توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Your IP is Blacklisted !!
msitman
September 16th, 2010, 14:36
سلام
امروز با آی پی خودم fبعد از یه باز لاگین پیغام بالا رو میگرفتم.
با وی پی ان وصل شدم هر گزینه ای که توی دایرکت ادمین انتخاب میکردم یه بار صفحه لاگین رو می اورد.
خلاصه اینم بعد از چند بار به همون سرنوشت دچار شد (Blacklisted!).
چرا اینجوریه؟ چاره چیه؟
ممنون
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------
تا الان هی میرم اینجا:
/usr/local/directadmin/data/admin/ip_blacklist
آی پی م رو از لیست پاک کنم اما این چاره کار نیست !؟
Arashdn
September 16th, 2010, 14:47
کلا دیزیبلش کن
توی administrator setting
msitman
September 16th, 2010, 15:04
ممنونم
فعلا باید برم رم اضافه بخرم 256 مگه با 5 دونه سایت 6 تا warning گرفتم سایتها هم بالا نمیام.
VPS از حال رفته!!!!
--------------------------------
سرویس network رو ری استارت کردم . فعلا همه چی آرومه !
اون warinigها هم مال رم نبود مال بلاک شدن آی پی م بود
msitman
September 16th, 2010, 22:38
کلا دیزیبلش کن
توی administrator setting
آقا عصری خوب بود
الان دوباره شروع کرده به بلاک کردن.
از تو فایل پاک میکنم اوکی میشه میره تو پنل اما وقتی اون آپشنی که شما میگید رو می زنم و میخوام Save کنم دوباره صفحه لاگین میاد وقتی یوزر و پس رو میزنم باز میگه آی پیت بلاک شد!
باز باید برم تو فایل آی پی رو پاک کنم. شده loop !!
کسی تا حالا همچین مشکلی نداشته؟
کلافه شدم...
itjavani
September 17th, 2010, 00:53
دوباره با پپپی ان دیگه امتحان کنید.به احتمال زیاد شما یکم عجول تشریف دارید و سرعتتون پایینه،بگذارید صفحه کاملا لود بشه و لودینگ کامل تموم بشه بعد کارتون رو انجام بدید...خودم این دردسر رو داشتم بیشترین مواقعی که اذیت میکنه زمانی هست که منابع سرور بالایی در حال استفاده هست و لود سرور بالاست!
اگر بازهم مشکلی داشتی اگر دوست داشتی اطلاعات رو پ.خ کن واست کامل درستش کنم!
msitman
September 17th, 2010, 01:02
لودینگ چی کامل شه !؟
adsl 512 اونم واسه شخص حقیقی فکر نمیکنم سرعتش پایین باشه.
VPS رم 1 گیگ داره و آخرین باری که دیدم 600 مگ free بود.
تا جایی که گشتم و پیدا کردم یکی بستگی به فایروال داره یکی دیگه اینکه ادمین دایرکت ادمین گفته بود ip_whitelist بسازید و آی پی تون رو وارد کنید (جفتش رو انجام دادم جواب داد انگار).
ولی الان یه گندی زدم که فکر کنم همه چی به ... رفته ! اشتباها توی IP Management آی پی خودم رو هم اضافه کردم که الان دیگه VPS خبری نیست !!
benii
October 4th, 2013, 19:09
رفع خطای Your IP is blacklisted | Directadmin - مرجع مقالات دایرکت ادمین (http://www.serversetup.ir/directadmin/2013/10/%d8%b1%d9%81%d8%b9-%d8%ae%d8%b7%d8%a7%db%8c-your-ip-is-blacklisted/)