ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزایش بازدید سایت

Mehdi2015
September 14th, 2015, 19:43
سلام خدمت دوستان عزیز من درخواست راهنمایی از شما رو دارم چون تنها جایی هست که میتونم از شما سوالم رو بپرسم و همینجا از مدیر انجمن تشکر میکنم که انجمنی به این خوبی داره.
دوستان به تازگی سایت دانلود فیلم و سریال مجاز افتتاح کردم اما بازدید ندارم چطوری بازدید سایت رو افزایش بدم رنک الکسا و گوگل رو چطور زیاد کنم. لطفا کمکم کنید:39:

- - - Updated - - -
دوستان یکی نیست راهنمایی کنه سایتم بازدید نداره .....#-o

- - - Updated - - -

منتظر پاسختون هستم چرا کسی جوابگو نیست.:106:

noa_takotnaha
September 14th, 2015, 22:59
آدرس سایتتون؟

farssub
September 14th, 2015, 23:02
نیاز به سئو حرفه ایی و بک لینک دارید + کمی پشتکار موفق باشید

Mehdi2015
September 15th, 2015, 13:30
سلام خدمت دوستان لطفا کد تگ هدینگ h2 را قرار بدهید با تشکر :53:

- - - Updated - - -

لطفا کد تگ H2 را برای بهینه سازی سئو قرار دهید با تشکر...........:53:

alismt
September 15th, 2015, 14:07
با سلام و وقت بخیر
چند مورد رو ذکر میکنم که قطعا میتونه شما رو به اون چیزی که میخوایید برسونه
1. مطالب کاملا اختصاصی قرار بدید ، یعنی سعی بفرمایید کپی نباشه (حداقل تو سایت های فارسی زبان ) اگر هم کپی میکنید موضوع و عنوان و متنش رو تغییر بدید تا اختصاصی شما بشه
2. اگر سی ام اس شما وردپرس هست حتما از این افزونه های سئو استفاده بفرمایید که امورش هاش هم توی نت هست
3. سایتتون رو در گوگل ثبت بفرمایید
4.سعی بفرمایید تبلیغات انجام بدید ، چه از طریق تبادل لینک با سایت های رنک دار و چه بنر متحرک در سایت های پر بازدید - این گزینه حتما در بازدید شما تاثیر خواهد داشت
امیدوارم که موفق باشید

Mehdi2015
September 15th, 2015, 14:26
ممنونم از کمکت دوست عزیز من تازه سایت فیلم و سریال تاسیس کردم در گوگل ثبتش کردم برای این که مطالب کپی نباشه اطلاعات رو خودم تایپ میکنم افزونه هم بزودی نصب میکنم ولی ایا رتبه الکسا خودش کم میشه و رتبه در سطح سایت های دیگه رقیب میرسه یا باید برای الکسا هم کاری کرد ..

Mehdi2015
September 16th, 2015, 12:55
ایا رنک الکسا خود به خود کاهش پیدا میکنه

farfamily
September 16th, 2015, 13:03
دوستان منم یک سایت درست کردم مطالبم کاملا اختصاصی هستن ولی بازدید متاسفانه به شدت پایینه
itechcenter.ir

scary-x2
September 16th, 2015, 13:16
بدون سئو انتظار افزایش بازدید رو نداشته باشید
حتی اگر بهترین مطالب هم بزارید بدون سئو در هیچ جای گوگل لینک شما نمایش داده نمیشه . و بهترین بازدید در دنیای مجازی مختص گوگل هست

Mehdi2015
September 16th, 2015, 13:18
میتونید تا حدودی خودتون ملاک های افزایش بازدید و سئو را رعایت کنید

Mehdi2015
September 16th, 2015, 13:20
الان مسئله مهم دیگه الکسا هست ایا کسی راه حلی برای الکسا داره کاهش رنک الکسا مطمئن باش اگر رنک الکسا کاهش پیدا کنه یعنی داره بازدیدت زیاد میشه

hossein.itman
September 16th, 2015, 13:57
الکسا یعنی کشک . هیچ ربطی به تعداد ورودی گوگل نداره
فقط حدس میزنه!

Mehdi2015
September 16th, 2015, 19:12
سلام خدمت دوستان اگر الان سایت در حد متوسط سئو باشه برای جذب کاربر باید چیکار کرد تا در کمترین زمان به بیشترین بازدید رسید . لطفا کسی که با این مسائل اشنا هست پاسخ بدهد با تشکر ;)

TeraServerCo
September 16th, 2015, 20:31
بهترین راه تبلیغات در سایت های با رنک بالا هست + سئو خوب

tabtak
September 16th, 2015, 23:41
مناسبترین سئو کار به نظر دوستان کی هست ؟

chichosting.net
September 28th, 2015, 07:50
با درود می توانید از سامانه های افزایش بازدید (http://chicrank.ir) برای کاهش رتبه سایتتان استفاده نمایید .
توجه داشته باشید که دریافت بازدید مانند استفاده از دارو برای بهبودی می باشد .
استفاده بهینه می تواند موثز باشد .