ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانفیگ سرور مجازی

code
September 16th, 2015, 09:15
سلام
من وقتی به یک نفر کانفیگ سرورم را واگذار میکنم
بعد از اتمام کانفیگ و تحویل سرور ؛
از کجا میشه سطح کانفیگ را متوجه شد ؟ که آیا الان بهترین کانفیگ را انجام داده اند یا اصلن در کانفیگ سرور حرفه ای نبوده اند؟

nginxweb
September 16th, 2015, 09:34
درود

دوست گرامی کانفیگ و مدیریت سرور یک کار تجربی هستش و مطلق نیست اما خوب یک سری موارد مطلق هم دارد که الزاما در کانفیگ باید انجام شوند

بهترین راه این هستش که شما سرورتونو بدید به دوستانی که تجربه کافی در زمینه کانفیگ سرور دارند و آنها با اولین لاگین در سرورتونو براجتی میتوانند بهتون بگن سرورتون در چه حدی کانفیگ و بهینه سازی و ایمن شده است .

code
September 16th, 2015, 09:43
درود

دوست گرامی کانفیگ و مدیریت سرور یک کار تجربی هستش و مطلق نیست اما خوب یک سری موارد مطلق هم دارد که الزاما در کانفیگ باید انجام شوند

بهترین راه این هستش که شما سرورتونو بدید به دوستانی که تجربه کافی در زمینه کانفیگ سرور دارند و آنها با اولین لاگین در سرورتونو براجتی میتوانند بهتون بگن سرورتون در چه حدی کانفیگ و بهینه سازی و ایمن شده است .
دسترسی بدهم به شما این امکان برای شما مقدور هست که ببینید سطح کانفیگ الان سرور من در چه حد هست ؟

nginxweb
September 16th, 2015, 09:50
دسترسی بدهم به شما این امکان برای شما مقدور هست که ببینید سطح کانفیگ الان سرور من در چه حد هست ؟

درود

خیر بدون دسترسی به root سرور و عدم بررسی سرویس های اصلی سرور امکان پذیر نیست

code
September 16th, 2015, 09:52
درود

خیر بدون دسترسی به root سرور و عدم بررسی سرویس های اصلی سرور امکان پذیر نیست
دسترسی روت میدم