توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در cache سایت بعد از انتقال به هاست جدید
upnull50
September 11th, 2015, 22:07
سلام دوستان من سایتمو منتقل کردم به یک هاست جدید روی وی پی اس ولی بعد از انتقال هیچ کدوم از پست های جدیدی که منتشر می کنم توی سایت دیده نمی شن عجیب اینه که داخل پنل ادمین هم توی بخش all post دیده نمی شن ولی وقتی با یک آی پی جدید مثلا" از داخل یک وی پی اس سایت را چک می کنم پست های جدید دیده می شن چطوری می شه این مشکل را رفع کرد؟
hamra
September 11th, 2015, 22:12
ctrl+F5
بزنید
پست های جدیدنمایش داده میشود ؟
این مربوط به کش هست روی سرور و یا سایتتون اگر افزونه کش دارید غیر فعال کنید و مجددا برسی کنید .
farssub
September 11th, 2015, 22:23
کش مرورگرتون رو پاک کنید اگر نشد مودم رو ریست کنید حل میشه دوست عزیز
upnull50
September 11th, 2015, 22:46
مساله فقط مربوط به من نیست حتما" کاربرهای سایت هم همین مشکل منو دارن... من هیچ افزونه کشی رو سایتم نصب نبوده... قبل از تغییر هاست اصلا" همچین مشکلی نداشتم ولی از چند ساعت پیش که سایت را بردم روی هاست جدید این مشکل پیش اومده.. کش مروگر هم که پاک می کنم باز مشکل حل نمی شه
- - - Updated - - -
ctrl+F5
بزنید
پست های جدیدنمایش داده میشود ؟
این مربوط به کش هست روی سرور و یا سایتتون اگر افزونه کش دارید غیر فعال کنید و مجددا برسی کنید .
زدم ولی هیچ فرقی نکرد افزونه کش هم رو سایتم نداشتم
فکر کنم کش سرور جدید فعال باشه اون را چطوری می شه غیر فعال کرد؟
wnovin
September 11th, 2015, 22:51
احتمالا مشکل از فایل htaccess میباشد!
upnull50
September 11th, 2015, 23:02
کش مرورگرتون رو پاک کنید اگر نشد مودم رو ریست کنید حل میشه دوست عزیز
مودم را هم ریست کردم ولی مشکل حل نشد
- - - Updated - - -
احتمالا مشکل از فایل htaccess میباشد!
چطوری می شه درستش کرد؟
mhiizadi
September 12th, 2015, 00:06
مودم را هم ریست کردم ولی مشکل حل نشد
- - - Updated - - -
چطوری می شه درستش کرد؟
احتمال 90 درصد ؛ دیتا بیس کامل ایمپورت نشده.
upnull50
September 12th, 2015, 00:23
احتمال 90 درصد ؛ دیتا بیس کامل ایمپورت نشده.
مطمئنم کامل ایمپورت کردن....فکر نمی کنم مشکل از اون باشه... از طرفی این پست های جدید من که بعد از انتقال سایت منتشرشون کردم روی سایت منتشر شدن اینو مطمئنم.. فقط روی سایت نشونش نمی ده.. ممکنه به خاطر propogate نشدن dns های جدید باشه؟ چون فقط پنج - شش ساعت که از انتقال سایت به هاست جدید می گذره
mhiizadi
September 12th, 2015, 00:25
مطمئنم کامل ایمپورت کردن....فکر نمی کنم مشکل از اون باشه... از طرفی این پست های جدید من که بعد از انتقال سایت منتشرشون کردم روی سایت منتشر شدن اینو مطمئنم.. فقط روی سایت نشونش نمی ده.. ممکنه به خاطر propogate نشدن dns های جدید باشه؟ چون فقط پنج - شش ساعت که از انتقال سایت به هاست جدید می گذره
حجم دیتا بیس در سرور جدید با سرور قبلی رو بررسی کنید .
اگر سایت بالا میاد که نمیتونه از dns باشه .
upnull50
September 12th, 2015, 00:34
حجم دیتا بیس در سرور جدید با سرور قبلی رو بررسی کنید .
