ویرایش شد...
بنده تمام شراکتم رو باهاست ایران بهم زدم و مسئولیت این سرکت دیگر با بنده نیست
درخواست حذف تاپیک رو دارم...
netfacom
September 13th, 2015, 15:28
سلام
منابع اختصاصی هست ؟ پنل ریبوت ارائه میشه ؟
xmohammadx
September 14th, 2015, 12:18
سلام
با سلام
منابع کاملا اختصاصی می باشد
پنل ریبوت هم ارائه می شود
- - - Updated - - -
سلام
با سلام
منابع کاملا اختصاصی می باشد
پنل ریبوت هم ارائه می شود
- - - Updated - - -
Ram : 1GB DDR3 ECC
CPU: Intel Xone i7-3770
H.D.D : 20G
Ip Address : 1
Bandwidth : Unlimited
پلن رم گیگابایت با قیمت 7 هزار تومان اضافه شد
mostafanademi
September 14th, 2015, 12:38
با سلام
ببخشید پلن gr1 و gr3 چه تفاوتی دارن چون مشخصاتشون یکی هست ولی قیمتشون فرق داره
September 15th, 2015, 10:24
با سلام
ببخشید پلن gr1 و gr3 چه تفاوتی دارن چون مشخصاتشون یکی هست ولی قیمتشون فرق داره
پلن آخر دارای رم 4 گیگ می باشد و اصلاح شد
Masood11
September 15th, 2015, 11:44
راه اندازی کریو مجازه!؟(توی قوانین پیداش نکردم!)
xmohammadx
September 15th, 2015, 12:03
راه اندازی کریو مجازه!؟(توی قوانین پیداش نکردم!)
از طریق تیکت در تماس باشید براتون انجام میدیم
این سوال خلاف قوانین انجمن هم هست
فقط شب بهتون تحویل میدیم
چون الان توی جاده هستم
hosein-sat
September 15th, 2015, 13:39
سلام من درخواست دام لطفا تلفن تماس در سایت درج شود برای پشتیبانی
این آفر تخفیف داعمی هست؟
زمان تحویل کی هست لطفا زمان رو بفرمایید
دوست گرامی من دانلود از تورنت دارم مشکلی با تورنت نداره؟
هارد که گذاشتید براش کم هست میشه مقدار هارد رو افزایش داد حد اقل 100 گیگ من روم 3 گیگ رو انتخاب کردم
سرعت دانلود روی سرور چند مگابیت میباشد
محدودیتی روی پرت تورنت انجام نشده است؟
با تشکر
nomel
September 15th, 2015, 14:16
بنده 2gr رو خریدم. تا چن ساعت دیگه آماده استفاده میشه. خدا کنه کاراییش نسبت به مشخصاتش مناسب باشه
xmohammadx
September 15th, 2015, 16:02
سلام من درخواست دام لطفا تلفن تماس در سایت درج شود برای پشتیبانی
این آفر تخفیف داعمی هست؟
زمان تحویل کی هست لطفا زمان رو بفرمایید
دوست گرامی من دانلود از تورنت دارم مشکلی با تورنت نداره؟
هارد که گذاشتید براش کم هست میشه مقدار هارد رو افزایش داد حد اقل 100 گیگ من روم 3 گیگ رو انتخاب کردم
سرعت دانلود روی سرور چند مگابیت میباشد
محدودیتی روی پرت تورنت انجام نشده است؟
با تشکر
با سلام
دنبال دفتر هستیم به محض اینکه دفتر آماده شد شماره ها قرار می گیریند
هارد رو می تونیم بهتون اضافه کنیم
ولی در مورد تورنت اگر شخصی باشد مانعی ندارد در غیر این صورت شرمنده شما هستیم
- - - Updated - - -
بنده 2gr رو خریدم. تا چن ساعت دیگه آماده استفاده میشه. خدا کنه کاراییش نسبت به مشخصاتش مناسب باشه
عزیز تحویل بلافاصله بعد از پرداخت بوده تا حالا
شما هم اگر پرداخت کردید براتون ارسال شده مشخصات
nomel
September 15th, 2015, 16:38
- - - Updated - -
عزیز تحویل بلافاصله بعد از پرداخت بوده تا حالا
شما هم اگر پرداخت کردید براتون ارسال شده مشخصات
بله، بنده نمیدونستم حدود نیم یا یک ساعت پیش رفتم تو سایت دیدم که ساعت 12 و خوردی مشخصات فرستاده شده.
