع قابل توجهی از دوستانمون رو مسخره بدونید
و بازم هم خیر، بنده شرکت نزدم که باهاش پز بدم، عرض کردم خدمتتون:
کسی که بخواد پیشرفت کنه باید دیدشو گسترش بده تا خودشو جزئی از یک نظام بزرگتر ببینه، یک گروه، یک شرکت، یک سازمان
بنده شرکتی رو تاسیس کردم تا بتونم به کاری که بهش علاقه دارم با دید بزرگتری نگاه کنم و قطعا که قراره برام درآمد داشته باشه، ولی هیچ اولویت برام نداشته.
اگر به نظر شما اینم یک شعاره مسخره دیگه نیست،بنده عقیده دارم که آدم کارش رو درست انجام بده، درآمد خودش میاد
و اگر به نظرتون مسخره اومد، چند روزی تشریف بیارید دفتر ، افتخار بدید ساعاتی در روز میزبان شما باشیم تا ببینید این عقیده بیش از یک شعاره
Metalik
September 19th, 2015, 10:03
توی آموزشگاه های تخصصی شهرتون آگهی بدهید. مثلا آموزشگاه هایی که برنامه نویس یا طراحی سایت یا لینوکس و شبکه تدریس می کنند.
pardazonline
September 19th, 2015, 10:29
درود ، دوست عزیز 100% شما به صورت حضوری نیروی کار جذب کنیـد .
( سعی کنید در خود اینترنت هم با موضوع مرتبط به نیروی کار تبلیغات بدید )
دوست عزیز پیشنهاد میشود طبق گفته دوستان شما نیروی کار معمولی و معمولی به پایین استخدام کنید و خودتون بهشون آموزش های لازمه رو بدید تا یک نیروی کار حرفه ای شوند ! ( در صورتی که نتونستید نیروی کار حرفه ای جذب و استخدام کنید )
اگر طبق گفته خط بالا عمل کردیـد : 100% باهاشون یک قرار داد رسمی ببندید و تو قرار داد درج کنید : مثلاً باید شما تا وقتی که ما نیروی کار نیاز داریم با ما کار کنید و یا مثلاً شما وسط کار ول کردید و دیگه نیومدید باید ضرر بدید و ... !
+ از یک چیز شما نیـز خوشم اومــد : که مِـلاک و اولــویت اول رو عشـق به کار میدونیـد . ( عشق تو کار باشه ها خیلی خیلی بالاتر و فراتر از پول هست )
( اگر نیرو جذب کردیــد : همیشه سعی کنید خواسته هاشو براورده کنیـد تا همیشه در کنار شما با عشق کار کنــد ، دیگه نگوید 1 سالی با این کار میکنم سال بعد که کامل تجربه شد برام خودم میرم یه جا دیگه کار میکنم و ... )
امیدوارم بتونید نیروهای مورد نظرتون رو جذب و استخدام کنیـد .
موفق و پیروز باشید .
در پناه حق
:53:
loading
May 23rd, 2016, 13:47
استخدام کارمند متخصص سخت هست از اون سخت تر استخدام کارمند درست کار هست ... خیلی خیلی خیلی سخته .....
taksis
May 23rd, 2016, 14:11
کار تیمی و گروهی بهتر از شرکتی و رییس کارمندیه!
یعنی چند نفر دوست درکنار هم رو پروژه هاشون کنند و سود و درامد هم یکسان باشه.
ایده و خلاقیت از این گروه های کوچک میاد بیرون نه از شرکت ها.
شرکت های بزرگ هم ابتدا همینطوری بودند بعد کم کم ظاهر رسمی به خودشون گرفتند .
حالا اعضا این گروه میتونن خانواده باشن
بچه محلا باشن
هم دانشگاهی باشن
یا هرکدوم از یه کشور و یه گوشه دنیا باشن
shayakx
May 23rd, 2016, 14:17
سلام من اصفهان هستم و ميتونم راجع به امور پشتيباني باهاتون همكاري كنم. ولي مورد اينجاست كه من نميتونم داخل مكان شما كار كنم و يه جورايي ريموت ميشه چون شاغل هستم. تجربه كافي را هم دارم.