ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش گام به گام راه اندازی سرور اختصاصی

Emi
September 11th, 2015, 12:43
سلام به دوستان و اساتید انجمن.
من تازه کار هستم و میخوام یه سرور اختصاصی تهیه کنم. با سرور مجازی کار کردم. ولی تا حالا از صفر صفر یه سرور اختصاصی دستم نبوده.
ممنون میشم مراحلش رو تیتر وار (ولی دقیق) برام بنویسید تا بتونم هر مرحله رو بگردم و اموزش هاش رو بخونم.
یعنی دقیقا از لحظه ای که سرور رو سفارش میدم. چه چیزی به من تحویل داده میشه و ...
ممنونم که راهنماییم میکنید.

yourhosting
September 11th, 2015, 21:15
من تازه کار هستم و میخوام یه سرور اختصاصی تهیه کنم. با سرور مجازی کار کردم. ولی تا حالا از صفر صفر یه سرور اختصاصی دستم نبوده.
ممنون میشم مراحلش رو تیتر وار (ولی دقیق) برام بنویسید تا بتونم هر مرحله رو بگردم و اموزش هاش رو بخونم.
یعنی دقیقا از لحظه ای که سرور رو سفارش میدم. چه چیزی به من تحویل داده میشه و ...
سلام
بستگی به دیتاسنتر داره اما اگر از همکاران سرور اختصاصی تهیه کنید خودشون براتون مجازی ساز نصب میکنند و اطلاعات اون رو در اختیارتون قرار میدند.
باتوجه به نیاز شما برای میزبانی سایت و سرور دانلود:
1)در سرور اصلی یک vps برای میزبانی سایتتان ایجاد میکنید(و دایرکت ادمین /سی پنل یا ... کانفیگ میکنید و سایتتون روش بالا میارید.)
2) یک vps برای قرار دادن فایل جهت دانلود کاربران ایجاد کنید(پیشنهاد: لینوکس با وبسرور nginx اما با iis هم میشود اما بهتره لینوکس باشه)
3) یک سرور جهت دانلود(ویندوز) جهت دانلود فایل و قرار دادن در سرور دوم برای دانلود کاربران

موفق باشید

Qserver
September 12th, 2015, 01:11

با سلام

می توانید از طریق همکارانی که واسطه ی دیتا سنتر هستند یک سرور خرید بفرمایید با سیستم عامل مجازی ساز ESXI که سازنده ی آن Vmware می باشد

(مجازی ساز های زیادی هستند ولی عمدتاْ از ESXI استفاده می شود.)

با استفاده از نرم افزار Vsphere می توانید وارد محیط کاربری مجازی ساز بشوید و ماشین مجازی با سخت افزار مورد نظر را بسازید , آی پی تنظیم کنی روش از طریق کنسول وی ام ویر و تحویل بدی مشتری ...

بازم سوالی بود بپرسید

sepehr00
November 25th, 2015, 18:06
بعد گرفتن سرور از دیتاسنتر باید چه کارایی کرده کامل و تیتراز وار بگید ممنون مثلا هتزنز
اقای emi حالا خودت ک گرفتی میشه بگی چیکارا کردی بعد گرفتن سرور

- - - Updated - - -

????????????????????