PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرار دادن اسکریپت مورد نظر به صورت اتوماتیک

demonvictor
September 13th, 2015, 11:20
عرض سلام و خسته نباشید.
من از یک سرور دایرکت ادمین استفاده میکنم که دسترسی به سرور و همه چیزش دارم.
الان میخوام که وقتی که یه هاستی ایجاد میشه بدون نیاز به آپلود کردن یه اسکریپت مثل وردپرس یا هر چیز دیگه ای ، بشه کاری کردش که به صورت اتوماتیک ، اسکریپت مورد نظر قرار بگیره توی هاست.
ممنون میشم که منو در این مورد راهنمایی کنین که چطور میتونم اینکارو کنم.

سپاس!!

nginxweb
September 13th, 2015, 11:28
عرض سلام و خسته نباشید.
الان میخوام که وقتی که یه هاستی ایجاد میشه بدون نیاز به آپلود کردن یه اسکریپت مثل وردپرس یا هر چیز دیگه ای ، بشه کاری کردش که به صورت اتوماتیک ، اسکریپت مورد نظر قرار بگیره توی هاست.

سپاس!!

درود
دوست گرامی برای اینکار باید یک HOOK نوشته شود و یا یک bash script کخ بعد اجرا شدن فانکشن create account مربوط به ساخت اکانت اجرا شود و اینکارو انجام دهد..
با edit تمپلیت ها هم احتمالا بشه یک کارهایی کرد..

mhiizadi
September 13th, 2015, 11:53
عرض سلام و خسته نباشید.

سپاس!!

اگر توسط whmcs هاست مذکور ایجاد می شود بله بدون چیزه خاصی امکانش هست که در هنگام خرید هاست حتی یوزر و پسوورد و زبان اسکریپت مذکور رو بزارن .

demonvictor
September 13th, 2015, 12:46
اگر توسط whmcs هاست مذکور ایجاد می شود بله بدون چیزه خاصی امکانش هست که در هنگام خرید هاست حتی یوزر و پسوورد و زبان اسکریپت مذکور رو بزارن .

ممنون میشم اگه راهنمایی کنین در این مورد که گفتین

درود
دوست گرامی برای اینکار باید یک HOOK نوشته شود و یا یک bash script کخ بعد اجرا شدن فانکشن create account مربوط به ساخت اکانت اجرا شود و اینکارو انجام دهد..
با edit تمپلیت ها هم احتمالا بشه یک کارهایی کرد..

ممنون از راهنماییتون.میشه توضیحات آموزشی تری رو در این مورد بگین به من؟یا اگه یه لینک اموزشی وجود داره بدین؟