PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نصب دوباره وردپرس بعد از انتقال هاست

upnull50
September 14th, 2015, 11:58
دوستان من سایتمو منتقل کردم روی یک هاست جدید روی وی پی اس تا دو سه روز خوب کار می کرد امام امروز که سایت را باز می کنم پیغام نصب ورد پرس می ده این مشکل از چی می تونه باشه فکر نمی کنم از بکاپ باشه چون چند روز بدون مشکل کار می کرد الان حدود 8 ساعته اینطوریه این می تونه باعت بشه بشه گوگل سایت را جریمه کنه؟

shadmehr792
September 15th, 2015, 19:02
نه دوست عزیز گوگل برای مشکلات این گونه سایت را جریمه نمیکنه به جز موارد تخلف. این مشکل میتواند از پاک شدن فایل wp-config.php باشد یا از پاک شدن اطلاعات دیتابیس شما در php my admin لطفا ذکر کنید کدوم مورد هستش تاکمکتون کنم

Pars98
September 15th, 2015, 19:13
دوستان من سایتمو منتقل کردم روی یک هاست جدید روی وی پی اس تا دو سه روز خوب کار می کرد امام امروز که سایت را باز می کنم پیغام نصب ورد پرس می ده این مشکل از چی می تونه باشه فکر نمی کنم از بکاپ باشه چون چند روز بدون مشکل کار می کرد الان حدود 8 ساعته اینطوریه این می تونه باعت بشه بشه گوگل سایت را جریمه کنه؟

امام فردا ، امام دیروز ، امام هر روز :))
مشکل شما ارتباطی با گوگل نداره دوست عزیز ، این مورد رو با هاستینگتون در میون بذارید.

GREAT
September 15th, 2015, 20:24

شاید کش کرده سایتتون
ادرسش رو بذارید