توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزایش بازدید کننده با پاپ آپ؟
rootkit98
September 14th, 2015, 10:17
آیا سایت های پاپ واقعا تاثیر گذارن در افزایش بازدیدکننده و ترافیک ورودی سایت؟
منظورم اینه که با پرداخت پول به این سایت ها ازشون درخواست تبلیغ سایتمون رو بکنیم. اگه راه خوبیه برای شروع چند تا سایت معتبر معرفی کنید!
با تشکر
tarf
September 14th, 2015, 10:23
با سلام
بدترین راه هست که با تجربه شخصی که دارم اگه سایتتون از da خوبی برخوردار نباشه باعث حتی پنالتی شدن سایت در گوگل هم میشه
- - - Updated - - -
با سلام
بدترین راه هست که با تجربه شخصی که دارم اگه سایتتون از DA خوبی برخوردار نباشه باعث حتی پنالتی شدن سایت در گوگل هم میشه
- - - Updated - - -
با سلام
بدترین راه هست که با تجربه شخصی که دارم اگه سایتتون از DA خوبی برخوردار نباشه باعث حتی پنالتی شدن سایت در گوگل هم میشه
- - - Updated - - -
با سلام
rootkit98
September 14th, 2015, 10:24
با سلام
بدترین راه هست که با تجربه شخصی که دارم اگه سایتتون از da خوبی برخوردار نباشه باعث حتی پنالتی شدن سایت در گوگل هم میشه
- - - Updated - - -
با سلام
- - - Updated - - -
با سلام
ممنون بابت پاسخ
شما راه بهتری سراغ ندارید؟ چون سایت رو سعی کردم سئو کنم اما تا موقعی که سایت پا بگیره فسیل میشیم :)
jamal
September 14th, 2015, 11:38
پاپ آپ شاید فقط روی رتبۀ الکسا تاثیر داشته باشه که اون هم موقتی است.
یعنی پس از مدتی رتبه دوباره به حالت اول بر می گرده!
بهترین کار برای بالا بردن بازدید، کار کردن روی محتوای سایت است.
هر چه بیشتر و نوتر، بهتر ...
بازاریابی محتوای از هر نوع بیشتر جواب میده
در ضمن فراموش نکنید که پاپ آپ معمولاً تاثیر منفی روی ذهن بازدید کنندگان تون نسبت به سایت شما میذاره.
chichosting.net
September 28th, 2015, 07:55
با درود
بازدید پاپ آپ بیش از حد باعث افزایش مقدار پرش بازدید کننده (http://chicrank.ir) و تاثیر منفی در رتبه الکسا خواهد داشت .
برای سایتهای تازه تاسیس بازدید نیوتب (http://chicrank.ir) تا مدت کوتاهی پیشنهاد می شود .