PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید سرور مجازی از دوستان

HOSSEIN1242000
September 15th, 2010, 22:35
با سلام خدمت همه عزیزان
ببخشید این سوال میکنم
میخواستم بدونم معمولا برای خرید سرور مجازی از طرف ایرانی چقدر طول میکشه
مبلغ هم پرداخت شده برای یک سرور مجازی بیشتر از 6ساعت طول می کشه؟؟
با سپاس از همه دوستان

Aria
September 15th, 2010, 22:57
سلام.

بسته به نوع سیستم عامل و مواردی که باید انجام بشه در هنگام نصب و همینطور داشتن OS Template بر روی سیستم مجازی ساز، زمان راه اندازی متغیر خواهد بود.

اما در ضمینه سرویس های ویندوز، حتی با داشتن OS Template معمولاً بین 6 تا 24 ساعت به طول خواهد انجامید.

با تشکر.

HOSSEIN1242000
September 15th, 2010, 22:59
سرور مجازی میکروتیک هست
و من پرداخت به صورت انلاین انجام دادم ساعت 3 ظهر ولی هیچ پیگیری نشده نمیدونم همه جا این جوریه شاید من زیاد عجله دارم؟؟؟!!:-ss:-ss

Aria
September 15th, 2010, 23:04
سرور مجازی میکروتیک هست
و من پرداخت به صورت انلاین انجام دادم ساعت 3 ظهر ولی هیچ پیگیری نشده نمیدونم همه جا این جوریه شاید من زیاد عجله دارم؟؟؟!!:-ss:-ss

سلام.

تا جایی که بنده خبر دارم، نصب سیستم عامل MikroTik بیشتر از 1 ساعت طول نمی کشه چون حجمی نداره!

ولی باز هم عرض می کنم که موارد پیرامون هم وجود داره که شاید بنده و شما ازشون بی اطلاع باشیم.

به شما پیشنهاد می کنم که با شرکت/شخص سرویس دهنده خیلی محترمانه تماس بگیرید و بهشون اطلاع بدید که پرداخت رو انجام دادید و همینطور ذکر کنید که کمی عجله دارید و اگر امکان داره سعی کنند سرویس رو زودتر به شما تحویل بدند.

با این روش به راحتی میتونید سرویستون رو تحویل بگیرید و نیازی به ایجاد تاپیک های مشابه و تلف کردن انرژی برای انجام این کارها نیست ;)

با تشکر.

root
September 15th, 2010, 23:04
سلام
صبور باشید و با طرفتان پیگیر باشید
فکر این را هم بکنید فقط شما نیستید که مشتری آن شخص و یا شرکت هستید.
البته باید دید چند ساعت به شما تعهد تحویل داده اند
ارادتمند

HOSSEIN1242000
September 15th, 2010, 23:06
اخه شماره تلفن نداره فقط ایمیل و سایت و داخل سایت هیچ شماره تلفنی نیست من چندین بار ایمیل زدم ولی خبری نشد
با توجه به صحبت های شما صبر میکنم باز هم ممنون واقعا شرمنده
با سپاس فراوان از شما مدیر گرامی
ممنون میشم پست قفل کنید

taghikhani
September 15th, 2010, 23:19
ممکنه مشکلاتی ایجاد بشه که کار طول بکشه. مثلا اینکه آی پی تموم کرده باشن و منتظر دریافت آی پی جدید باشن یا خیلی از مشکلات دیگه. سرویس دهنده های خارجی معمولا زیر یک روز تحویل نمیدن

mr.he3am
September 16th, 2010, 01:24
فکر کنم شما خیلی عجول هستی
تضمین همه جا 24 ساعته هست