ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نصب دوباره وردپرس بعد از انتقال هاست

upnull50
September 14th, 2015, 12:10
دوستان من سایتمو منتقل کردم روی یک هاست جدید روی وی پی اس تا دو سه روز خوب کار می کرد امام امروز که سایت را باز می کنم پیغام نصب ورد پرس می ده این مشکل از چی می تونه باشه فکر نمی کنم از بکاپ باشه چون چند روز بدون مشکل کار می کرد الان حدود 8 ساعته اینطوریه این می تونه باعت بشه بشه گوگل سایت را جریمه کنه؟

upnull50
September 14th, 2015, 12:51
من اون روز بلافاصله بعد از انتقال هاست از دیتا بیس بکاب گرفتم حجمش 5 مگ بود الان که دوباره بکاب گرفتم حجمش 1.5 مگ شده چطوری ممکنه در این دو روز بکاب از بین رفته باشه آیا امکان حل شدن این مشکل هست؟

Reza G
September 14th, 2015, 13:17
دوستان من سایتمو منتقل کردم روی یک هاست جدید روی وی پی اس تا دو سه روز خوب کار می کرد امام امروز که سایت را باز می کنم پیغام نصب ورد پرس می ده این مشکل از چی می تونه باشه فکر نمی کنم از بکاپ باشه چون چند روز بدون مشکل کار می کرد الان حدود 8 ساعته اینطوریه این می تونه باعت بشه بشه گوگل سایت را جریمه کنه؟

وردپرس رو آپدیت نکردید ؟ در برخی انتشار نسخه ها، به روز رسانی مستلزم آپدیت شدن دیتابیس هست که معمولا اولین بازدید مدیر از سایت بعد از به روز رسانی، پیام میده آپدیت کن دیتابیس رو

upnull50
September 14th, 2015, 15:20
وردپرس رو آپدیت نکردید ؟ در برخی انتشار نسخه ها، به روز رسانی مستلزم آپدیت شدن دیتابیس هست که معمولا اولین بازدید مدیر از سایت بعد از به روز رسانی، پیام میده آپدیت کن دیتابیس رو

نه من فقط هاستینگ را عوض کردم بحث آبدیت اصلا" نبوده...

- - - Updated - - -

دوستان من با هاست تماس گرفتم.... خوبشختانه مشکل حل شد.....به من مشکل را اینطوری توضیح دادن

Someone had in the my.cnf put MyISAM instead of InnoDB default-storage-engine=MyISAM

It could be by default from the server and had a misconfiguration with your website

you have done some changes to your .htaccess we put it as it should be

دوستانی که اطلاعات فنی دارید می شه لطفا" توضیح بدید این مشکل دقیقا" برای چی به وجود آمده بوده؟ چون من هیچ دستکاری توی دیتا بیس نکرده بودم و فایل htaccess هم تغیر نداده بودم.....

iranhostcom
October 8th, 2015, 06:04
سلام
InnoDB یکی از موتورهای ذخیره سازی اطلاعات در دیتابیس MySQL است. در مقایسه با سایر موتورهای ذخیره سازی پایگاه داده (همچون MYISAM و ... ) ، InnoDB دارای نقصی در زمینه محاسبه فضای استفاده نشده در جداول دیتابیس است. این مسئله به مرور زمان باعث حجیم شدن پایگاه داده مربوطه خواهد شد.
طبق اعلام شرکت میزبانیتون ظاهرا engine دیتابیس رو از طربق فایل my.cnf از InnoDB به MyISAM تغییر دادید که این باعث بروز مشکل توی سایتتون شده.
موفق باشید

alborz94
October 12th, 2015, 15:27
سلام
همون طوری که اعلام کرده است در فایل
.htaccess اطلاعاتی را شما وارد کرده بودید و میزبان شما اطلاعات جدیدی را داخل این فایل قرار داده است که به عقیده آن ها ، اطلاعات درست را جایگزین کرده اند.
همچنین در مورد موتور ذخیره ساز دیتابیس شما هم که دوستمان اعلام کرده اند به دلیل پیکربندی سرور قبلی بوده است یا تنظیماتی که شما انجام داده اید.