PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غیرفعال بودن VT-x در ویندوز مجازی (عدم باز شدن ایمیج های 64 بیت در VMware Workstation)

kyko
September 12th, 2015, 20:38
یه ویندوز مجازی 2003 دارم که روش VMware Workstation نصب کردم برای ادیت ایمیج های مختلف
با اینکه cpu سرور اصلی Intel Xeon E5 V2 هست و از قابلیت vt-x پشتیبانی میکند
اما داخل ویندوز این قابلیتی vt-x فعال نیست و نمیشه ایمیج های 64 بیت را با VMware Workstationباز کنم
با صاحب سرور هم صحبت کردم و اونم نمیدونست
آیا راهی هست بشه vt-x برای ویندوز مجازی فعال کرد؟
28098

ServerDL.com
September 12th, 2015, 22:07
سلامبه دیتاسنتر تیکت بزنید بگید این قسمت رو برروی مادربورد فعال کنند براتون !

salar123
September 12th, 2015, 22:29
با دیتا سنتر مربوطه صحبت کنید اونها راحتر راهنماییتون میکنن.

kyko
September 13th, 2015, 01:17
VT-x روی مادر برد سرور فعال شده و گزینه داخل عکس هم برای سرور فعال کردن اما هچنان مورد توی ویندوز غیرفعال:-w
28102

elementary
September 13th, 2015, 01:37
عزیز جان VT-x یکبار روی سرور اصلی پیاده سازی میشه توسط ESXI دیگه تو مجازی ساز شما نمیشه از اون استفاده کرد

ولی اگه میخواین از مجازی سازی تودرتو استفاده کنید Nested virtualization باید با این روش جلو برید

این اموزش رو به مدیر سرور بدید http://www.virtuallyghetto.com/2012/08/how-to-enable-nested-esxi-other.html

مراحل شاید بنظر پیچیده بیاد ولی اسون هست

یک سری کانفیگ هم هست که تو این اموزش نیست ولی اگه سوالی بود درختدمتم

با انجام اینکار امکان ایجاد سرور مجازی ESXI فراهم شده و میشه روی سرور مجازی دوباره سرور مجازی ساخت نوعی مجازی سازی تو درتو که نوعی مجازی سازی ابری است که توسط سیسکو اختراع و ثبت شده

kyko
September 13th, 2015, 02:49
عزیز جان VT-x یکبار روی سرور اصلی پیاده سازی میشه توسط ESXI دیگه تو مجازی ساز شما نمیشه از اون استفاده کرد

ولی اگه میخواین از مجازی سازی تودرتو استفاده کنید Nested virtualization باید با این روش جلو برید

این اموزش رو به مدیر سرور بدید http://www.virtuallyghetto.com/2012/08/how-to-enable-nested-esxi-other.html

با انجام اینکار امکان ایجاد سرور مجازی ESXI فراهم شده و میشه روی سرور مجازی دوباره سرور مجازی ساخت نوعی مجازی سازی تو درتو که نوعی مجازی سازی ابری است که توسط سیسکو اختراع و ثبت شده
اگه امکانش هست یه سرور مجازی از شما خریداری کنم برای این کار
لطفا آدرس سایت برای خرید را ارسال کنید

- - - Updated - - -

اگه امکانش هست یه سرور مجازی از شما خریداری کنم برای این کار
لطفا آدرس سایت برای خرید را ارسال کنید

ServerDL.com
September 13th, 2015, 11:08
یه ویندوز مجازی 2003 دارم که روش VMware Workstation نصب کردم برای ادیت ایمیج های مختلف
با اینکه cpu سرور اصلی Intel Xeon E5 V2 هست و از قابلیت vt-x پشتیبانی میکند
اما داخل ویندوز این قابلیتی vt-x فعال نیست و نمیشه ایمیج های 64 بیت را با VMware Workstationباز کنم
با صاحب سرور هم صحبت کردم و اونم نمیدونست
آیا راهی هست بشه vt-x برای ویندوز مجازی فعال کرد؟

در صورت تمایل اعلام کنید و دسترسی بدید تا مشکلتون رو حل کنیم اگر نیاز بود !
سرویس هم که این قابلیت فعال باشه رو می تونیم بهتون ارائه بدهیم .

kyko
September 13th, 2015, 11:40
دوستان اگه سرور با مشخصات ذکر شده موجود هست پ.خ بدید