baranblog
September 15th, 2015, 18:20
یک سرور رم 3 سفارش دادم آنی تحویل گرفتم با کانفیگ و آموزش
aram1376
September 15th, 2015, 22:07
سلام. امکان تغییر سیستم عامل هم هست توسط خودمون؟
عکس از پنل لطف میکنید؟
حداکثر چقدر هارد میتونید به یک سرویس اضافه کنید رایگان؟
xmohammadx
September 15th, 2015, 22:10
سلام. امکان تغییر سیستم عامل هم هست توسط خودمون؟
عکس از پنل لطف میکنید؟
حداکثر چقدر هارد میتونید به یک سرویس اضافه کنید رایگان؟
با سلام
مجازی ساز وی ام ویر هست و امکان نصب توسط کاربر نیست
ولی هر موقع که بخواهید سیستم عامل رو براتون عوض می کنیم
نهایت 50 گیگابایت
aram1376
September 15th, 2015, 22:21
ممنون از پاسختون.
اگه بخوایم سفارش بدیم، به پلن 3 گیگابایت رم چه مقدار cpu بر حساب مگاهرتز تعلق میگیره؟
اگه لینوکس رو بزنیم کدوم سیستم عاملش آنی نصب میشه؟
xmohammadx
September 15th, 2015, 22:23
ممنون از پاسختون.
اگه بخوایم سفارش بدیم، به پلن 3 گیگابایت رم چه مقدار cpu بر حساب مگاهرتز تعلق میگیره؟
اگه لینوکس رو بزنیم کدوم سیستم عاملش آنی نصب میشه؟
1800مگاهرتز
ممنون میشم جواب بقیه سوالات رو در یاهو پیگیر باشید
hosein-sat
September 17th, 2015, 18:43
آقا پس تکلیف پول ما چی میشه من بابت سرور پول دادم و هنوز به حسابم پولی نیومده سرور هم بستن کی الان جوابگو هست؟
به عنوان کلاه برداری من شنبه به پلیس فتا شکایت میکنم و متمعا باشید ادعای خسارت هم میکنم و به عنوان کلاه بردار باهاشون برخورد میکنم
باید معلوم بشه بابت چی پول دریافت کردن نه سرور دادن نه پول رو پس دادن
nomel
September 17th, 2015, 19:53
آقا پس تکلیف پول ما چی میشه من بابت سرور پول دادم و هنوز به حسابم پولی نیومده سرور هم بستن کی الان جوابگو هست؟
به عنوان کلاه برداری من شنبه به پلیس فتا شکایت میکنم و متمعا باشید ادعای خسارت هم میکنم و به عنوان کلاه بردار باهاشون برخورد میکنم
باید معلوم بشه بابت چی پول دریافت کردن نه سرور دادن نه پول رو پس دادن
برای من رو همون موقع که تیکت زدم و شماره کارت دادم، چن دقیقه بعد واریز کردن. زیر نیم ساعت بود فکر کنم.
تا اونجایی که یادمه تو تیکت اولویت با کارت های بانک ملی بوده. شما چه کارتی رو دادید؟
Masood11
September 17th, 2015, 20:04
برای من رو همون موقع که تیکت زدم و شماره کارت دادم، چن دقیقه بعد واریز کردن. زیر نیم ساعت بود فکر کنم.