اگر سایت بالا میاد که نمیتونه از dns باشه .
الان که توی سی پنل هاست قبلی سعی کردم از طریق phpmyadmin دیتابیس را دانلود کنم دسترسی نداد... access denied می زنه... امکانش هست که این هاست جدید از افزونه کش روی سرورهاش استفاده کرده باشه؟ و این مشکل از اون باشه؟
mhiizadi
September 12th, 2015, 00:58
الان که توی سی پنل هاست قبلی سعی کردم از طریق phpmyadmin دیتابیس را دانلود کنم دسترسی نداد... access denied می زنه... امکانش هست که این هاست جدید از افزونه کش روی سرورهاش استفاده کرده باشه؟ و این مشکل از اون باشه؟
هاست سي پنل هست ؟
در قسمت mysql حجم ديتا بيس ها رو به مگابايت نوشته ،
از اونجا بررسى كنيد .
upnull50
September 12th, 2015, 01:10
هاست سي پنل هست ؟
در قسمت mysql حجم ديتا بيس ها رو به مگابايت نوشته ،
از اونجا بررسى كنيد .
بله درسته حجمشون با هم اختلاف داره رو هاست قدیمی 71 مگابایته رو هاست جدید 65 مگابایته... پس با این حساب صد در صد مشکل از همینه؟ باید با خودشون تماس بگیرم؟منظورم هاست جدیده
mhiizadi
September 12th, 2015, 01:12
بله درسته حجمشون با هم اختلاف داره رو هاست قدیمی 71 مگابایته رو هاست جدید 65 مگابایته... پس با این حساب صد در صد مشکل از همینه؟ باید با خودشون تماس بگیرم؟منظورم هاست جدیده
خودتون هم ميتونيد ديتا بيس رو از هاست قبلي export كنيد و در سرور جديد import كنيد.
اگر هم بخوايد ميتونيد از هاستينگ درخواست كنيد ،
اگر مشكل از اين مورد نبود ، باهاشون صحبت كنيد در رابطه با كش سرور .
upnull50
September 12th, 2015, 01:23
خودتون هم ميتونيد ديتا بيس رو از هاست قبلي export كنيد و در سرور جديد import كنيد.
اگر هم بخوايد ميتونيد از هاستينگ درخواست كنيد ،
اگر مشكل از اين مورد نبود ، باهاشون صحبت كنيد در رابطه با كش سرور .
یک دنیا ممنون از وقتی که گذاشتید واقعا" لطف کردید
mhiizadi
September 12th, 2015, 01:25
یک دنیا ممنون از وقتی که گذاشتید واقعا" لطف کردید
اگر حل شد ، بگيد ،
ارادت
salar123
September 12th, 2015, 11:35
سلام بعضی مواقع اشکال از isp اینترنتی هست که استفاده میکنید. مثلان بنده ماه پیش با اینترنت های وب این اتفاق برام میفتاد در صورتی که پارس انلاین این مشکلو نداشت . مخصوصا اگه از سرور المان استفاده میکنید این مشکلات زیاد پیش میاد البته بعضی isp ها.
که معمولا بعد از 24 ساعت پست ها نمایش داده میشن.
upnull50
September 12th, 2015, 15:15
دوستان خوشبختانه مشکل حل شد....خود به خود حل شد بدون که لازم باشه با هاست تماس بگیرم.. علت این مشکل عجیب این بود که من با فاصله کمی بعد از انتقال سرور یک سری پست جدید رو سایت منتتشر کردم.. زمان انتشار این پست ها درست موقعی بود که هاست جدید بکاپ را منتقل کرده بود ولی هنوز dns های جدید ست نشده بودن.. در نتیجه پست هایی که منتشر کردم روی سرور هاست قبلی ذخیره شدن..ولی بعد از انتقال dns ها غیب شدن.. چون توی بکاپ هم نبودن برای همین کامل ناپدید شدن.. امروز مجبور شدم دوباره پستشون کنم..