PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ست کردن دامین آی آر روی vps ویندوز

tak2media
September 15th, 2010, 20:54
سلام

دوستان من یک دامین IR دارم که می خوام به vps ویندوز وصلش کنم ...

من گزینه ای مبنی بر ایجاد Arecord در پنل دامنه IR پیدا نمی کنم ...

لطفا راهنمایی کنید ...

با تشکر ... ;)

Mehdi92
September 15th, 2010, 22:52
والا من با پنل دومین این کارو تا حالا نکردم و یاد ندارم اما اگه هاست با مثلا cPanel داری متونی رو اون پارک کنی دومین رو و بعد از قسمت Advanced DNS Zone Editor دومین رو ادیت کنی و IP سرور ویندوز رو وارد کنی، همون لحظه ست میشه.

tak2media
September 15th, 2010, 23:57
والا من با پنل دومین این کارو تا حالا نکردم و یاد ندارم اما اگه هاست با مثلا cpanel داری متونی رو اون پارک کنی دومین رو و بعد از قسمت advanced dns zone editor دومین رو ادیت کنی و ip سرور ویندوز رو وارد کنی، همون لحظه ست میشه.

سلام

من روی سی پنل و دایرکت ادمین بلدم ست کنم ...

ولی دامین ir رو نمی دونم چطوری باید روی وی پی اس ست کنم ...

دوستان ... لطفا راهنمایی کنند ...

با تشکر ...

1eng.ir
September 16th, 2010, 00:07
سلام

ولی دامین ir رو نمی دونم چطوری باید روی وی پی اس ست کنم ...

دوستان ... لطفا راهنمایی کنند ...

با تشکر ...

ir از خود دامین نمیشه! حتماً باید از کنترل پنل هاست انجام بدی.

tak2media
September 16th, 2010, 00:28
ir از خود دامین نمیشه! حتماً باید از کنترل پنل هاست انجام بدی.

سلام

من الان یک وی پی اس ویندوز2003 دارم ...

خوب چطور می تونم این دامنه آی آر را بهش وصل کنم ... لطفا برام توضیح بدید ...

و اینکه این وی پی اس از سافت لایر امریکا هست ...

اگر من دامین آی آر بهش وصل کنم ... مشکلی پیش نمیاد ...

با تشکر ...

1eng.ir
September 16th, 2010, 00:47
سلام

من الان یک وی پی اس ویندوز2003 دارم ...

خوب چطور می تونم این دامنه آی آر را بهش وصل کنم ... لطفا برام توضیح بدید ...

و اینکه این وی پی اس از سافت لایر امریکا هست ...

اگر من دامین آی آر بهش وصل کنم ... مشکلی پیش نمیاد ...

با تشکر ...

الان بلدی یا بلد نیستی ؟!

دایرکت ادمین از قسمت DNS Managment یه A Record بده به آی پی ریموت
سی پنل هم http://www.webhostingtalk.ir/f56/15016/#post147377

tak2media
September 16th, 2010, 00:51
سلام

آخه روی وی پی اس من نه سی پنل نصب هست و نه دایرکت ادمین ...

و فقط یک ویندوز 2003 نصب هست ... 8-}

حالا باید چکار کنم ... :-o

1eng.ir
September 16th, 2010, 00:54
سلام

آخه روی وی پی اس من نه سی پنل نصب هست و نه دایرکت ادمین ...

و فقط یک ویندوز 2003 نصب هست ... 8-}

حالا باید چکار کنم ... :-o

یا خدا :55:

Iis رو فعال و کانفیگ کن ... (آموزش = سرچ)

Sindad
September 16th, 2010, 01:37
اگر IIS بر روی سرور مجازی شما فعال می باشد مراحل زیر را انجام دهید :
start --> Administrative Tools --> Internet Information Service ( IIS ) Manager --> local computer
بر روی Web Site راست کلیک کرده و New Website را می زنید.
در مرحله سوم Host header را برابر نام دامنه قرار دهید.
در مرحله بعد Path را برابر پوشه قرار می دهید که اطلاعات سایت شما در آنجا ذخیره می گردد.
مرحله بعد هم تعیین سطح دسترسی
و بعد Finish
بعد از اتمام کار برای اینکه طرف با www هم بتواند سایت شما را ببیند بر روی سایت ساخت شده راست کلیک کرده و مراحل زیر :
propertise --> Web Site Tab --> Advanced --> Add
موفق باشید

tak2media
September 16th, 2010, 01:51
اگر IIS بر روی سرور مجازی شما فعال می باشد مراحل زیر را انجام دهید :
start --> Administrative Tools --> Internet Information Service ( IIS ) Manager --> local computer
بر روی Web Site راست کلیک کرده و New Website را می زنید.
در مرحله سوم Host header را برابر نام دامنه قرار دهید.
در مرحله بعد Path را برابر پوشه قرار می دهید که اطلاعات سایت شما در آنجا ذخیره می گردد.
مرحله بعد هم تعیین سطح دسترسی
و بعد Finish
بعد از اتمام کار برای اینکه طرف با www هم بتواند سایت شما را ببیند بر روی سایت ساخت شده راست کلیک کرده و مراحل زیر :
propertise --> Web Site Tab --> Advanced --> Add
موفق باشید

سلام

با تشکر از شما بابت راهنمایی بسیار خوبتون ... :53:

در مسیر start --> Administrative Tools --> گزینه Internet Information Service ( IIS ) Manager نیست ... :114:

چطور میشه فعالش کرد ...

با تشکر ...