تا اونجایی که یادمه تو تیکت اولویت با کارت های بانک ملی بوده. شما چه کارتی رو دادید؟
مال من با اینکه ملی نبود و ملت بود، 7 8 ساعت بعد از تیکت وازیر شد!
hosein-sat
September 17th, 2015, 20:09
دوست عزیز فعلا که مال مارو هنوز به حساب نریختن به من گفتن شماره کارتت اشتباه در صورتی که چک کرده بودم
بازم دوتا شماره کارت دیگرو دادم ولی هیچ خبری نشد که نشد
drcom
September 18th, 2015, 00:04
با سلام
با وجود اینکه میدانستیم سرویس دهی فردا یا دو روز بعد از وجود مشکل امکان پذیر خواهد بود با این وجود تصمیم به برگشت وجه کاربران گرفتیم
و طی تیکت با این پیام به تمامی کاربران سایت و 8 خریدار سرور مجازی اعلام شده است
متاسفانه به دلیل بروز مشکل در سرور هم اکنون قادر به ارائه سرویس نیستیم
کابران گرامی لطفا شماره کارت خود را اعلام کرده تا مبلغ سرویس خریداری شده به حساب شما برگشت داده شود
متذکر میشویم واریز حساب با الویت کارت های ملی میباشد و حساب کارت های دیگر فردا انجام خواهد گرفت
و با توجه به همین تیکت اعلام شده است حساب های ملی طی همان روز و حساب های دیگر طی 24 ساعت آینده واریز خواهد شد
تا کنون حساب 2 یوزر پرداخت نشده است
علت : یکی از کاربران شماره کارت خود را امروز برای ما ارسال کرده و کاربر hosein-sat (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=56813) با توجه به اینکه شماره کارت خود را ارسال نموده بودند(بانک تجارت) اما با دو بار انجام انتقال شماره کارت ایشان را سیستم صحیح نمیداست
با این وجود طی تیکت به ایشان اعلام شده تا شماره کارت دیگری را وارد نماییند (شماره کارت دوم را نیز امروز برای ما ارسال کرده اند که واریز به کارت ایشان تا فردا انجام خواهد شد ) .بدین ترتیب شماره کارت دومی با بانک رسالت برای ما ارسال نموده و با توجه به قانون 24 ساعت ذکر در تیکت هزینه برگشت داده خواهد شد
هیچ کارمزدی از کاربران در حین انتقال وجه کسر نشده است و حتی در کمتر از زمان اعلام شده مبالغ دریافت شده به حساب کاربران برگشت داده شده است
طبق همین مورد چون شماره کارت دوم hosein-sat (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=56813) دریافتی امروز به دست ما رسیده است و انتقال وجه به جز کارت های ملی باید از طریق عابر بانک انجام پذیرد به همین منظور ساعت اعلام شده برای برگشت وجه 24 ساعت میباشد و انجام خواهد گرفت
با وجود رفتار بسیار غیر حرفه ای و یک مورد اشتباه فاحش و عمدی از طرف آقای محمد دهقانی ( آغاز کننده تاپیک )که شاید اقدام به پیگیری از طرف ماست (من خود را موظف به عذر خواهی از تک تک عزیزان به علت از دست رفتن وقتشان میدانم )
چرا هاست ایران با مشکل روبرو شد
و مشکل سخت افزاری سرور (مورد دوم با پیگیری از طریق آقای مالکی قابل اثبات است ) این مورد بعد از بررسی طی دو تیکت با دیتاسنتر از طریق واسط خریدار (ارتباط 7) و سپس چک سخت افزاری و نصب مجدد وی ام ویر و کانفیگ روتر مرتفع گردید
عدم مدیریت صحیح
عدم مدیریت صحیح و کانفیگ غیر صحیح روتر میکروتیک
لطفا برای پیگیری کامل به این تاپیک یا سایت مراجعه نموده و تماس حاصل نمایید
آخرین بروز رسانی برای اثبات پرداخت ها و ... فردا انجام خواهد .
توجه : تمامی راه های ارتباطی با ما از طریق سایت بوده و هیچ فعالیت دیگری از طریق دیگر افراد یا واسطه ها مورد تایید ما نبوده و همچنین در صورت داشتن هر گونه سوال یا مشکل در پرداخت و ... به این تاپیک و یا سایت مراجعه نمایید
راه های ارتباطی تا پایان به نتیجه رسیدن این تاپیک تا فردا ساعت 12 شب از طریق همین تاپیک و یا یاهو ایدی www_hostiran_xyz@yahoo.com و هاست ایران (http://hostiran.xyz/) , 09378867686
با تشکر فراوان
baranblog
September 18th, 2015, 00:48
سرور جدید رو تحویل گرفتم
drcom
September 18th, 2015, 02:45
سلام قربان بله ایمیل به شما ارسال شده یک ساعت پیش سرور برای شما تحویل شده ولی سایت بالا نیست ( به علت تغییراتکه داریم مجدد whmcs نصب میکنیم ) لطفا به من پیام بدین در یاهو یا ایمیلتون بفرمایید مجدد براتون ارسال کنم
- - - Updated - - -
یک بار سرور سفارش داده بودین سرور اشکال پیدا کرد وجه به حسابتون برگشت داده شد
بار دوم بدون هماهنگی همین صاحب تاپیک متاسفانه خود سر از شما سفارش گرفتن و از قرار معلوم خودتون فرمودین هزینه کانفیگ هم دادین و اونو هم به من اطلاع ندادن و بعد از بحث با من سرور شمارو دلت کردن و بنده رو هم تهدید کردن که حالا خودت باید جواب مشتری رو بدی و و من به خاطر اینکه موظف هستم درست رفتار کنم از آقای جواد عزتی سرور تهیه کردم چون اون کانفیگ رو نداشتم و به شما ایمیل زدم الان هم فکر میکنم مجدد ایمیلتون رو چک کردین و دیدین که ارسال شده
باز هم اگر مورد حل نشده بروزرسانی کنید
- - - Updated - - -
شماره کارت به نام آقای راد مبلغ 11 هزار تومان
شماره کارت :XXXX XXXX XXXX 6304
پیگیری : 838892
شماره کارت به نام آقای شاد مبلغ 7 هزار تومان
شماره کارت :XXXX XXXX XXXX 5470
پیگیری : 838915
حساب های دیگر دوستان دیروز واریز شده است
یادآوری میکنم بنده در اسرع وقت مبالغ را برگشت زده ام و تاخیر از بابت شماره کارت اولی (سیستم بانکی) که بعد از دریافت شماره کارت واریز انجام گردید و دومی هم 8 یا 9 ساعت قبل شماره کارت دادن و بعد واریز را بنده نیم ساعت پیش انجام دادم
==========================
دوستانی به مانند آقایان عزتی و مالکی فعال در انجمن میدونن بنده خودم دارای سایت دیگه ای هستم اما متاسفانه با یک انتخاب اشتباه یک سایت جدید باهمکاری آقای محمد دهقانی راه اندازی کردیم که نتیجه این شد . این تجربه باعث شد که من به هیچ وجه مبنای اعتمادم رو حرف های دیگران قرار ندم و اگر قرار بر همکاری باشه حتما باید قراردادی بین افراد همکار نوشته بشه تا وقتی مشکلی پیش میاد اینطوری میدون رو حداقل خالی نکنن چه برسه به این موضوع که آلوده به دروغ گویی و خیانت نیز شد
من از همه دوستانی که از ما سرویس تهیه کردن عذر خواهی میکنم و اعلام میکنم اگر چنانچه باز نارضایتی دارن و مشکلی در واریز ها بوده همین جا اعلام کنن چون خدارو شکر به وظایف خودم آشنا هستم و میدونم که باید حق خوری نکرد و به فروش و خریدار احترام قائل بود