PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مستر ریسلر یا سرور اختصاصی

shadmehr792
September 17th, 2015, 01:35
سلام دوستان یک سوال داشتم برای راه اندازی سایت هاستینگ در حد آذر انلاین به نظرتون اکانت مستر ریسلر خوبه؟؟؟؟؟ البته یکی از دوستان پیشنهاد دادن .برای اول کار که هنوز مشتری نیست پول سرور عاقلانه نیست به نظرتون چی کار کنم؟؟؟؟

company_hosting
September 17th, 2015, 01:38
سلام دوستان یک سوال داشتم برای راه اندازی سایت هاستینگ در حد آذر انلاین به نظرتون اکانت مستر ریسلر خوبه؟؟؟؟؟ البته یکی از دوستان پیشنهاد دادن .برای اول کار که هنوز مشتری نیست پول سرور عاقلانه نیست به نظرتون چی کار کنم؟؟؟؟

سلام

برای هزینه کردن هیچ زمان دیر نیست
فکر نکنید اگر سرور 1 میلیونی گرفتین هزینه کردید
این کار شما سرمایه شما هست

مهم تبلیغات هست که تعداد مشتری لازم برای جبران هزینه و درامد لازم داشته باشد اون سرور

بخش فروش مهمه اما مهمتر از اون تجربه هاستینگ هست که 50-70% علم هاستینگ تجربه هست و تئوری نیست .....

اگر تجربه دارید شروع به کار کنید درغیر این صورت وارد اینکا نشوید که پولتان را ازدست میدهید حتی 1000 تومان اگر خرج کرده باشید

mizban97
September 17th, 2015, 01:38

باسلام
آذر آنلاین یک شرکت بزرگ هست. اونوقت مستر ریسلر بدرد کجاش میخوره؟؟؟
شما میتونید برای شروع از مستر استفاده کنید تعداد مشتری هاتون زیاد شد به سود دهی رسیدی اونوقت برو سراغ سرور
سوالی بود در خدمت شما هستم

TeraServerCo
September 17th, 2015, 01:55
برای شروع از یک مستر رسیلر استفاده کنید و اگه موفق شدین و پیشرفت داشتین اون موقع سرور تهیه کنید. برای شروع سرور عاقلانه نیست

shadmehr792
September 17th, 2015, 01:56
بله یکی از دوستان هم گفتند به نظر شما پلن های مستر ریسلر شیلد هاست چطوره یا دوستان آفری چیزی دارند

peym@n
September 17th, 2015, 01:58
درود
در بخش درخواست سرویس تاپیک ایجاد کنید همکاران آفر ارائه بدند خدمتتون
موفق باشید

GREAT
September 17th, 2015, 14:38

اگر تخصص و مشتری دارید
اختصاصی
ندارید
ریسلر
بهترین راه

farssub
September 17th, 2015, 14:40
برای شروع یک مستر یا الفا ریسلر تهیه کنید
بعدا تعداد مشریتان بالا رفت سرور تهیه کنید

majid rostami
September 17th, 2015, 14:47

اگر جنبه زمین خوردن رو ندارید وارد این کار نشید ...
اگر تلاش و پشتکار و علاقه ندارید وارد این کار نشید ...
اگر در ابتدای کار مشتری ندارید سراغ ریسلر یا مستر ریسلر و بالاتر بروید ...

برای شروع میتونید یک ریسلر هاست و یک ریسلر دامنه تهیه بفرمائید و اقدام به تهیه سایت مورد نظر و فروش و جذب مشتری نمایید ...

موفق باشید ...

mhiizadi
September 18th, 2015, 13:48

شما با ریسلر شروع کنید ؛ حتی مستر ریسلر هم برای شروع زیاد هست .
به مرور زمان و با یادگیری موارد ؛ کار رو آغاز کنید .

mohsen_sh
September 20th, 2015, 01:25
بسم رب المهدی

سلام
شما اگر سرمایه کافی دارید هم باید یا از مستر ریسلر یا ریسلر شروع کنید
به جای هزینه ی الکی هزینه ی تبلیغ بدید
اینجوری خیلی راحت هم به سرور می رسید

در مورد اینکه پکیج شیلد هاست خوبه یا نه
بنده آقای حسینی رو خیلی وقته می شناسم و تاییدشون می کنم
اگر هم نیاز به آفر دیگه ای دارید توی بخش مربوطه درخواست بزنید همکاران پاسخ گو هستن یقینا

فی امان الله
و من الله توفیق
یاعلی ع

bigm
September 23rd, 2015, 21:07
سلام به دوستان عزیز
-------
در جواب دوستمون به هیچ وجه سرور اختصاصی توصیه نمیشه
به جایش یه نمایندگی خوب بگیرید و به جای هزینه سرور و کانفیگ و لایسین هاش هزنیه تبلیغات و بهینه کنید

alborz94
September 25th, 2015, 01:34
با سلام

پیش از هر کاری توصیه می شود بازارسنجی نمایید و استراتژی کاریتان را مشخص کنید. بعد از این کار بودجه بندی نمایید . بخش هزینه ها و بخش سرمایه گذاری.

توجه داشته باشید تبلیغات و هاست ریسلری و سرور و ... در بخش سرمایه گذاری طبقه بندی می شوند.

هزینه های مربوط به بازاریابی و فروش و ... را هم مشخص کنید.

اگر پلن برنامه ای درستی نداشته باشید با 100 میلیون سرمایه هم به مشکلات جدی بر خواهید خورد. اما با داشتن برنامه ریزی صحیح با حداقل سرمایه می توانید یک کسب و کار موفق داشته باشید.

البته تجربه و دانش علمی این کار هم بسیار مهم است.

سربلند باشید

rastindata
September 26th, 2015, 13:29
دوست عزیز ، طی صحبتای مفصلی که داشتیم ، با شرایط شما بهترین کار خرید ریسلر یا مستر ریسلر هست :)

netpooyesh
October 19th, 2015, 22:19
ببینیند دوست عزیز صادقانه بهت میگم شما یک ریسیلر از یک جای خوب تهیه کنید بعد اگر توان مالی که دارید سرور اختصاصی بگیرید بخضی از اون رو هزینه تبلیغات کنید و سپس به دنبال تخصص در زمینه هاستینگ باشید
البته اذر انلاین تجربه چندین ساله دارید هیچ وقت توقع نداشته باشید در اول کار بتونید شهرت اذر انلاین رو کسب کنید توی هاستینگ فقط اول تجربه بعد تبلیغات کافی داشته باشید