Sindad
September 16th, 2010, 01:56
start --> control panel --> Add or Remove --> Add/Remove windows component --> Application server

vahid67
September 20th, 2010, 19:57
دوستان به منم کمک کنید من بخاطر نصب wamp مجبور شدم که IIS رو غیر فعال کنم لطفا بگید چطور میتونم دومین رو به VPS وصل کنم
با تشکر...

1eng.ir
September 20th, 2010, 20:07
دوستان به منم کمک کنید من بخاطر نصب wamp مجبور شدم که IIS رو غیر فعال کنم لطفا بگید چطور میتونم دومین رو به VPS وصل کنم
با تشکر...

A Record از دامین/ساب دامین بده به آی پی وی پی اس. هم از پنل دامین میشه (اگه ir نباشه) و هم از پنل هاست (اگه دسترسی به تنظیمات dns رو داشته باشی)
* نیاز به کار اضافی هم نیست!

vahid67
September 20th, 2010, 20:11
A Record از دامین/ساب دامین بده به آی پی وی پی اس. هم از پنل دامین میشه (اگه ir نباشه) و هم از پنل هاست (اگه دسترسی به تنظیمات dns رو داشته باشی)
* نیاز به کار اضافی هم نیست!

با تشکر از شما بخاطر پاسختون ....اینایی که نوشتید من هیچیشو نفهمیدم:-b ببینید من یه دامین IR دارم ... و یه VPS با ویندوز سرور 2003 داخل پنل IR که همچین چیزایی نیست منظورم a record هستش .... پنل هم که ندارم روی VPS حالا لطفا یه راهنمایی د تا منو نجات بدید کلی سرچ کردم هیچی پیدا نکردم

vahid67
September 21st, 2010, 14:29
رفتم داخل DNS توی ویندوز 2003 بعدش یک Primary Zone درست کردم به نام mydomain.ir و همینطور روی Forward Lockup zone گذاشتم ...
بعدش اومدم توی منوی Forward Lockup Zones بعد روش کلیک راست کردم و گزینه New Host A روی زدم و در قسمت هاست یه NS1 نوشتم و پایینش این شکلی شد NS1.mydomain.ir و IP وی پی اس رو دادم و Add Host کردم دوباره به همین ترتیب یکی دیگه به نام NS2.mydomain.ir درست کردم... حالا مشکلم اینجاست که سایت فقط با این آدرس باز میشه ns1.mydomain.ir و ns2.mydomain.ir ....راستی بعدش اینارو توی پنل دامین وارد کردم ....
خواهش میکنم راهنمایی کنید...

---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------

یه مشکل دیگه الان دیدم وقتی با همون ns1.mydomain.ir وارد میشم و روی یک لینک کلیک میکنم صفحه جدیدی که باز میشه توی آدرس IP میاد...

milad123
April 19th, 2013, 19:28
رفتم داخل DNS توی ویندوز 2003 بعدش یک Primary Zone درست کردم به نام mydomain.ir و همینطور روی Forward Lockup zone گذاشتم ...
بعدش اومدم توی منوی Forward Lockup Zones بعد روش کلیک راست کردم و گزینه New Host A روی زدم و در قسمت هاست یه NS1 نوشتم و پایینش این شکلی شد NS1.mydomain.ir و IP وی پی اس رو دادم و Add Host کردم دوباره به همین ترتیب یکی دیگه به نام NS2.mydomain.ir درست کردم... حالا مشکلم اینجاست که سایت فقط با این آدرس باز میشه ns1.mydomain.ir و ns2.mydomain.ir ....راستی بعدش اینارو توی پنل دامین وارد کردم ....
خواهش میکنم راهنمایی کنید...

---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------

یه مشکل دیگه الان دیدم وقتی با همون ns1.mydomain.ir وارد میشم و روی یک لینک کلیک میکنم صفحه جدیدی که باز میشه توی آدرس IP میاد...

سلام خدمت دوست عزیز

بیشتر مطالب درست بود ولی به جواب دوستمون مربوط نمی شد.

از اونجایی که گفتن ست کردن دامنه روی ویندوز سرور نه چیزایه دیگه مثل cpanel و.......

برای ست کردن دامنه روی ویندوز سرور نیاز به تعریف دو تا ns1,ns2هست .در dnsمنیجر ویندوز سرور هست.
دوست خوبمون ns هاشودرست تعریف کرده فقط چون از wamp استفاده می کنه باید در برنامه wampدامنشو تعریف کنه که اینکارو باید تو فایل \wamp\bin\apache\Apache2.2.21\conf\extra
برنامه httpd-vhosts.conf تغیراتی ایجاد کنی انتهای این فایل ip با دامنه خودتو معرفی بکنی.

با تشکر

NikMizban.Com
April 19th, 2013, 19:31
سلام خدمت دوست عزیز

بیشتر مطالب درست بود ولی به جواب دوستمون مربوط نمی شد.

از اونجایی که گفتن ست کردن دامنه روی ویندوز سرور نه چیزایه دیگه مثل cpanel و.......

برای ست کردن دامنه روی ویندوز سرور نیاز به تعریف دو تا ns1,ns2هست .در dnsمنیجر ویندوز سرور هست.
دوست خوبمون ns هاشودرست تعریف کرده فقط چون از wamp استفاده می کنه باید در برنامه wampدامنشو تعریف کنه که اینکارو باید تو فایل \wamp\bin\apache\Apache2.2.21\conf\extra
برنامه httpd-vhosts.conf تغیراتی ایجاد کنی انتهای این فایل ip با دامنه خودتو معرفی بکنی.

با تشکر

September 21st, 2010
تاریخ تاپیک مال سال پیچ و مهره است عزیز !!!!!!!! :77: